Professionaliteit
9.8/10
9.6/10

Chanina

Ik ben vorige week langs geweest bij esteworld voor een rhinoplasty, ik kwam aan en ben gelijk goed ontvangen! Het vervoer was ook allemaal geregeld, dit was super fijn!
In de kliniek waren...
In de kliniek waren alle zusters super lief en de arts was ook goed betrokken! Samen hebben we besproken wat ik graag zou willen veranderen en daar heeft de arts goed naar geluisterd! De begeleiding was ook super fijn! Super lieve vrouw die ik altijd kon bellen of appen als er iets aan de hand was!
Ik zal esteworld zeker aanraden :)

Sarina

Erg geslaagde operatie gehad van de chirurg, met een top resultaat!
Begeleiding en zusters in de kliniek waren top, buiten dat om is alles ook goed geregeld van hotel tot vervoer.
Ik...
Erg geslaagde operatie gehad van de chirurg, met een top resultaat!
Ik raad deze kliniek zeker aan voor iedereen!

Chris

Zeer goed en professioneel

Anoniem,

Oktober 2021
Anoniem,

Oktober 2021
Ik heb een neusoperatie gehad van. de chirurg. Wat een kundige arts is het. Dag van aankomt stond er meteen een chauffeur van esteworld op ons te wachten. Heel aardige mensen in het hotel ook hele aardige mensen. In het ziekenhuis het zelfde. De begeleider de vertaler die wij hadden Semranur is een hele lieve meid! Die je gerust stelt en je zeer goed begeleid. Ik raad iedereen Esteworld aan, De chirurg weet wat hij doet ! Alles is en wordt zoals
beschreven op hun pagina gedaan. Dus geen mooi praterij. Ik ben heel erg blij met het mooi resultaat ! Bedankt !

Esteworld plastische chirurgie

Hierbij wil ik de chirurg van Esteworld super bedanken voor zijn kundigheid en professionaliteit, hij heeft mij een prachtige mooie neus gegeven ondanks dat ik een hele moeilijke neus had om mee te... Hierbij wil ik de chirurg van Esteworld super bedanken voor zijn kundigheid en professionaliteit, hij heeft mij een prachtige mooie neus gegeven ondanks dat ik een hele moeilijke neus had om mee te werken.
Hij was eerlijk en oprecht over mijn neus en deed zijn uiterste best voor mij en is hem zeer zeker gelukt.
Mijn dank is groot,ook voor de hele Esteworld team, het is tot op de puntje keurig geregeld.
Het was boven mijn verwachting.
Semanur en Ozlem Nederlands sprekende begeleidsters van Esteworld je kon met al je vragen terecht bij ze. Thnxxx girls.
Dikke pluim voor Esteworld

A

De chirurg is the king of plastic surgery!

Vera Teunissen

Super ervaring! Van transfers, tot de zusters, de arts, en Semanur! Super blij met het eindresultaat van mijn neus. Ik heb mij hier echt op mijn gemak gevoeld.

Nyssia

Eind augustus heb ik bij Esteworld Turkije een behandeling voor het plaatsen van nieuwe kronen en het vervangen van reeds bestaande kronen ondergaan. Deze behandeling werd uitgevoerd door Dr. Önder... Eind augustus heb ik bij Esteworld Turkije een behandeling voor het plaatsen van nieuwe kronen en het vervangen van reeds bestaande kronen ondergaan. Deze behandeling werd uitgevoerd door Dr. Önder en zijn team. Vermits ik reeds 14 jaren terug kronen liet plaatsen in België, kan ik goed vergelijken! Dr. Önder is de meest professionele arts die ik al ontmoette en gezien de complexiteit van mijn tanden heb ik er reeds velen bezocht. Hij bestudeert niet enkel de esthetische kant maar ook de medische kant van je tanden, bot en tandvlees. Naast dit professionalisme is hij ook begaan met het welbevinden van de patiënt. Nooit eerder had ik zoveel vertrouwen in een specialist, je weet gewoon dat het goed komt. Zijn team van zusters is eveneens erg toegewijd. Verder word je ook begeleid door hostessen, in mijn geval Ozlem en Semanur. Twee ontzettend fijne dames, ze helpen en ondersteunen je op eender welk moment tijdens je hele verblijf. Alleen maar lof en respect voor Dr. Önder en zijn ganse team van zusters, hostessen en chauffeurs. Topklasse!!!

Esteworld

2/09 een neuscorrectie ondergaan bij de chirurg.

Top ervaring gehad bij esteworld!
2/09 een neuscorrectie ondergaan bij de chirurg.

Top ervaring gehad bij esteworld!
Ben een persoon, waarbij ik een beslissing niet snel kan nemen. Maar heb geen sec spijt gehad van men beslissing bij esteworld. Alles wordt voor je geregeld, goeie communicatie, .. mijn neus is heel mooi geworden ondanks de zwelling.
De chirurg begrijp precies wat je verwachtingen zijn,heeft veel geduld. Zowel semanur als ozlem staan voor je klaar met je vragen. Personeel waren heel vriendelijk,
Is zeker een aanrader om er naar toe te gaan !!

SK

Rhinoplasty bij de chirurg,

Van het begin tot eind was alles top geregeld. Ik was heel erg blij met de Nederlandse consulenten die konden helpen bij de communicatie.
De kliniek...
Rhinoplasty bij de chirurg,

De kliniek en het hotel zagen er prachtig uit en voelde heel professioneel. Alles was tot in de puntjes verzorgd.
Ook ben ik erg blij met mijn resultaat! Zeker een aanrader om bij Esteworld je operatie te laten uitvoeren.

Nog even in het bijzonder wil ik deze toppers benoemen: Uzlem, de chirurg, en Semanur.