9.6/10
Professionaliteit Kliniek
Ervaring met Esteworld Nederland/Belgie

Maurice Landzaat

Alles van A tot Z netjes geregeld, geen verdere aanmerkingen. Nu is het wachten op het eindresultaat!

Gunter Leemans

Alles netjes geregeld van begint tot einde. Doe zo verder veel kan je niet meer verbeteren.

F

Zeer goede ervaring. De organisatie ontzorgt je volledig. Alles is tot op de puntjes geregeld.

Jeroen

Esteworld is echt een aanrader. Veel persoonlijke aandacht en de behandeling zelf is tot in de puntjes geregeld. Ik heb dit als erg prettig ervaren.

Patriz Loohuis

Via een bekende uit mijn privé kring, die eerder dit jaar bij esteworld is geweest bij deze kliniek terecht gekomen. Die overigens erg tevreden was.

De kliniek is allereerst erg...

De kliniek is allereerst erg hygiënisch , niet geheel onbelangrijk.
Fijn dat er een tolk is die alles piek fijn uitlegt. De artsen spreken overigens goed Engels en gaan zorgzaam met je om.

De nazorg whatsapp werkt ook erg prettig. Bij vragen kun je ze altijd stellen en reageren vaak erg snel.

Esteworld, top kliniek. Ik ben zeer tevreden klant :)

DK

Vanaf het eerste gesprek al een goed gevoel gehad bij Esteworld, vooraf word je alles duidelijk verteld en weet je wat je te wachten staat. Het hotel en het vervoer was goed geregeld, dus daar... Vanaf het eerste gesprek al een goed gevoel gehad bij Esteworld, vooraf word je alles duidelijk verteld en weet je wat je te wachten staat. Het hotel en het vervoer was goed geregeld, dus daar hoefde ik me geen zorgen over te maken gelukkig. De haartransplantatie ging ook super en als ik vragen had, was er een Nederlandse tolk die mij de antwoorden kon geven. De nazorg is ook dikke prima, je merkt echt dat ze met je bezig zijn en zo werk je samen stap voor stap naar het eindresultaat.

D

Professionele en vriendelijke behandeling en begeleiding zowel in Nederland als Turkije. Ook het hotel was erg luxe met vriendelijk personeel.

W

Gewoon goed Ervoor tijdens en na de behandeling fijne en professionele dienstverlening

matthew

Van mijn eerste gesprek met Hidde tot mijn resultaat inmiddels 7 maanden geleden ben ik zeer te spreken over alle contact en resultaat tot heden.
Zeer klant gericht en professioneel service....
Zeer klant gericht en professioneel service. super blij dat ik die stap heb genomen.

Halil

Proffesioneel en zeer klantvriendelijk luxe hotel verblijf en zeer hygienisch kliniek met vakkundig personeel.ben tot nu toe zeer tevreden hoe het is verlopen..nazorg word ook netjes contact gemaakt... Proffesioneel en zeer klantvriendelijk luxe hotel verblijf en zeer hygienisch kliniek met vakkundig personeel.ben tot nu toe zeer tevreden hoe het is verlopen..nazorg word ook netjes contact gemaakt om alles verder uit te leggen