Professionaliteit
9.8/10
9.6/10

Aukje

(Bewerkt)

Eerst een intake gehad met Justin, alles was duidelijk. Partner of familielid kon kosteloos op de kamer bij mij verblijven, dit geldt alleen voor in de kliniek en niet in het hotel, de kosten voor... Eerst een intake gehad met Justin, alles was duidelijk. Partner of familielid kon kosteloos op de kamer bij mij verblijven, dit geldt alleen voor in de kliniek en niet in het hotel, de kosten voor het hotel zijn 20,- per nacht.

Verder alleen maar hele goede ervaring met Esteworld, Esma heeft mij merendeels begeleidt, ze stelt je op je gemak, is lief en zorgzaam. Het hotel waar je verblijft is luxe, ontbijt is zeer uitgebreid en vers.

Enige minpunt is dat de artsen en verpleegkundigen geen Engels spreken, alleen Turks. De tolk is niet veel aanwezig dus de taalbarrière met het personeel in de kliniek is wel een dingetje.

Reactie Esteworld Plastische Chirurgie:

Bedankt voor de 5 sterren review!
Bedankt voor de 5 sterren review!
Wij hebben 5 Nederlandse hostessen lopen in de kliniek, bij de intake, nazorg en alle gesprekken met de chirurg zijn die er altijd bij. Zodra u op de kamer ligt komen ze zo nu en dan even inchecken hoe het met je gaat en of ze nog wat kunnen betekenen voor je. Als je op de kamer ligt is er dus niet continu een Nederlandstalige aan je bed, deze kan wel op elk moment opgeroepen worden.

NisrineH

Ik ben erg blij met alles wat is geregeld! Zowel het hotel en de transfers alles ging heel goed en soepel. De dokter en alle assistenten hebben me met een lach geholpen en goed geluisterd naar mijn... Ik ben erg blij met alles wat is geregeld! Zowel het hotel en de transfers alles ging heel goed en soepel. De dokter en alle assistenten hebben me met een lach geholpen en goed geluisterd naar mijn wensen (hoe ik mijn neus wou) voor en na zorg ging ook erg goed en werd goed begeleid. Ik raad Este word erg aan en ben blij dat ik dit bedrijf en deze arts heb gekozen het was het zeker waard!

Gineke Kuipers

Wat heeft iedereen mij gewaarschuwd voor een operatie in Turkije, maar wat een nonsens!
Alles is zo goed verlopen met mijn fleur de lis! De chirurg heeft nog van alles extra gedaan en ter plekke nog gezegd…we doen een fleur de lis ipv een lower body lift. Eerlijk en open de strijd in. De operatie en de twee dagen erna waren heftig! Heel heftig!
De verpleging en de chirurg was alleen zo lief en goed voor me, dat ik die dagen prima door kwam. Esma begeleidde me in het traject, nederlands sprekend, heel fijn!
Al met al ga ik morgen naar het hotel, blijf ik nog een week voor controles.
Voor nu ziet alles er perfect uit en super blij met het resultaat! Dankjewel Esteworld voor het geven van een nieuw lijf!♥️

Esteworld

Super blij, ik was wel heel bang maar eindresultaat is zo goed. De moeite waard.

Carolaine

Hele goede lieve service

Chanel

Wij zijn heel tevreden en worden goed begeleid vanaf begin tot het einde. Alles is tot in de puntjes geregeld.

Tamara Treffers

Ik ben verliefd geworden op het personeel! Elke 5 seconden wordt er gezorgd dat je jezelf veilig en geborgen voelt! De arts zelf was ook onwijs professioneel en meedenkend. Hij heeft zelfs dingen... Ik ben verliefd geworden op het personeel! Elke 5 seconden wordt er gezorgd dat je jezelf veilig en geborgen voelt! De arts zelf was ook onwijs professioneel en meedenkend. Hij heeft zelfs dingen afgeraden en niet gedaan. Wat niet nodig is hoeft ook niet, dat maakt ook dat je hier geen nummertje bent maar echt een persoon. Heel fijn!

Julie

Hele goede ervaring gehad zowel in Nederland (voor en na de operatie) als in Turkije (tijdens verblijf, operatie en nazorg) en heel blij met het resultaat!