Hallo mijn naam is Jim. Ik ben van 07/03 t/m 10/03 in Istanbul geweest.Indrukwekkende stad,en best wel veel gezien. Oh ja tussen door nog even een haartransplantatie gedaan bij...Hallo mijn naam is Jim. Ik ben van 07/03 t/m 10/03 in Istanbul geweest.Indrukwekkende stad,en best wel veel gezien. Oh ja tussen door nog even een haartransplantatie gedaan bij Esteworld. Behandeliing.Service.begeleiding. Hotel transfers.Allemaal super geregeld. Kan een heel verhaal neerzetten,maar het is inmiddels bekend dat Esteworld Istanbul een top kliniek is. Zou het zo weer over doen.
Dion B
Goede ervaringen met Esteworld. Vorig jaar de eerste transplantatie ondergaan. Voor was het resultaat heel goed, de kruin bleef wat achter wat betreft dichtheid. Dit komt door mijn dunne haar die...Goede ervaringen met Esteworld. Vorig jaar de eerste transplantatie ondergaan. Voor was het resultaat heel goed, de kruin bleef wat achter wat betreft dichtheid. Dit komt door mijn dunne haar die op een totaal kale kruin daardoor niet in een keer te vullen was. Na een jaar heb ik besloten voor de tweede keer af te reizen naar Esteworld te Istanbul. Ook nu was alles goed geregeld, het verblijf, de transfer, de begeleiding. Twijfel is om ver van huis een dergelijke behandeling te ondergaan is niet nodig, je bent in goed handen kan ik zeggen. Tevens is er nu een tolk aanwezig. Dit maakt de communicatie nog beter omdat zowel zorggever alsmede -vrager in hun moedertaal informatie kunnen uitwisselen. Wat betreft de betaling, dit gaat keurig. Het makkelijkste is met creditcard. Het afgesproken bedrag wordt keurig geconverteerd naar Turkse Lira. Vervolgens word er wat bloed afgenomen, met name omdat dit na bewerking wordt gebruikt voor een snellere wondgenezing. Dan ga je naar de “kapper “ en volgt een gesprek met de chirurg en maak je afspraken over hoe je het wilt. Tolk is hier uiteraard bij aanwezig. De grafts worden verzameld door technicien. De chirurg zie je weer voor het boren van de gaatjes waar de grafts worden geplaatst. Daarna kun je eten terwijl je grafts geprepareeerd worden. Mijn advies is om je lunchpauze zo kort mogelijk te houden. Hoe eerder je weer beneden bent, hoe eerder de grafts weer geplaatst worden en deze weer zuurstof krijgen. Na een lange dag ga je naar je hotel en heb je de volgende dag de tijd om Istanbul te bezoeken, regelrechte aanrader. Pijn of last van mijn hoofd heb ik beide dagen niet gehad. Het is dus tevens een leuke stedentrip. Istanbul is groot, druk maar overzichtelijk. Taxi’s goedkoop en over het algemeen netjes op de meter. Na thuiskomst dag vier, ben je binnen 8 dagen weer compleet fatsoenlijk zonder verwondingen. De meeste roodheid en korstjes zijn dan weg. Wel is het zaak om zon, sauna en contactsport te vermijden. Een laatste opmerking: de technicien spreken geen Engels. Wel communiceren ze met elkaar omdat ze nu eenmaal dagelijks dit werk doen. Ik had hier geen last van en snap dit. Ik hoorde 1 medeclient die hier moeite mee had. De tolk komt regelmatig even vragen of alles goed gaat, dus geniet van het feit dat er hard aan je toekomstige haardos word gewerkt.
Gezien het resultaat tot nu toe verwacht ik voorlopig geen 3e transplantatie nodig te hebben. Als dit in de verdere toekomst nodig mocht zijn, ga ik beslist weer naar Esteworld.
Verhoest Philippe
De vraag vooraf was : zal ALLES in zijn totaliteit goed geregeld en uitgevoerd worden ? Het antwoord is : tot in de puntjes zéér goed geregeld en zéér professioneel !!! Totaal geen...De vraag vooraf was : zal ALLES in zijn totaliteit goed geregeld en uitgevoerd worden ? Het antwoord is : tot in de puntjes zéér goed geregeld en zéér professioneel !!! Totaal geen spijt van dat ik het laten doen heb en zou het zeker aanraden aan anderen die twijfelen. Laat jullie niet verleiden door andere klinieken die er zijn . ESTEWORLD is echt waar , méér dan vijf sterren waard !!! Vorig weekend zelf ondervonden . Aan alles is gedacht en alle afspraken 100 % nagekomen . Genoeg mensen daar gezien en aangesproken ..géén enkele persoon was ontevreden , integendeel ...vol lof !!! Bedankt Esteworld ... jullie hebben mij gegeven waar ik ZOoooo gelukkig mee ben !!!
Roy
Top kliniek ik ben super fijn geholpen.. En Nederlands begeleid alleen nu wachten op het resultaat
Elias
Zeer professionele begeleiding door Hidde en het team ter plaatse, alles tot in de puntjes geregeld en erg vriendelijk!!!
Bart
Had beetje schrik maar is zeer goed verlopen Die chirurgen leveren mooi en hard werk
Nico Declercq
Zeer boeiende ervaring, daar waar vriendelijkheid en professionalisme van de bovenste plank is. U wordt constant bijgestaan door mensen die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. absoluut een...Zeer boeiende ervaring, daar waar vriendelijkheid en professionalisme van de bovenste plank is. U wordt constant bijgestaan door mensen die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. absoluut een aanrader!!
Leroy Kraus
Aangekomen in de kliniek werd ik met n groepje mede-kalerds begeleidt naar de wachtruimte. Daar kreeg ik als eerst de indruk dat het goed druk was met andere mensen die iets aan hun kaalheid wilden...Aangekomen in de kliniek werd ik met n groepje mede-kalerds begeleidt naar de wachtruimte. Daar kreeg ik als eerst de indruk dat het goed druk was met andere mensen die iets aan hun kaalheid wilden doen, dit gaf mij een dubbel gevoel. Ik kreeg het idee (vanwege de drukte) dat het een soort lopende band werk was. 1 voor 1 werden mensen gevraagd om mee te gaan om bloed te prikken en vervolgens weer kort te wachten in de wachtruimte. Nadat het bloed geprikt was (en me indruk van lopende band werk weg was) ging ik samen met de dokter/specialist in een kantoor zitten voor een kort gesprek en ging hij een lijn op me hoofd tekenen waar het allemaal zou gebeuren. Zelf kon ik aangeven of ik tevreden was met de lijn, vervolgens kreeg ik een mooi blauw ziekenhuis outfit aan en ging ik naar de behandelkamer. Daar aangekomen leek het voor mij als bij de tandarts komen. Eerst was er 1 mevr. die me de verdovingsprikken in het hoofd gaf, n stuk of 20 ahah(deze doen zeer!)? dit had ik wel onderschat. Nadat alles verdoofd was begon het boren in mijn achterhoofd waar je totaal niks van voelt qua pijn, alleen het aanraken en geluidje natuurlijk. Na het boren werden de grafts (3500) eruit gehaald dit samen duurde een aantal uur. Nadat dit klaar was, was er n pauze van een half uurtje. Via de lift kwam ik in een restaurant terecht waar ik een goede maaltijd kreeg. Weer aangekomen in de behandelkamer zat daar n meneer die gaatjes bij me ging boren waar de grafts zouden komen. Nadat dit klaar was ging hij weg en kwamen er 3 dames de kamer in die vervolgens alle grafts gingen plaatsen. Dit friemelwerk duurde ook een paar uur, in totaal heb ik +/- 8 uurtjes gelegen met een gebroken rug?(wie mooi wil zijn moet er wat voor over hebben).? Toen de behandelijk klaar was nam ik afscheid van het personeel daar en bracht de taxi me terug naar het hotel.
Mijn totale indruk van Esteworld is goed, ik ben zeer tevreden over de specialisten die daar rondlopen. Wat me ook echt opviel, dat iedereen er aardig en vrolijk was en ik kon zoveel vragen stellen als ik had. Het ziet er netjes en schoon uit (ook het personeel), mocht het zo zijn dat ik een 2e behandeling nodig heb zal ik zeer zeker weer voor Esteworld kiezen!...tot die tijd effe afwachten hoe het bij mij gaat worden???
Roomenburg
Ik ben zeer tevreden met mijn haartransplantatie bij Esteworld. Ondanks dat het in Istanbul was had ik toch een Nederlands sprekende contactpersoon waardoor het makkelijk comuniseren was....Ik ben zeer tevreden met mijn haartransplantatie bij Esteworld. Ondanks dat het in Istanbul was had ik toch een Nederlands sprekende contactpersoon waardoor het makkelijk comuniseren was. De behandeling wordt proffesioneel uitgevoerd en je krijgt na afloop duidelijke instructies over de nazorg. Nu afwachten hoe het resultaat wordt.
Thomas
Alles zeer vlot verlopen van begin tot einde! Mijn operatie zit er nu op en nu de waiting game natuurlijk. Maar ik ben er vrij zeker van dat alles inorde komt. Het leuke aan esteworld dat...Alles zeer vlot verlopen van begin tot einde! Mijn operatie zit er nu op en nu de waiting game natuurlijk. Maar ik ben er vrij zeker van dat alles inorde komt. Het leuke aan esteworld dat alles goed geregeld is, je moet je van niets aantrekken.