Buitengewoon hardwerkende, geduldige en professionele medewerkers. Dit is een prima voorbeeld van hoe een bedrijf klaar moet staan voor de klanten. In een woord, GEWELDIG!!
Romy
Na veel research op het internet en ervaringen van bekenden in mijn omgeving ben ik bij Esteworld terecht gekomen. De website gaf mij meteen een professionele indruk en ik besloot samen met een...Na veel research op het internet en ervaringen van bekenden in mijn omgeving ben ik bij Esteworld terecht gekomen. De website gaf mij meteen een professionele indruk en ik besloot samen met een vriendin contact op te nemen. Wij hadden al jaren de wens voor een neuscorrectie en wilden er eindelijk voor gaan.
We kregen contact met Özlem, de Nederlandse hostess die in Istanbul voor Esteworld werkt. Zij heeft ons vanaf dag 1 super veel informatie gegeven en was altijd bereikbaar voor vragen. Ze was super vriendelijk en gaf ons meteen een vertrouwd gevoel. Toen wij de keuze maakte om voor Esteworld te kiezen heeft zij ons geholpen met alle voorbereidingen. Alles was top geregeld en de communicatie was echt super vanuit haar!
Eenmaal aangekomen in Istanbul werden wij netjes opgehaald en naar het luxe hotel gebracht. De dag erna werden wij naar de kliniek begeleid. Daar was ook Özlem weer aanwezig. Zij zou ons de komende week begeleiden samen met Sema, ook een super lieve hostess! Een van hen was altijd aanwezig bij de belangrijke momenten, voor en na de operatie. Özlem was aanwezig bij het consult met de arts en heeft onze wensen naar hem vertaald, zodat het goed duidelijk was wat onze verwachtingen waren en wat wij van de arts konden verwachten.
Na de operatie zijn wij nog een dag en nacht verzorgd in de kliniek. Het personeel was erg vriendelijk. Het enige wat soms lastig was, was dat de verpleging en verzorging nauwelijks Engels spreken. Gelukkig konden wij altijd contact opnemen met Özlem of Sema en kwamen zij helpen met de vertaling.
De dagen erna hebben wij verder hersteld in het hotel. Hier was het eigelijk erg gezellig, aangezien er veel andere Nederlanders zaten voor een operatie bij Esteworld. De eerste paar dagen na de operatie waren pittig, maar na de derde dag begonnen wij ons aanzienlijk beter te voelen. We hebben toen Istanbul nog kunnen ontdekken en een beetje een vakantie gevoel gehad. De controles in de kliniek werden netjes uitgevoerd en ook hier was altijd Özlem of Sema aanwezig.
Nu eenmaal thuis ben ik ontzettend blij met het resultaat! De chirurg heeft mij geopereerd en hij heeft precies geluisterd naar mijn wensen. Namelijk een natuurlijk resultaat. Ik kan hem daarom ook aan iedereen aanraden. Buiten hoe kundig hij is, was hij ook erg vriendelijk. Het was de gehele week een hele gemoedelijke en gezellige sfeer! Ik kan een operatie bij Istanbul daarom ook echt aanraden, je komt namelijk een thuis met een prachtig resultaat, terwijl je ook een hele gezellige “vakantie” week hebt gehad! Helemaal top dus! Dankjewel Esteworld en in het bijzonder Özlem!!!! X
Marc
Ik geloofde deze reviews eigenlijk nooit echt helemaal. Ze zeggen altijd ‘als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is dat meestal ook zo’. Daarom was ik een half jaar geleden sceptisch toen ik...Ik geloofde deze reviews eigenlijk nooit echt helemaal. Ze zeggen altijd ‘als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is dat meestal ook zo’. Daarom was ik een half jaar geleden sceptisch toen ik onderzoek deed naar een neuscorrectie bij Esteworld. Nu een half jaar later ben ik zelf een review aan het schrijven omdat ik er zelf ook veel aan heb gehad. Ik wil dan ook alle positieve reviews bevestigen!
Ik kwam terecht bij Esteworld door zelf research te doen naar klinieken en de arts. Ik wist meteen dat ik het bij hem wilde laten doen omdat hij een van de besten is die ik kon vinden. Het resultaat bevestigt dit, ondanks de zwelling die bij mij best heftig is. Verder is de kliniek schoon en zijn de zusters aardig. De taxiservice die je erbij krijgt is ook echt top.
Na de eerste nacht in de kliniek zijn wij naar het hotel gebracht. Het hotel is er helemaal op aangepast (touwtjes en leuningen in de douche etc. In geval van nood). Verder is Ozlem echt 24/7 bereikbaar voor je om te helpen bij nood. Bijna 80% van de mensen in het hotel hebben ook iets laten doen bij Esteworld waardoor wij op gegeven moment een leuke groep hadden waar wij een tour mee hebben gedaan door Istanbul op dag 4.
Al met al ben ik blij dat ik mijn neuscorrectie heb gedaan bij Esteworld en raad ik dit iedereen aan die nog twijfelt over de kliniek of arts.
Anne
Mijn ervaring bij Esteworld is boven verwachting! Van A tot Z, betrouwbaar, veilig, heldere communicatie en alles wordt voor je geregeld. Bovendien was mijn verblijf in het hotel super gezellig!
Chanaira
Een vertrouwde en fijne ervaring die bij zal blijven. De hostess Semanur is een lieve meid die weet waar ze het over heeft. Ook de zusters die op elk moment beschikbaar zijn hebben het geweldig...Een vertrouwde en fijne ervaring die bij zal blijven. De hostess Semanur is een lieve meid die weet waar ze het over heeft. Ook de zusters die op elk moment beschikbaar zijn hebben het geweldig gedaan. Vanaf aankomst moment tot vertrek ging alles perfect! Ik raad iedereen Esteworld aan.
Bieke Hermans
Super fijne ervaring, ik werd zo ontzettend vriendelijk geholpen van begin tot einde. Op al mijn vragen werd meteen een antwoord gegeven en eenmaal in het ziekenhuis wist de dokter ook meteen wat ik...Super fijne ervaring, ik werd zo ontzettend vriendelijk geholpen van begin tot einde. Op al mijn vragen werd meteen een antwoord gegeven en eenmaal in het ziekenhuis wist de dokter ook meteen wat ik wou! Alles verliep heel snel maar enorm professioneel, ook de verpleegsters in het ziekenhuis waren zo lief! Top Top Top !!! ??
Sanne
Mijn ervaring bij Esteworld is fantastisch! Vanaf het moment dat je vertrekt is alles al goed geregeld. Gedurende je reis heb je contact met de chauffeur die jou komt ophalen bij het vliegveld. Door...Mijn ervaring bij Esteworld is fantastisch! Vanaf het moment dat je vertrekt is alles al goed geregeld. Gedurende je reis heb je contact met de chauffeur die jou komt ophalen bij het vliegveld. Door een foto van mijzelf door te sturen werd ik gelijk herkend door de chauffeur en liep het allemaal heel soepel. Ook krijg je een dag voor de operatiedag (in mijn geval de dag van aankomst) te horen hoe laat je de volgende dag wordt opgehaald door de chauffeur voor jouw transfer naar de kliniek en vanaf hoe laat je niet meer mag eten en drinken. Zodra je de volgende dag aankomt in de kliniek is alles top geregeld! Een Nederlandse hostess komt jou ophalen in de wachtruimte en begeleid jou naar je kamer en legt jou uit hoe alles zal gaan verlopen. Op deze manier ben je overal van op de hoogte en zijn er geen onverwachtse verassingen waar je niet op bent voorbereid. Vervolgens zodra je bent omgekleed in steriele kleding worden er een aantal vragen gesteld (vertaald door de hostess) en komen de zuster langs voor bloedonderzoek. De zusters bij Esteworld zijn echt SUPER lief en behulpzaam. Ook zij hebben mij helemaal op mijn gemak gesteld. Even later ga je langs bij jouw dokter, in mijn geval dokter Safak Aktar voor een neuscorrectie, die foto's heeft gemaakt van mijn neus en daarna kon ik vertellen waar ik mij aan stoorde bij mijn neus en wat ik graag anders wilde hebben. Dokter Safak Aktar begreep precies wat ik bedoelde en vertelde mij ook eerlijk wat wel en niet realistisch was en wat paste bij mijn gezicht en wat niet. Ik voelde mij echt begrepen door dokter Safak Aktar, kortom een hele lieve en goede dokter. Vervolgens was het een kwestie van wachten tot mijn operatie. Alles verliep heel soepel en zodra ik uit de operatiekamer kwam werd er door de zusters heel goed voor mij gezorgd. Ik kwam zelf best wel emotioneel uit de narcose vandaan dus de zusters zeiden telkens tegen mij "Oh baby, don't cry", kortom het waren echt hele lieve en zorgzame zusters. Zodra je iets nodig had stonden ze altijd voor je klaar en probeerden ze je zoveel mogelijk op je gemak te stellen. De volgende dag kwam ook Dokter Safak Aktar nog even langs om te kijken hoe het met mij ging en dat vond ik ook super aardig. Vervolgens kreeg ik uitleg over mijn medicatie en werd ik weer terug naar het hotel gebracht. Ook het personeel in het hotel is super aardig en behulpzaam. De dag voor vertrek werd ik weer naar de kliniek gebracht om 'het kapje' en de kunststofspalkjes te verwijderen en de pleisters op te doen. Dokter Safak Aktar heeft prachtig resultaat bereikt en ik kan hem niet genoeg bedanken. Ik ben echt super tevreden over mijn hele ervaring bij Esteworld. Verder wil ik ook nog even melden dat alles omtrent Covid-19 prima geregeld wordt. De mensen bij Esteworld en in het hotel houden zich goed aan de regels omtrent Covid-19 en Esteworld zorgt voor de PCR-test voor de terugreis dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Al met al, ben ik echt super tevreden van het moment van aankomst tot aan het moment van vertrek en zal ik echt iedereen Esteworld aanraden als je een (neus)operatie wilt ondergaan in Turkije. Bij Esteworld hoef je je nergens zorgen over te maken, want alles wordt van top tot teen voor je geregeld. Tot slot, wil ik iedereen hartstikke erg bedanken want ik ben echt super blij en ik kijk terug op een goede tijd bij Esteworld! Thank you all :)
Nick Nooijen
Vanaf het eerste moment dat we in contact kwamen met de kliniek had ik gelijk een fijn gevoel. De communicatie is goed en alles word heel erg duidelijk uitgelegd!! Ik ben mee gegaan om een vriendin...Vanaf het eerste moment dat we in contact kwamen met de kliniek had ik gelijk een fijn gevoel. De communicatie is goed en alles word heel erg duidelijk uitgelegd!! Ik ben mee gegaan om een vriendin te ondersteunen en heb vanaf begin tot eind het hele proces gevolgd. De artsen zijn zeer professioneel in het werk wat ze doen, de hostess zijn erg vriendelijk en hoog in hun communicatie! Voor de rest zijn de verplegers & secretaresses erg goed zorgend en vriendelijk. Na mijn eigen ervaring de afgelopen 11 dagen bij deze kliniek bij ik uiteindelijk zelf ook op consult gegaan voor mijn neus (dit zou ik nooit hebben gedaan als ik hier niet terecht was gekomen), ik overweeg nu zelf ook een operatie!
Hiske van der linden
Ik ben super goed geholpen ik wou al 10 jaar een neuscorrectie doen. De communicatie verliep heel goed en alles word voor je geregeld mijn complimenten aan het personeel en de chirurg?
Sara
Op 6juli heb ik in Esteworld een neuscorrectie laten doen. Ik ben zeer tevreden met hoe alles perfect geregeld werd. Ik heb me nooit zorgen moeten maken, ik werd steeds duidelijk en op voorhand...Op 6juli heb ik in Esteworld een neuscorrectie laten doen. Ik ben zeer tevreden met hoe alles perfect geregeld werd. Ik heb me nooit zorgen moeten maken, ik werd steeds duidelijk en op voorhand geïformeerd. Ik ben ook enorm tevreden met het resultaat. Ik raad deze kliniek iedereen aan!