9.6/10
Professionaliteit Kliniek
Ervaring met Esteworld Nederland/Belgie

Sander

Een prima behandeling gehad bij Estaworld. Goed geregeld, fijn dat er een Nederlandse tolk aanwezig was aangezien het personeel slecht Engels spreekt. Ik kan het iedereen aanraden.

Richard van Scherpenzeel

Zeer nette kliniek en vakkundige medewerkers

Matthew

Vanaf het eerste contact met Esteworld was ik zeer positief. Van het gesprek dat ik had met de vertegenwoordiger (Hidde) was ik enorm tevreden. Het gesprek was duidelijk, boordevol informatie en ook... Vanaf het eerste contact met Esteworld was ik zeer positief. Van het gesprek dat ik had met de vertegenwoordiger (Hidde) was ik enorm tevreden. Het gesprek was duidelijk, boordevol informatie en ook al mijn vragen of onduidelijkheden zijn beantwoord geweest. Daarom dat ik voor Esteworld uiteindelijk heb gekozen. Omdat ik nergens anders een gesprek heb gehad waar ik ben buiten gekomen met een goed en positief gevoel.

Ik heb tijdens deze behandeling mensen tegen gekomen die hier voor een 2de maal zijn om een haar transplantatie te doen. Omdat zij zo blij waren met het eerste resultaat. En dat zegt voor mij genoeg. Ook de service en uitleg voor tijdens en na de operatie zijn zeer positief. Je word hier goed op de hoogte gehouden en al je vragen krijgen een antwoord. En dit mede dankzij de hostess die bij je is en voor jouw alles vertaalt in het Nederlands en andersom.

Dus met andere woorden ben ik tot zo ver zeer tevreden om voor Esteworld te kiezen en zijn mijn verwachtingen zeer hoog naar het eindresultaat. Alleszins het ziet er veel belovend uit !!

Rob Harders

Zeer goede ervaring. Proffesioneel personeel. Goede informatie vooraf. En tijdens de behandeling. Engelse taal van het personeel is niet goed maar dat werd door een plaatselijke tolk goed... Zeer goede ervaring. Proffesioneel personeel. Goede informatie vooraf. En tijdens de behandeling. Engelse taal van het personeel is niet goed maar dat werd door een plaatselijke tolk goed opgelost.
Bij mij konden meer grafts uit het donor gebied gehaald worden dan van te voren werd ingeschat. Dus een meevaller. Hiervoor zijn er geen extra kosten. Dit vind ik netjes.

G. Colle

Mijn ervaring is zeer positief over de gang v zaken bij Esteworld.
Vanaf de eerste afspraak in NL tot de operatie in Istanbul is alles tot in de puntjes geregeld.
Het resultaat is...
Mijn ervaring is zeer positief over de gang v zaken bij Esteworld.
Het resultaat is perfect!!

Jet

(Bewerkt)

Vanaf dag 1 tot het einde wordt je goed geholpen. Alle personen die je behandelen spreken weinig/nauwelijks engels, maar daarvoor is er een nederlandse hostess aanwezig, die er een paar keer... Vanaf dag 1 tot het einde wordt je goed geholpen. Alle personen die je behandelen spreken weinig/nauwelijks engels, maar daarvoor is er een nederlandse hostess aanwezig, die er een paar keer langskomt en je goed uitlegt. Je wordt zelf van het vliegveld en hotel opgehaald en gebracht. Er is een hele goeie service.

Junior Fonderie

Zeer aangename ervaring gehad met dit bedrijf.
Van in het begint tot einde zeer goed ontvangen geweest.
Zeer aangename ervaring gehad met dit bedrijf.
Van in het begint tot einde zeer goed ontvangen geweest.
Je stapt binnen met een hoop vragen en komt er buiten met een zeer gedetailleerd en gestructureerd plan.
Ze helpen je van punt A tem Z met alles voor te bereiden voor “the big day” (Vlucht,hotel,vervoer,reservaties,...)
Ook de opvolging van het hele proces voor en na word dan ook zeer nauwlettend opgevolgd.
Een jaar geleden begon ik, voor mezelf, aan een verhaal waar ik toch wel wat angstig overstond.
Wel nu een jaar later kan ik alleen maar bevestigen wat ze met toen hebben beloofd.
Ik zou het iedereen aanraden die er over twijfelt of zich er lastig over voelt.
Niet twijfelen,gewoon doen.
Nogmaals bedankt voor alles aan Hidde en het Esteworld team.

Jorden

Omdat ik mij meer en meer niet goed voelde dat mijn haarlijn achteruit ging, was mijn droom om een haartransplantatie te laten doen. Je gaat opzoekwerk doen en je komt bij Esteworld terecht door de... Omdat ik mij meer en meer niet goed voelde dat mijn haarlijn achteruit ging, was mijn droom om een haartransplantatie te laten doen. Je gaat opzoekwerk doen en je komt bij Esteworld terecht door de Belgische acteur en zanger Guther Levi. Ondanks de haartransplantatie in het buitenland is, hebben de filmpjes en de vele reviews van Esteworld mij volledig overtuigd. Ik ben heel blij dat ik die stap heb durven zetten want Esteworld heeft me zeer goed geholpen. Geen enkele vraag was te veel. Ik kon ook alles vragen in het Nederlands via mail of telefonisch voor ik naar Istanboel vertrok. Ik mocht ook mijn vader meenemen naar Istanboel als morele steun.
Dag 1: Aan de luchthaven staat een taxi van Esteworld zelf te wachten op jou en die gaat je naar je Hotel brengen. Zelf had ik het Hilton hotel gekregen. Super hotel die heel gastvriendelijk is en een geweldig ontbijt heeft. Ik kreeg ook een berichtje wanneer ik de volgende dag klaar moest zijn voor de behandeling.

Dag 2: De ultieme dag. In de vroege morgen worden we opgehaald met de Esteworld taxi. Daar aangekomen wordt er eerst bloed afgenomen voor te laten testen. Ook voor de A-cell behandeling wordt er bloed afgenomen. Daarna wordt de nieuwe haarlijn getekend en kan ik vragen stellen aan de nederlandse tolk over de nieuwe haarlijn en worden er foto's genomen van de oude haarlijn. Vervolgens wordt het haar afgeschoren en kan men beginnen aan het echte werk. Ze beginnen met de verdoving. De verdoving bestaat uit twee delen. Bij mij deed de verdoving aan het achterhoofd het meeste pijn. (bij andere deed het voorhoofd het meeste pijn). De anesthesist vraagt of ik ergens nog iets voelde en als dat zo was spoot ze op die plek nog wat verdoving bij. Als je dit hebt doorstaan heb je zo goed als geen pijn meer. Dan is het ergste achter de rug. Je kan rustig gaan liggen. Ze vragen soms wel om van positie te veranderen zodat ze overal aan het hoofd goed aankunnen. De A-cell behandeling voel je ook nauwelijks. Het leuke is ook dat er genoeg pauzes zijn om iets te eten en te drinken. Als de behandeling is afgelopen nemen ze terug foto's van je hoofd. Ze geven je een pakketje met daarin antibiotica, pijnstillers, shampoo, lotion, en een koelzakje. Hier wordt alles ook duidelijk in het Nederlands verteld wat je moet doen de volgende dagen. Ook is er een Nederlandstalige handleiding bij het pakketje.

Dag 3: Dit is de rustdag. Op de rustdag heb ik niet veel gedaan. Het slapen is wel wat moeilijk. Je mag niet veel bewegen en je moet op je rug blijven liggen. Je heb eigenlijk geen pijn aan het hoofd maar je bent gewoon wat moe gelegen door altijd op dezelfde plek te liggen.

Dag 4: Hier ga je je hoofd voor de eerste keer laten wassen en brengen ze lotion aan het hoofd. Je gaat dan bij de dokter langs en door middel van een nerderlandse Tolk kan ik nog vragen stellen. Als dit allemaal achter de rug is brachten ze me terug met de Esteworld taxi naar de gewenste luchthaven en dan is het terug naar huis vliegen.

Je wordt echt goed opgevolgd. Je kan altijd vragen stellen als je wilt en zelfs in het Nederlands. super behandeling waar de patiënt echt centraal staat. Ook achteraf, de dag na ik thuis ben, hebben ze mij gebeld of dat alles goed was verlopen en ik kan nog altijd bij hun terecht voor vragen . De vele goede reviews voor Esteworld zijn het zeker waard. Nu wachten op de vele nieuwe haartjes die gaan groeien.

Orlando Fabio

Vanaf stap 1 was het een zeer duidelijke ervaring

Stap 1
Vanaf stap 1 was het een zeer duidelijke ervaring

Stap 1
Afspraak in het kantoor een zeer duidelijke uitleg gehad want ikzelf was nog niet zeker als ik het wel zou doen. Daar heb ik de uitleg gekregen die me over de streep trok om ervoor te gaan.

Stap2
Datum prikken, voorschot betalen , ticket boeken en afwachten tot de gekozen datum.

Stap3
Uw vlucht nemen en arriveren in Turkije, mooi geregeld ze staan je op te wachten en brengen je naar jouw hotel.

Stap4
De behandeling, tot in de puntjes geregeld, lekkere lunch, Nederlandse begeleiding, je voelt je alleszins niet in een kliniek. En de uren vliegen voorbij.

Stap5
De nabehandeling, wordt ook mooi uitgelegd door de dokters in Turkije.
Achteraf belt het kantoor in Nederland ook nog hoe het met je gaat.

In het kort... je bent niet alleen, twijfel niet en ga ervoor je voelt je een ander mens.
Geen haar op mijn hoofd heeft spijt!!

Top!!
Succes met je keuze...

H

Alles was perfect geregeld. Ophaling luchthaven, kliniek enz... De Nederlandstalige hulp in de kliniek is ook een groot voordeel daar het meeste personeel alleen Turks spreekt.