9.6/10
Professionaliteit Kliniek
Ervaring met Esteworld Nederland/Belgie

Thomas

Een goede en professionele kliniek, ik heb een haartransplantatie gedaan en ben zeer tevreden. Alles tot in de puntjes geregeld en een hele goede begeleiding. Ik zou het iedereen aanraden.
Nu...
Nu hopen op een mooi eindresultaat!

Heel fijn
Je word rustig te woord gestaan.
En goed voorgelicht

Yente

Esterworld doet een geweldige job om haartransplantatie mogelijk te maken voor heel veel mensen. Sommige mensen zijn al bang bij het naar Istanbul gaan, maar daar moet u niet mee zitten. Zowel ter... Esterworld doet een geweldige job om haartransplantatie mogelijk te maken voor heel veel mensen. Sommige mensen zijn al bang bij het naar Istanbul gaan, maar daar moet u niet mee zitten. Zowel ter plaatse als acheteraf is er Nederlandse ondersteuning en wordt u opgevolgd. Ook het personeel ter plaatse is vriendelijk en behulpzaam en gekwalificeerd om de transplantatie uit te voeren. Aanrader! Ook de Turkije drempel is verwaarloosbaar. Esterworld regelt alles voor u dus geen stress!

Peter Vanbrabant

Topservice en alles perfect georganiseerd

Jan

4 januari geweest
Alles is perfect geregeld van begin tot eind. Nazorg is super goed geregeld en je kan onbeperkt vragen appen. Nu wachten op het resultaat!

Albers

Professioneel bedrijf met goede service!

Jurgen Monteny

Mijn ervaring met Esteworld is zeer positief verlopen, vanaf het ontvangst in Ijsselstein, op het vliegveld, in het hotel en zeker in de kliniek, was alles super geregeld. Ook tijdens de... Mijn ervaring met Esteworld is zeer positief verlopen, vanaf het ontvangst in Ijsselstein, op het vliegveld, in het hotel en zeker in de kliniek, was alles super geregeld. Ook tijdens de transplantatie is alles meegevallen,alsook voor de stamcellen behandeling die ik erbij heb gedaan!
Het is echt een aanrader!
Bedankt aan Esteworld en vooral aan het team die dit tot een goed einde bracht.
Mvg,
Jurgen Monteny

Ruud

10 januari de behandeling gehad. Alles is top geregeld van begin tot eind!!! Tot nu toe geen slecht woord over esteworld. Alleen maar positief. Nu wachten op het resultaat :))

Koen

Zeer vriendelijk en professioneel personeel.