Mijn ervaring met Esteworld is echt top! Ik ben langs geweest voor een 2de neuscorrectie nadat hij mislukt is in Nederland. Ik ben heel netjes geholpen door Ozlem aan het begin en ben opgevangen...Mijn ervaring met Esteworld is echt top! Ik ben langs geweest voor een 2de neuscorrectie nadat hij mislukt is in Nederland. Ik ben heel netjes geholpen door Ozlem aan het begin en ben opgevangen door de lieve Semanur in Istanbul. Alles verliep heel soepel en duidelijk, al mijn vragen werden meteen beantwoord en ik heb helemaal geen pijn ervaren vergeleken met me eerste operatie! Ik ben geopereerd door dokter Safak Aktar, hij is heel eerlijk in zijn functie en bespreekt heel duidelijk wat er gaat gebeuren met je neus en je kan al je wensen bij hem kwijt. Ik ben daar meer naar toegegaan voor mijn ademhaling en ben er heel erg tevreden over. Heb ook een heel mooi neusje gekregen. Ik heb tijdens de heen en terug weg ook nergens tegenaan gelopen, pcr test etc werd allemaal geregeld. Ik ben heel tevreden!
Robin
Ik ben na veel research bij esteworld terecht gekomen voor het plaatsen van 20 kronen. Mijn consult was met Ozlem zij heeft al mijn vragen beantwoord en gerust gesteld voor mijn vertrek naar...Ik ben na veel research bij esteworld terecht gekomen voor het plaatsen van 20 kronen. Mijn consult was met Ozlem zij heeft al mijn vragen beantwoord en gerust gesteld voor mijn vertrek naar istanbul. Vanaf de eerste dag ben ik super goed opgevangen door Ozlem en Semanur en de hele week fijn begeleid. Dr Önder Güner is een onwijs fijne tandarts en heeft mijn droomgebit waargemaakt! Ben zo enorm blij met mijn nieuwe tanden! Gezondheid staat bij Esteworld absoluut voorop. Het reizen naar Istanbul tijdens Covid 19 is ook geen enkel probleem, als je een negatieve PCR test hebt kun je gewoon reizen zoals je gewend bent, en voor de terug reis kun je die gewoon hier bij Esteworld laten doen! Ik zou het iedereen aanraden om voor Esteworld te kiezen! Ik wil iedereen nogmaals heel erg bedanken met in het bijzonder Ozlem, Semanur en Dr Önder Güner!!
Jason
Ik heb een neuscorrectie ondergaan bij dokter safak. Mijn hostess was Semanur en werd goed begeleid door ozlem. Ik vond het een enorme stap om naar een ander land te gaan voor aan mijn gezicht te...Ik heb een neuscorrectie ondergaan bij dokter safak. Mijn hostess was Semanur en werd goed begeleid door ozlem. Ik vond het een enorme stap om naar een ander land te gaan voor aan mijn gezicht te laten werken maar achteraf gezien, viel het allemaal goed mee. Het Coronavirus heeft niets in de weggestaan alles ging volgens plan. Ik raad iedereen Esteworld aan als hij/zij een chirurgische ingreep wil ondergaan. De dokter, Semanur, Ozlem en alle anderen hebben me echt goed geïnformeerd en als het op momenten wat moeilijker gaat door pijn van de operatie staan ze ook klaar om te helpen. Ik heb 2 dagen enorme pijn gehad maar het was snel voorbij. Voor de pijn zou ik ook zeker niet uitstellen indien je daar aan zou twijfelen want wat zijn 2 dagen in een leven. Verder ben ik nog aan het herstellen van de zwelling en over het resultaat durf ik me nog niet uit te spreken maar ik zie nu al verbetering. Ik wil iedereen bedanken van esteworld.
Esteworld
Heeft al mijn verwachtingen overtroffen!
Anne-fleur Boenders
Wat een top organisatie is Esteworld. Vanaf het begin tot het eind is alles super geregeld. Bij aankomst op de AirPort goed opgevangen en begeleid naar het hotel. Goede communicatie met de...Wat een top organisatie is Esteworld. Vanaf het begin tot het eind is alles super geregeld. Bij aankomst op de AirPort goed opgevangen en begeleid naar het hotel. Goede communicatie met de chauffeurs die op tijd laten weten wanneer ze je komen halen. Dag 2, de spannendste dag. Goed opgevangen in de kliniek en kennis gemaakt met mijn persoonlijke hostess. Esteworld hecht veel waarde aan gezondheid dus er werden veel testen gedaan: covidtest, bloedonderzoek en een hartfilmpje. Ook mijn kennismaking met de chirurg was erg fijn. Een lieve, realistische en professionele dokter die naar je luistert en kijkt wat bij je past. Ik ging met een gerust hart de operatie in. Mijn eerste nacht in het ziekenhuis liep goed, het personeel was heel erg zorgzaam en stond voor je klaar. De dagen erna in het hotel zijn goed verlopen, het contact met de hostess is ook erg fijn. Als je vragen hebt staat ze gelijk voor je klaar. Op dag 5 mocht mijn kapje er af en ben nu al super tevreden met mijn resultaat. Nu nog 2 dagen genieten van Istanbul. Ik zal Esteworld zeker aanraden, super lief personeel, professionele organisatie en vooral erg betrokken.
Lisa Boeije
Ik ben Esteworld tegengekomen door middel van een Facebook groep. Ik las hier super veel positieve dingen over. Ik ben toen naar het hoofdkantoor geweest voor wat meer informatie ook i.v.m. corona....Ik ben Esteworld tegengekomen door middel van een Facebook groep. Ik las hier super veel positieve dingen over. Ik ben toen naar het hoofdkantoor geweest voor wat meer informatie ook i.v.m. corona. Alles wordt voor je geregeld, vervoer, hotel en coronatesten. Mijn arts heeft echt een super mooie neus bij mij gemaakt. Hij was van te voren super duidelijk en we hebben goed mijn wensen doorgesproken. Mijn hostess Semanur was ook top. Super lieve en aardige meid die je goed helpt en je heel erg gerust stelt. Het ziekenhuis was schoon en de zusters verzorgen je zo goed. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik een top ervaring heb gehad en super gelukkig ben.
Joke
Ik heb mijn gebit laten restaureren door het plaatsen van diverse kronen. Ik was daarvoor in de zeer deskundige handen van dokter Tahir. Deze arts beschikte over moderne instrumenten en technieken....Ik heb mijn gebit laten restaureren door het plaatsen van diverse kronen. Ik was daarvoor in de zeer deskundige handen van dokter Tahir. Deze arts beschikte over moderne instrumenten en technieken. De hele periode werd ik gesteund door 2 zeer lieve, Nederlands sprekende dames voor wie geen moeite te groot was. Door Covid 19 zag ik wel wat tegen de reis op, maar dat bleek ongegrond. Natuurlijk moest ik wel wat tests ondergaan, 3 in totaal, maar dat ging snel, professioneel en pijnloos. Ik was ondergebracht in een goed hotel en de transfers waren allemaal prima geregeld. Dus als je in een korte tijd een ingrijpende verandering aan je gebit wil laten plaatsvinden ben je bij Esteworld en dr Tahir aan het goede adres!
K.M
Ik heb zelf online research gedaan en kwam zo terecht bij Esteworld. Nadat ik hele positieve ervaringen/verhalen van mensen gelezen had nam ik contact op en kwam zo bij de Nederlanse Ozlem terecht....Ik heb zelf online research gedaan en kwam zo terecht bij Esteworld. Nadat ik hele positieve ervaringen/verhalen van mensen gelezen had nam ik contact op en kwam zo bij de Nederlanse Ozlem terecht. Zij heeft al mijn vragen beantwoord en voor ik het wist had ik een afspraak voor een neuscorrectie in Istanbul. Ik had veel twijfels, niet alleen dat het in het buitenland was maar ook vanwege de hele Covid situatie, maar ben direct gerustgesteld door Ozlem. Het is perfect veilig. Ik ben probleemloos aangekomen in Istanbul. Daar werden we opgewacht door de taxi-service van Esteworld die ons naar het hotel bracht. Je werd overal telefonisch van op de hoogte gebracht. In de kliniek werd ik door Ozlem en Semanur opgewacht. Ze zijn niet alleen super vriendelijk, maar stellen je enorm gerust tijdens het hele proces. Dokter Safak is een topdokter die weinig woorden en veel daden heeft. Kortom de specialist in neuscorrecties. We zijn van begin tot het einde enorm goed begeleid door beide dames. De kliniek alsook hotel zijn heel schoon en netjes, dat is toch iets waar ik veel belang aan hecht. Ik raad Esteworld echt aan!
Yaleesa
In april zijn mijn vriend en ik naar Esteworld gegaan voor het plaatsen van kronen. Ik wilde heel graag een smile make over, maar was ontzettend bang voor de behandelingen. Vanaf het moment van...In april zijn mijn vriend en ik naar Esteworld gegaan voor het plaatsen van kronen. Ik wilde heel graag een smile make over, maar was ontzettend bang voor de behandelingen. Vanaf het moment van aankomst hebben Semanur en Ozlem mij zeer professioneel geholpen. Zij waren altijd bereikbaar en hebben het hele proces met ons meegelopen.
Nadat wij het consult bij dr. Tahir hebben gehad heb ik besloten om tien kronen aan de bovenzijde te laten plaatsen. Daarnaast moest mijn tandvlees deels weggelaserd worden voor een mooie open glimlach. Achteraf gezien heb ik tijdens de behandelingen totaal geen pijn gevoeld. Dr. Tahir heeft mij zeer goed verdoofd. Waar ik ook heel bang voor was van te voren. Gelukkig wordt je eerst behandeld met een spray, waardoor je de injecties niet meer voelt. Eigenlijk vond ik het bleken van mijn onder tanden het meest vervelend omdat je tanden daarna wat gevoelig zijn.
Mijn grootste angst was dat het er heel erg nep uit zou zien. Zo’n vreselijk witte glimlach waarvan je van een km afstand al ziet dat het nep is. Niet alleen heeft Dr. Tahir ontzettend goed geluisterd naar mijn wensen, hij heeft ook nog tot diep in de nacht doorgewerkt om het door mij gewenste resultaat binnen de tijd dat wij er waren te bereiken. Ik ben hem ongelofelijk dankbaar, hij is echt een kunstenaar!
Nu is het een aantal weken na de behandelingen en wat ben ik zo blij met het resultaat. Het is natuurlijk, maar blijft natuurlijk wel een stralende witte glimlach. Waar ik inmiddels ook al veel complimenten over heb gehad.
Hierbij wil ik graag zowel Dr. Tahir, zijn lieve assistente, Semanur en Ozlem nogmaals bedanken voor hun geduld, hun luisterde oor, maar ook professionele houding tijdens de gehele trip!
Mocht je twijfelen om naar Esteworld af te reizen. Kan ik je ten zeerste aanbevelen om de sprong te wagen. Je wordt veel beter geholpen dan in NL. De tandartsen zijn behulpzaam, professioneel en betrokken en daarnaast betaal je ook gewoon de helft van wat het in NL zou kosten.
A.M.
Ik ben super tevreden met Esteworld! Langs geweest voor het bleken van mijn tanden en moet zeggen dat ik verbaasd ben over het resultaat!! Dr Tahir is een erg professionele en vriendelijke man. Een...Ik ben super tevreden met Esteworld! Langs geweest voor het bleken van mijn tanden en moet zeggen dat ik verbaasd ben over het resultaat!! Dr Tahir is een erg professionele en vriendelijke man. Een veilige en pijnloze tandenbleekbehandeling en een stralend wit gebit dankzij dr Tahir en zijn top team! Daarnaast erg goed geholpen door Semanur! Kon elk moment terecht voor vragen! Bedankt Semanur voor alle hulp en top begeleiding!!