Een duidelijk en eerlijk verhaal. Goede service zowel in Istanboel als in Nederland. Het resultaat moet ik nog afwachten, maar ik heb goede verwachtingen.
Rob
Beste keuze die ik me kon voorstellen! Van in het begin word je omringd door mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ze staan altijd klaar voor je te helpen, en volgen alles op tot in de puntjes!...Beste keuze die ik me kon voorstellen! Van in het begin word je omringd door mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ze staan altijd klaar voor je te helpen, en volgen alles op tot in de puntjes! Een echte aanrader voor iedereen die een haartransplantatie overweegt !
Christiaan de Leeuw
Na een nette intake met voldoende informatie nu een maand geleden de transplantatie ondergaan. Niets meer dan lof hoe alles geregeld is vanaf de dag van aankomst in Turkije en de nazorg tot en met...Na een nette intake met voldoende informatie nu een maand geleden de transplantatie ondergaan. Niets meer dan lof hoe alles geregeld is vanaf de dag van aankomst in Turkije en de nazorg tot en met heden. Ik kan het iedereen aanraden. Nu het resultaat afwachten. Kan niet anders zeggen dat het er al heel goed uit ziet.
Amir
Vanaf het eerste moment tot nu (dag 10 ba transplantatie) super geregeld.
Goede voorlichting op kantoor in IJsselstein .
Bij aankomst stond de chauffeur klaar en bracht me...Vanaf het eerste moment tot nu (dag 10 ba transplantatie) super geregeld.
Goede voorlichting op kantoor in IJsselstein .
Bij aankomst stond de chauffeur klaar en bracht me baar het hotel.
Iedere dag kreeg ik een agenda update en wanneer de chauffeur me op kwam halen.
Op de kliniek zelf alles tot in de puntjes geregeld. Er was een NL hostess voor vragen en vertaling aanwezig.
Er stond een heel team klaar om de ingreep te doen en je werd echt als een gast ontvangen en begeleid.
Ik zou dit zo weer doen - met inachtneming dat het best een pittige ingreep is - omdat er goed voor je wordt gezorgd.
Soeris
Alles perfect tot op de puntjes geregeld van begin tot het eind. Eenmaal terug na de behandeling is er een goede nazorg team die je verder begeleidt. In de kliniek zelf wordt je goed ontvangen met...Alles perfect tot op de puntjes geregeld van begin tot het eind. Eenmaal terug na de behandeling is er een goede nazorg team die je verder begeleidt. In de kliniek zelf wordt je goed ontvangen met eerst een gesprek waar alles wordt besproken hoe je haarlijn eruit ziet enzo. De turkse artsen spreken goed Engels en daarnaast is ook een Nederlandse host aanwezig. Bij mij werd 't 2000grafts meer dan er eerst werd toegezegd. Was daar natuurlijk heel blij mee. De behandeling verliep ook super goed en ik vondt de artsen persoonlijk heel relaxed en professioneel waardoor je zelf ook wat rustiger wordt. Vanaf nu is het afwachten tot het eindresultaat. Tot slot ben superblij met Esteworld!!
Died
Na aanbeveling van 2 vrienden die ook bij Esteworld waren geweest, heb ik besloten om ook voor een HT te gaan. De intake was duidelijk, het personeel in Istanbul was behulpzaam en bekwaam. Tijdens...Na aanbeveling van 2 vrienden die ook bij Esteworld waren geweest, heb ik besloten om ook voor een HT te gaan. De intake was duidelijk, het personeel in Istanbul was behulpzaam en bekwaam. Tijdens het hele proces incl. de nazorg is er altijd goed contact met de mensen van Esteworld. Alom een zeer goede ervaring.
11 Okt 2019 voor een HT bij Esteworld in Turkije geweest. Waar een intake in Mei van dit jaar aan vooraf ging. Ik kan niet anders zeggen dan dat je op een professionele manier begeleid wordt. 11 Okt 2019 voor een HT bij Esteworld in Turkije geweest. Waar een intake in Mei van dit jaar aan vooraf ging. Ik kan niet anders zeggen dan dat je op een professionele manier begeleid wordt. In Ijsselstein neemt men de tijd om alles duidelijk uit te leggen hoe alles gaat verlopen en wat je kunt verwachten. Via whatsapp zijn ze constant bereikbaar voor alle vragen. Vervolgens in Turkije wordt je voorzien van Nederlands/Belgs;) sprekende hostess die ontzettend vriendelijke en begaan is met je zowel de dag van de HT als de dag van de wassing. Zij loopt alle NLers af die op die dag behandeld worden en vertaald als je vragen hebt aan de artsen. Met een heel team aan mensen wordt je de dag van de HT geholpen allemaal duidelijk, vriendelijke en met als doel het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Als ik echt 1 minpunt zou moeten noemen is het de lunch. Eten was koud en niet echt gezond wat je wel zou verwachten. Begreep dat dit al was opgemerkt en men met het restaurant in gesprek hierover is.
Nogmaals alleen maar lof voor deze organisatie. Op het resultaat zal ik helaas nog een jaar moeten wachten maar op de behandeling en begeleiding kijk ik plezierig terug.
Gebroeders Romijn
Onze buurvrouw - van Turkse afkomst - had hier en daar wat kale plekken op haar hoofd en had haarimplantatie laten doen bij Estaworld - Instanbul. Omdat onze haargrens steeds verder opkroop en onze...Onze buurvrouw - van Turkse afkomst - had hier en daar wat kale plekken op haar hoofd en had haarimplantatie laten doen bij Estaworld - Instanbul. Omdat onze haargrens steeds verder opkroop en onze haren steeds dunner werden naarmate we ouder worden, vroegen we haar waar ze dat had laten doen? Ze liet ons de site zien van Estaworld haarimplantatie en we waren meteen na het lezen, en het zien van de foto's van resultaten van mensen die dat hadden laten doen waren we overtuigd, dit willen wij ook!
We belden meteen het hoofdkantoor op in IJsselstein voor een intake gesprek. Alles werd goed uitgelegd en we besloten ook een Acell behandeling te nemen: de Acell behandeling, ook wel automatisch haar klonen genoemd, is het nieuwste op het gebied tegen haaruitval. Al onze vragen werden beantwoord, en we maakten meteen een afspraak voor de haarkliniek in Turkije - Istanbul.
In Turkije, op de luchthaven werden we opgehaald en gebracht naar ons hotel. De volgende dag werden we opgehaald en werden we begeleid in de haarkliniek door twee Turkse dames. Ze waren onze talk en al onze vragen werden beantwoord, het personeel is hier deskundig en het was hier goed georganiseerd.
Alvorens je de operatiekamer ingaat werden we geschoren en goed geïnformeerd welke handelingen ze gaan verrichtten. We hadden gekozen voor de FUE methode, en zoals je leest op voorafgaande reviews, het is een pijnloze operatie. Okè, de eerste drie injecties (verdoving), voel je wel, maar is niet pijnlijk.
Je ligt bijna de hele dag op een bed en met drie man sterk zijn ze continu met je bezig, wel met èèn kleine pauze tussendoor, je krijgt lekker eten trouwens.
Na de haarimplantatie wordt je goed geholpen met vragen en adviezen, en hoe je je haar moet verzorgen, dit kan telefonisch of via Whatsapp als je weer terug bent in Nederland.
Je wordt goed begeleid en Estaworld geef je het gevoel dat ze om je geven en uiteindelijk voor het beste resultaat gaan.
Wij zijn nog geen jaar verder, maar hebben het vertouwen dat het allemaal goed komt.
De gebroeders Romijn
Vanwege onze
Timothy Veldhuis
Je wordt uitstekend geholpen. Van aankomst tot vertrek zijn ze allemaal heel behulpzaam geweest, stellen je op je gemak en qua resultaat zie je nu al het beging (eind sept 2019 geweest dus...Je wordt uitstekend geholpen. Van aankomst tot vertrek zijn ze allemaal heel behulpzaam geweest, stellen je op je gemak en qua resultaat zie je nu al het beging (eind sept 2019 geweest dus eindresultaat laat nog op zich wachten). Support is optimaal! Grt Timothy
Gregory
Ik heb lang getwijfeld, maar nu ik de stap heb gezet raad ik het echt aan. Alles is zeer goed geregeld. Vanaf je aankomst op de luchthaven staat de chauffeur je op te wachten. Die brengt je meteen...Ik heb lang getwijfeld, maar nu ik de stap heb gezet raad ik het echt aan. Alles is zeer goed geregeld. Vanaf je aankomst op de luchthaven staat de chauffeur je op te wachten. Die brengt je meteen naar het hotel. Hotel was ook goed. Elke avond laten ze je weten wanneer je de volgende dag word opgehaald. In de kliniek verloopt ook alles zeer goed. er is een Nederlandstalige tolk aanwezig. Ze vragen je regelmatig tijdens de operatie of alles goed is. Ze houden echt rekening met je. Heel goede service. Eens je terug thuis bent volgen ze je heel goed op. Als je vragen hebt, kan je ze stellen en ze antwoorden heel snel. Ze sturen info en filmpjes over de washing. Ze vragen of alles goed verloopt en houden echt rekening met je. Ze volgen je goed op. Ik heb een heel goede ervaring gehad en ben tot nu toe zeer tevreden. Nu nog wachten op het eindresultaat.