Alles was top geregeld. In Nederland na lang twijfelen een afspraak gemaakt met Hidde die me alles kon vertellen over de ingreep en meteen een inschatting kon maken van mijn persoonlijke...Alles was top geregeld. In Nederland na lang twijfelen een afspraak gemaakt met Hidde die me alles kon vertellen over de ingreep en meteen een inschatting kon maken van mijn persoonlijke situatie en vermoedelijk haalbaar eindresultaat. Verder stond Hidde open voor alle vragen die ik op dat moment had en kon ze naar alle tevredenheid allemaal beantwoorden. Ook na deze afspraak en zelfs tot na de behandeling stond Hidde altijd open voor allerlei vragen. Dat is ontzettend prettig. Aangekomen in Istanbul werd ik goed opgevangen op het vliegveld en naar mooi hotel gebracht. Hotel was top! Volgende dag weer top naar de kliniek gebracht. In de kliniek was niet altijd even duidelijk wat er op welk moment ging gebeuren en ik werd door heel veel verschillende medewerkers geholpen. Het was wel super dat er een Nederlandse tolk bij was al was ze niet overal bij en was het soms dus even afwachten wat er ging gebeuren. Maar uiteindelijk kwam alles helemaal goed en werd ik goed en op een positieve manier behandeld. Tijdens de behandeling was het soms wat onrustig in de behandelkamer door het in en uitlopen van allerlei mensen. Maar dat zijn dingen die er gewoon bij horen als je zoiets niet in Nederland doet. Al met al heb ik er een heel positief gevoel over en heb ik het gevoel goed te zijn geholpen. Dank Esteworld en dank Hiidde!
Mr. Cobussen
Goed georganiseerde kliniek, erg klantvriendelijke medewerkers, alles tiptop geregeld.
Nick Beuzekamp
Uitstekend! Laat het je niet tegenhouden dat het in Turkije is. Alles is super geregeld, afspraken worden nagekomen en een professionele aanpak en behandeling. Beter kun je niet krijgen.
Tim paesen
Prima ontvangst en uitstekende nazorg. Ben heel tevreden en zal het ook aan iedereen aanraden die met haarverlies inzit.
Abraham Hoogendoorn
Wij werden op gehaald van het vliegveld door een hele vriendelijke chauffeur met een luxe wagen . Aankomst in het Hotel was prima geregeld en de kamer en het eten was heel goed. In de ochtend vroeg...Wij werden op gehaald van het vliegveld door een hele vriendelijke chauffeur met een luxe wagen . Aankomst in het Hotel was prima geregeld en de kamer en het eten was heel goed. In de ochtend vroeg naar de kliniek gebracht wat er netjes uitzag en daar met Nederlandse begeleiding met de dokter gepraat en klaar gemaakt voor de behandeling. Mijn vrouw was overal bij tot de operatie (transplantatie) De verdoving vond ik geen pijn doen en al snel begonnen ze te boren en met een pincet de crafts er uit halen, dit duurde ongeveer anderhalf uur , wat totaal geen pijn deed. De arts kwam de lijnen uitzetten en daarna kwam de Accel behandeling , de arts legde geduldig uit wat er allemaal ging gebeuren en liet de spuiten zien en waar hij ze in het hoofd ging in spuiten. Dit klinkt erg maar nogmaals totaal geen pijn of zelfs maar vervelend. Toen ging hij de inkepingen maken waar de crafts werden geplaatst. Na dit hebben mijn vrouw en ik een lunch gehad en vervolgens werden de crafts er in gezet . Tussendoor werd er wel steeds een pijn chek gedaan maar ik had nergens last van. De arts kwam wel steeds even kijken samen met de Nederlandse begeleiding en waren heel vriendelijk. Voor mij was het super goed verlopen en kan er meer dan tevreden op terug kijken. P. S. De zusters spraken dan wel geen Engels, maar waren wel heel erg aardig en we konden het goed met elkaar vinden!
Maes Afred
Ik ben zeer tevreden over dit hospitaal wij zijn er zeer goed ontvangen op luchthaven ook het hotel was prima en de afspraken met het hospitaal en dokters waren uitstekend.
Kenneth Porco
Een operatie ondergaan in een ander land is altijd een beetje beangstigend. Maar bij Esteworld merk je daar helemaal niks van. Zeer professionele kliniek, heel vriendelijke mensen en echt een...Een operatie ondergaan in een ander land is altijd een beetje beangstigend. Maar bij Esteworld merk je daar helemaal niks van. Zeer professionele kliniek, heel vriendelijke mensen en echt een topservice.
Gert Van Hoegaerden
Prima begeleiding, straalt het nodige vertrouwen uit, voldoende informatie, een aanrader aan iedereen die het overweegt om een haartransplantatie te laten uitvoeren.
Henk klouwer
(Bewerkt)
Erg fijn en behulpzaam. Ging erg soepeltjes. Fijn ook het Nederlandse aanspreekpunt Hidde en Sylvia in de kliniek.