9.6/10
Professionaliteit Kliniek
Ervaring met Esteworld Nederland/Belgie

Ik ben blij dat ik mijn haartransplantatie bij Esteworld heb laten doen! Ik ben zeer tevreden met hoe het proces is verlopen. De service in Turkije en Nederland was top! We werden in het hotel en in... Ik ben blij dat ik mijn haartransplantatie bij Esteworld heb laten doen! Ik ben zeer tevreden met hoe het proces is verlopen. De service in Turkije en Nederland was top! We werden in het hotel en in de kliniek heel goed ontvangen en ik had me het eigenlijk niet beter kunnen voorstellen.

Serge Joris

Jarenlang heb ik een mogelijke haartransplantatie uitgesteld, meerdere consulentes gesproken en verschillende technologieen ge-evolueerd. Esteworld gaf me meteen het vertrouwen dat me aanzette om de... Jarenlang heb ik een mogelijke haartransplantatie uitgesteld, meerdere consulentes gesproken en verschillende technologieen ge-evolueerd. Esteworld gaf me meteen het vertrouwen dat me aanzette om de knoop door te hakken. De professionaliteit, de opvolging, de organisatie zowel in Nederland als in Turkije waren uitmuntend. Een aanrader!

F.Arpellino

Super vriendelijke artsen en begeleiding, alles is top geregeld , en een goede nazorg ! Heel tevreden !!

Eelke Zoutewelle

Op en top proffesioneel, Alles is goed geregeld van de consulten tot nazorg. Mijn complimenten!

Carlo van Kleef

Zeer professioneel en goed georganiseerd. Als cliënt wordt je vanaf het begin tot ver na de behandeling heel goed begeleid.

Steven

Uitstekend bedrijf

Prima geregeld!

Alex Kruithof

Boven verwachting goed! Esteworld gaat erg professioneel te werk en houd nauw contact voor,tijdens en na de haartransplantatie dit geeft erg veel vetrouwen. Aantal grafts was dan ook boven mij... Boven verwachting goed! Esteworld gaat erg professioneel te werk en houd nauw contact voor,tijdens en na de haartransplantatie dit geeft erg veel vetrouwen. Aantal grafts was dan ook boven mij verwachting en herstel was zeer spoedig

Arne Pennings

Ik ben zeer tevreden over het gehele proces. In IJsselstein ben ik op gesprek geweest bij Hidde. Na het fijne gesprek had ik de de knoop doorgehakt om de haartransplantatie te laten doen. Alle info... Ik ben zeer tevreden over het gehele proces. In IJsselstein ben ik op gesprek geweest bij Hidde. Na het fijne gesprek had ik de de knoop doorgehakt om de haartransplantatie te laten doen. Alle info die je van te voren ontvangt is heel prettig waardoor je precies weet wat je in Istanbul bij de kliniek en dergelijke kunt verwachten. Het vervoer en het hotel is allemaal top geregeld. Bij de aankomst in de kliniek wordt je meteen op je gemak gesteld. Twee enthousiaste meiden die Nederlands spreken leggen je alles nogmaals uit wat er die dag gaat gebeuren. Tijdens de behandeling wordt er ook regelmatig gevraagd hoe het met je gaat. Na de behandeling was ik super tevreden over het resultaat. Nu is het afwachten op het eindresultaat. Maar daar heb ik alle vertrouwen in.

alexsandro

Na het zien en lezen van vele documentatie had ik besloten om een haartransplantatie uit te laten voeren. je word echt goed begeleid en geholpen en het resuultaat is goed beter dan ik had kunnen... Na het zien en lezen van vele documentatie had ik besloten om een haartransplantatie uit te laten voeren. je word echt goed begeleid en geholpen en het resuultaat is goed beter dan ik had kunnen dromen