9.6/10
Professionaliteit Kliniek
Ervaring met Esteworld Nederland/Belgie

Erwin de Werd

Het warme en leuke ontvangst met Margot en Hidde op het kantoor in IJselstein, was direct al een goede vergelijking met de killere intakes die ik eerder bij Nederlandse klinieken heb gehad. Het warme en leuke ontvangst met Margot en Hidde op het kantoor in IJselstein, was direct al een goede vergelijking met de killere intakes die ik eerder bij Nederlandse klinieken heb gehad.
Professioneel, clean maar wel ruimte genoeg voor een grap en een lach! :-)
De goede recensies, het ontvangst en alle antwoorden op mijn vragen, deed mij na vier jaar twijfelen snel besluiten de knoop door te hakken! Dan is het ook nog eens veel betaalbaarder dan Nederlandse klinieken en aan de resultaten te zien absoluut minstens zo goed! Kortom, ik ben er voor gegaan!
Margot heeft een goed hotel op loopafstand geregeld voor mijn hele gezin om er ook direct een paar leuke dagen van te maken.
Alles is geregeld, elke transfer strak volgens schema etc.
We werden bij de kliniek weer super hartelijk ontvangen door Hidde en Margot (zij waren er daar op dat moment) en door de super aardige en lekker pittige hostes Özlem! Ze spreekt perfect Nederlands en Turks en dat is wel handig omdat de artsen en hun team niet allemaal even goed Engels spreken, top geregeld dus! Een dosis goede humor bij deze mensen maakt het lekker ontspannen en een leuke ervaring.
Zelfs het team van de chirurg met drie dames doen alles met een lach en doen er alkes aan om het leuk te maken! Als waren de verdovingsprikken dat niet echt ;-) maar dat mag de pret niet drukken.
Verder een absoluut pijnloze behandeling en ook daarna ben ik zonder pijnstillers met mijn gezin gaan genieten van de stad, een aanrader!!!
Geen last gehad van nare zwellingen, pijn etc.
Alleen slapen is wel een dingetje als je niet gewend bent op je rug te slapen... ;-)
Wel weer leuk om te ervaren dat mijn hoofd er kaal minder beroerd uitziet dan ik had verwacht...hahaha
Na de vrije dag weer op controle geweest en gewassen en ook deze ochtend was weer even vriendelijk. Ook het contact daarna blijft persoonlijk en warm, top!
De enkele negatieve recensies die ik las vind ik twijfelachtig...als je hier niet tevreden bent, ben je het nergens volgens mij, maar goed...ieder zijn mening...;-)
Uit mijn omgeving hebben al meerdere enthousiaste (eerst afwachtende) mannen zich aangediend en er gaan er waarschijnlijk nog vele volgen na mijn goede ervaring.
Thanks team Este World, voor een paar fantastische dagen!

Onur

Professioneel en klantgericht....

Bas Boots

Top ervaring met Esteworld. De intake met Hidde van Esteworld was een open en eerlijke eerste diagnose van de mogelijkheden binnen Esteworld. Vanaf het moment dat ik was geland op het vliegveld van... Top ervaring met Esteworld. De intake met Hidde van Esteworld was een open en eerlijke eerste diagnose van de mogelijkheden binnen Esteworld. Vanaf het moment dat ik was geland op het vliegveld van Istanbul was alles tot in detail alles geregeld, alle transfers en hotel. De behandeling was zeer professioneel. Op deze dag waren twee dames aanwezig welke Nederlands spraken. Deze begeleiden je door de gehele dag in de kliniek. Nederlands sprekende hostessen is een mega pre voor Esteworld. Communicatie met arts en verplegend personeel verloopt hierdoor perfect. Erg tevreden over het eerste resultaat na de transplantatie (10 dagen)

Vojta Wagner

Na een aantal jaren getwijfeld te hebben uiteindelijk de stap genomen. Een collega van mij heeft Esteworld aangeraden en ik moet zeggen alles was prima geregeld! Er wordt via WhatsApp uitgebreid... Na een aantal jaren getwijfeld te hebben uiteindelijk de stap genomen. Een collega van mij heeft Esteworld aangeraden en ik moet zeggen alles was prima geregeld! Er wordt via WhatsApp uitgebreid gecommuniceerd in het Nederlands en vanuit Turkije in het Engels. Bij aankomst vanuit het vliegtuig wordt je keurig opgewacht door een chauffeur en wordt je in een ruime bus naar het hotel gebracht. De hotelkosten van 50 euro per nacht zijn laag te noemen, de kwaliteit is uitstekend en in een leuke buurt om op de vrije dag na de behandeling rond te wandelen en te shoppen. Uiteraard is het op de dag van de behandeling even spannend, maar het valt alleszins mee. Sommigen vinden de verdovingsprikken vervelend (ik had daar weinig last van), maar dan heb je het ergste gehad, de rest is gewoon uitzitten en liggen. De begeleiding is nederlands sprekend en ze komen regelmatig tijdens de behandeling bij je langs om te vragen hoe het met je gaat, of je nog iets nodig hebt en eventueel vertalen ze voor je. Het grootste gedeelte van de behandeling, het verzamelen van de grafts uit het donor gebied en het terugzetten in het nieuwe haargebied, wordt gedaan door aardige jonge dames. Er wordt serieus en hard gewerkt zodat ik met 4000 grafts en in één keer bedekking van mijn best wel kale hoofd om 16:30 uur tevreden met het busje naar het hotel werd gebracht alwaar ik nog 2 hele gezellige dagen met een aantal andere nederlanders heb beleefd die ook een haartransplantatie bij Esteworld hadden ondergaan. Inmiddels ben ik alweer 2 weken thuis, zijn de kleine korstjes weg en vind iedereen mij er eigenlijk al goed uitzien met een stoere korte kop, maar toch nu al een mooie haarlijn! Die nieuwe haarlijn zal ik waarschijnlijk over een aantal weken verliezen door de 'shockloss' van de verplaatste grafts, maar nadat de nieuw geplante haarzakjes zijn bijgekomen gaan ze binnen een aantal maanden opnieuw groeien is mij verzekerd;) De begeleiding achteraf gebeurt ook met veel belangstelling van zowel Hidde als Margot van Esteworld Nederland. Ik ben nu al tevreden en kijk uiteraard uit naar het eindresultaat over een jaar!

Henk Carrijn

Alles netjes georganiseerd en het bedrijf geeft een heel professionele indruk.

Marc bosmans

TOP!!!!
TOP!!!!
Kan het iedereen aanraden...alles is precies verlopen zoals in Nederland was verteld,vanaf het aankomen in Istanbul(chauffeur heel vriendelijk,altijd prima op tijd alsook het personeel in de kliniek)
Ik had 17jaar geleden al eens een offerte laten maken in België maar had er toen geen goed gevoel bij ...het is altijd door mijn hoofd blijven spoken en na het gesprek in Nederland was de knoop vlug doorgehakt.
Ik zou het direct terug laten doen.
Bedankt esteworld

Ed Dw

Alles perfect verlopen!
Vlotte communicatie, administratief alles goed geregeld, aangenaam hotel en ingreep ook vlot verlopen.
Nu nog even geduld voor het eindresultaat.
Kan het...
Alles perfect verlopen!
Nu nog even geduld voor het eindresultaat.
Kan het iedereen aan raden!
Bedankt!

Ed Dw

Alles perfect verlopen!
Administratief alles prima geregeld, aangenaam verblijf in hotel en goed/correct verloop van de ingreep!
Nu nog even geduld voor het resultaat!
Kan het...
Alles perfect verlopen!
Nu nog even geduld voor het resultaat!
Kan het enkel maar aanraden!

Bas Kreuwel

Van begin tot eind is alles erg goed geregeld. Het personeel in de kliniek is erg vriendelijk, alleen spreken ze niet zo goed Engels. Gelukkig is daar een tolk voor, wat een prettige ondersteuning... Van begin tot eind is alles erg goed geregeld. Het personeel in de kliniek is erg vriendelijk, alleen spreken ze niet zo goed Engels. Gelukkig is daar een tolk voor, wat een prettige ondersteuning tijdens de dag van de operatie is. De operatie zelf is naar tevredenheid verlopen en het is wachten op het eindresultaat. Al met al ben ik dik tevreden over de ervaring met Esteworld en kan het iedereen van harte aanraden!

D VDG

Na het resultaat van een haartransplantatie bij een vriend gezien te hebben, uitgevoerd door Esteworld, zijn mijn vriendin en ik te raden gegaan in Ijsselstein (Nederland). Hier werden we bijzonder... Na het resultaat van een haartransplantatie bij een vriend gezien te hebben, uitgevoerd door Esteworld, zijn mijn vriendin en ik te raden gegaan in Ijsselstein (Nederland). Hier werden we bijzonder goed geïnformeerd door Hidde, werden ons alle praktische zaken meegedeeld en werd een datum in Turkije vastgelegd.

Door de goedkope vliegtickets in december hadden we al snel voor deze datum gekozen in plaats van juli. Enkele dagen voor de heenvlucht werden we gecontacteerd door Yasemin over onze trip. Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Istanbul werden we opgepikt door een chauffeur van het ziekenhuis en gebracht naar ons hotel (Hilton Garden Inn). Een dag later werden we opnieuw opgehaald (07:00u) en eenmaal de betaling volbracht was (dus geen voorafbetalingen of vroegtijdige betalingen!) werd de volgende procedure in gang gezet:

1. Chirurg komt "schade" opmeten en aftekenen op je hoofd
2. Bloed wordt afgenomen voor onderzoek + voor bijkomstige behandeling A-cell
3. Kaalscheren
4. Op een aparte kamer krijg je voor de hele dag 3 personen die aan jou zullen werken (exclusief chirurg, die komt gedurende de dag langs)
5. Start verwijderen haarzakjes met behulp van een boor. Verdovingsinjecties (20 a 30tal deden erg veel pijn maar eenmaal dit volbracht was, was je voor de hele dag pijnvrij)
6. Chirurg komt in de loop van de voormiddag de nieuwe openingen maken voor de haarzakjes. Het is zij dat bepaald hoeveel haartjes er getransplanteerd worden.
7. Middagmunch
8. 3tal uur om de haartjes de transplanteren (in mijn geval 3800)
9. Vervoer terug naar het hotel

De dag na de operatie krijg je een volledig dag rust

De tweede dag na de operatie verschijn je opnieuw in het ziekenhuis ter controle bij de chirurg, wordt je getoond hoe je de gevoelige zones de eerste dagen dient te wassen en wordt je keurig op de luchthaven afgezet.

Algemene indruk:
Het resultaat is erg professioneel, reeds veel complimenten gehad van famillie en vrienden. Een topteam in Turkije dat je naar mijn insziens niet in België of Holland zal terugvinden. Een absolute aanrader voor wie graag een mooie kop haar wenst!