Professionaliteit
9.8/10
9.6/10

Nikki

Vorige week heb ik bij Esteworld een neuscorrectie laten uitvoeren.

Vorige week heb ik bij Esteworld een neuscorrectie laten uitvoeren.

Ik heb veel onderzoek gedaan over waar ik nou precies mijn neuscorrectie wilde laten doen. Via internet ben ik bij Esteworld terecht gekomen. Na het lezen van alles positieve reacties, heb ik een offerte aangevraagd en ben ik in contact gekomen met Ozlem. Dit contact verliep erg goed en kreeg altijd snel antwoord.

Naast de vliegtickets, regelt Esteworld alles voor je. Over de transfer ben ik zeer tevreden. We werden altijd op tijd opgehaald en de chauffeurs waren vriendelijk. Over het hotel ben ik wat minder te spreken. De kamers waren netjes en over het algemeen waren de medewerkers erg vriendelijk. Veel spreken alleen weinig of helemaal geen Engels. Dit was soms erg lastig, omdat wij alles via roomservice moesten regelen (vanwege corona) en dit dus niet altijd even soepel verliep. In het hotel was verder ook helemaal niks te doen dus de dagen van mijn herstel duurde hierdoor erg lang, omdat ik mij te slecht voelde om ergens naartoe te gaan. In het restaurant was niet veel variatie wat eten betreft (bijna niks gezonds), wat er was smaakte wel prima verder.

De dag van de operatie werd ik goed voorbereid door de vriendelijke Belgische Semanur. Zij heeft voor mij alles vertaald en goede uitleg gegeven over het verloop van de operatie. Na het consult met de chirurg, voelde ik mij erg op mijn gemak en wist ik dat het goed zou komen. De chirurg wist zonder dat ik iets hoefde te zeggen, wat ik anders aan mijn neus wilde zien. Dit was fijn. De operatie is goed gegaan. Ik werd goed verzorgd door de verpleegsters. Ze waren professioneel en vriendelijk. Alleen sprak weer bijna niemand een woord Engels. Dit had ik als enige graag anders willen zien. Wel mocht je altijd contact opnemen met Semanur, als je er echt niet uitkwam.

Al met al had ik dus een positieve ervaring bij Esteworld. Mijn neus is nog zeker een hele tijd aan herstellen, maar ik zou voor nu Esteworld zeker aanraden.

Valeria

Een week geleden heb ik een neuscorrectie gehad en ik ben blij met het resultaat.
Mijn ouders en ik maakten ons zorgen om naar Turkije te gaan, omdat we daar nog nooit waren geweest en heel weinig wisten. Maar achteraf gezien was dat niet nodig. Van het transport tot de accommodatie, tot het eten, tot de operatie zelf, alles werd verzorgd door het personeel van Esteworld.
Niets wat je vraagt is te veel voor hen, van de gastvrouw tot de verpleegsters tot de dokter zelf.
Naar Turkije gaan tijdens de Covid-19-uitbraak was ook een zorg van ons, maar alles ging heel goed. We hebben in onze vrije tijd een klein beetje Istambul kunnen gezien.
Ook het hotel dat ze voor de patiënten hebben uitgekozen is perfect. Het personeel is vriendelijk en de kamers zijn zeer comfortabel.
Ik zou Esteworld zeker aanbevelen.

Na de operatie van mijn dochters bij Esteworld zag ik dat ze ook tandheelkunde deden en ik vroeg wat ze met mijn gebit konden doen. Mijn tanden zijn altijd mijn grootste probleem geweest, na het... Na de operatie van mijn dochters bij Esteworld zag ik dat ze ook tandheelkunde deden en ik vroeg wat ze met mijn gebit konden doen. Mijn tanden zijn altijd mijn grootste probleem geweest, na het maken van röntgenfoto's heeft de tandarts deze bestudeerd en veel problemen gevonden. Ik had een infectie waarvan ik het bestaan niet van af wist, dit was de oorzaak van mij sporadisch pijn op deze plek.

Via Ozlem en Semanur (gastvrouwen) legden zij mij de procedures uit die zouden worden uitgevoerd. Ze waarschuwden mij dat als ik niet snel iets zou doen tegen deze infectie, het chronisch pijn zou worden en ik veel gezondheidsproblemen zou krijgen.

Wij hadden een plan gemaakt hoe het in de behandeling zou zijn, er zijn twee fasen gemaakt: de eerste extractie en implantatie voor de nieuwe tanden en de tweede de cosmetische. De eerste is al afgerond.

Ik was nooit bang of twijfelde aan hun ervaring, ze legden mij alles uit, elke fase van de procedure.

Ze begonnen aan mijn mond te werken, dit duurde ongeveer 1,5 uur. Na de operatie vertelden ze mij alles wat er kon gebeuren zoals het gebruik van medicijnen en de verzorging van mijn mond, Het herstel was goed en ze waren er altijd voor mij.

Ik moet over paar maanden terugkomen om het cosmetische deel te voltooien en ik kijk hier erg naar uit. Omdat het naast cosmetisch ook voor de gezondheid is.

Ik kan iedereen van Esteworld aanbevelen vanwege hun ervaring, zorg, vertrouwen, geloofwaardigheid, wijsheid en menselijkheid die ze hebben voor alle patiënten.

Esteworld

Ik ben onlangs een neus correctie ondergaan bij esteworld. Dit was voor mij een hele goede ervaring! Alles was goed geregeld van vervoer, accommodatie tot aan de zorg. Ik heb zonder enige onrust... Ik ben onlangs een neus correctie ondergaan bij esteworld. Dit was voor mij een hele goede ervaring! Alles was goed geregeld van vervoer, accommodatie tot aan de zorg. Ik heb zonder enige onrust hier verbleven omdat voor vertrek en tijdens ik goed werd begeleid door Ozlem en Semanur. Zij hielpen ook met de vertaling tussen verzorging in Turkije en de Nederlandse taal zodat ik alsnog met de verzorging makkelijk kon communiceren. En als ik vragen had kon ik altijd bij ze terecht ook na terugkomst in Nederland. Ik raad iedereen Esteworld aan voor de goede zorg en expertise.

Birgit

Vorige week samen met een vriendin van mij langs geweest bij Esteworld voor een neuscorrectie. Ik heb er een hele fijne week gehad met top begeleiding en een lieve arts! De dag zelf van de operatie... Vorige week samen met een vriendin van mij langs geweest bij Esteworld voor een neuscorrectie. Ik heb er een hele fijne week gehad met top begeleiding en een lieve arts! De dag zelf van de operatie was ik helemaal niet zenuwachtig want alles is op en top geregeld. Ik voelde me erg op mijn gemak! Ook hebben we deze week nog een paar daagjes kunnen genieten van Istanbul zelf!

Sophie

Ben erg tevreden over mijn buikwandcorrectie, lipo en BBL. De arts luistert goed naar je en er is altijd ruimte om vragen te stellen. Ook het hotel en transfers waren goed geregeld.

Onbekend

Ik ben een week geleden een neusoperatie ondergaan bij esteworld na lang zoeken ben ik uitgekomen bij de chirurg .Ik heb contact met een lieve consulente Ozlem die heeft mij alles uitgelegd. Ik ben een week geleden een neusoperatie ondergaan bij esteworld na lang zoeken ben ik uitgekomen bij de chirurg .Ik heb contact met een lieve consulente Ozlem die heeft mij alles uitgelegd.
Toen ik daar kwam werd ik begeleid door een lieve schat Semanur.
Ik zal dit ook aan andere aanraden.
Dank voor alles.

Noa staals

Ik heb mijn operatie bij Esteworld als positief ervaren. Hele kundige mensen die zich niet alleen op uiterlijk richten, maar ook je gezondheid van groot belang achten. Ik voelde me erg op mijn gemak... Ik heb mijn operatie bij Esteworld als positief ervaren. Hele kundige mensen die zich niet alleen op uiterlijk richten, maar ook je gezondheid van groot belang achten. Ik voelde me erg op mijn gemak bij de arts en de hostes, je hoeft je nergens zorgen over te maken. De begeleiding is super en het resultaat is voor nu al mooi, maar gaat met veel geduld nog mooier worden.

Gabriella

Ik heb hier 5 juni een lipo en bbl behandeling gehad en echt niks anders dan lof voor deze kliniek en alle mensen die er werken. Het consult en de communicatie met ozlem vooraf was echt heel erg... Ik heb hier 5 juni een lipo en bbl behandeling gehad en echt niks anders dan lof voor deze kliniek en alle mensen die er werken. Het consult en de communicatie met ozlem vooraf was echt heel erg duidelijk en eerlijk. Ook de regels nu ivm covid zijn zeer professioneel. De pcr test in Nederland 2dagen voor vertrek gedaan en op Schiphol geen problemen gehad. Ook de chauffeurs van de transfers waren altijd keurig optijd en hielpen met de koffers en instappen. De arts was heel duidelijk in wat er ging gebeuren en wat ik kon verwachten van de operatie en het resultaat daarna. Ook de lieve zusterss in de kliniek die alles voor je willen doen en overal mee willen helpen. Die hebben mijn eerste 2 dagen zoveel beter gemaakt. Ook alle controles verliepen perfect. En ook voor de terug reis werd alles goed geregeld. De pcr test in de kliniek en diezelfde middag de uitslag op mijn telefoon. Ook duidelijke uitleg over hoe nu verder op het vliegveld met de verplichte sneltest was duidelijk. Ik zou ze zeker aanraden voor iedere behandeling, maar mijn lipo en bbl zijn echt perfect gedaan en nu al prachtig.

Esteworld

Een half jaar geleden geopereerd door de chirurg en super blij met het resultaat van mijn neuscorrectie! Alles is tot in de puntjes geregeld en ze nemen goed de tijd voor je. Ook een super fijne... Een half jaar geleden geopereerd door de chirurg en super blij met het resultaat van mijn neuscorrectie! Alles is tot in de puntjes geregeld en ze nemen goed de tijd voor je. Ook een super fijne ervaring met mijn hostess semanur!