Topervaring gehad bij Esteworld! Heel goed begeleid door Semanur. Algemeen goed georganiseerd. De chirurg is een topdokter met heel wat ervaring. Luistert heel goed naar de wensen van de patiënt....Topervaring gehad bij Esteworld! Heel goed begeleid door Semanur. Algemeen goed georganiseerd. De chirurg is een topdokter met heel wat ervaring. Luistert heel goed naar de wensen van de patiënt. Alles is heel goed geregeld van A tot Z.
Alessandro Varsalona
Ik ben bij EsteWorld in Istanbul geweest voor een neuscorrectie, liplift en een oorcorrectie. De chirurg heeft mij behandeld. Het is een super vriendelijke arts, ik ben heel tevreden over mijn...Ik ben bij EsteWorld in Istanbul geweest voor een neuscorrectie, liplift en een oorcorrectie. De chirurg heeft mij behandeld. Het is een super vriendelijke arts, ik ben heel tevreden over mijn eindresultaat! Gezondheid staat op de eerste plaats bij EsteWorld, de verpleegsters waren heel zorgzaam en lief. In België heb ik als eerst contact gehad met de consulent Ozlem, zij heeft mij voorbereid voor deze reis. Ozlem is een hele lieve vrouw, ik kon met al mijn vragen bij haar terecht, zij gaf meteen antwoord. Toen ik in Istanbul ben aangekomen kreeg ik een hostesse toegewezen die mijn taal spreekt en alles voor mij vertaalde. Mijn vlucht naar Istanbul is goed verlopen ondanks COVID-19, wij moesten wel aan veel dingen denken om goed in Turkije te geraken. Wij hadden een formulier nodig om Turkije binnen te komen, wij hebben een negatieve PCR-test moeten voorleggen in het vliegveld. Wees goed op de hoogte van alles wat je nodig hebt en alles komt goed. Ik raad EsteWorld iedereen aan!
Samia
Ik ben serieus echt verbaasd hoe goed esteworld is. Ik was sceptisch maar ongelooflijk hoe goed ik ben behandeld, Mijn complimenten naar me begeleidster Ozlem en mijn complimenten aan Semanur...Ik ben serieus echt verbaasd hoe goed esteworld is. Ik was sceptisch maar ongelooflijk hoe goed ik ben behandeld, Mijn complimenten naar me begeleidster Ozlem en mijn complimenten aan Semanur Vlaamse begeleidster ik ben zo goed geholpen dat ik er bijna geen woorden voor heb Esteworld heeft me leven echt veranderd.! Voor dat ik werd behandeling hebben ze bloed afgenomen medische dossier aangemaakt het draait om je gezondheid ipv van alleen het cosmetische gedeelte, de transfer van de airport naar het hotel, en van het hotel naar de kliniek, een 20Plus!!!! Ze appen jou hoelaat je de volgende dag de afspraak heb en ze komen nog optijd ook!! Ze hebben mij echt op handen gedragen het personeel van Esteworld hebben mij zo goed op mij gemak gesteld werd volgens mij beter behandeld dan in Nederland de begeleidster leg je medicatie heel goed uit, als je dat verkeerd doet krijg je gewoon op je donder! Want ze willen wel dat je goed aan de medicatie houd, hotel was ook onwijs top!!!! Volgende maand kom ik terug ik kan niet wachten om ze weer te zien uit de grond van me hart Onwijs bedankt!!!!!!!!! Ik raad serieus aan voor de mensen die een behandeling willen doen om esteworld te benaderen!!! Was me eerste keer en ook de beste!!! Ik ga serieus met pijn in me hart weg jullie waren onwijs behulpzaam beter personeel dat esteworld kan je echt niet krijgen ontzettend bedankt,bedankt ,bedankt !!!! Inshallah tot de volgende keer!!!!! Groetjes Samia!!
Lucrezia Varsalona
Ik ben super tevreden met EsteWorld, het zijn top mensen! Gezondheid is heel belangrijk voor hun, ze begeleiden je van begin tot het einde. Je kunt altijd met al je vragen terecht bij je hostesse....Ik ben super tevreden met EsteWorld, het zijn top mensen! Gezondheid is heel belangrijk voor hun, ze begeleiden je van begin tot het einde. Je kunt altijd met al je vragen terecht bij je hostesse. Ik ben heel tevreden over mijn eindresultaat, de chirurg heeft mij behandeld, het is een hele vriendelijke arts. ik raad deze kliniek iedereen aan.
M.J.
Ik ben ontzettend tevreden over de kliniek EsteworldNL. Mijn contactpersoon Ozlem heeft mij heel goed begeleid voor en tijdens mijn verblijf. Ze heeft mij alles tot in de puntjes goed uitgelegd...Ik ben ontzettend tevreden over de kliniek EsteworldNL. Mijn contactpersoon Ozlem heeft mij heel goed begeleid voor en tijdens mijn verblijf. Ze heeft mij alles tot in de puntjes goed uitgelegd zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan. Ik heb een neuscorrectie ondergaan bij dokter Safak Aktar. Hij heeft goed geluisterd naar mijn wensen, mijn neus is precies zo geworden zoals ik het wou. Het is erg natuurlijk en de mensen om mij heen vinden het ook erg mooi. Al met al heb ik alleen maar lof voor Esteworld! Iedereen die wat met mijn operatie te maken had werd voor de tijd ook aan mij voorgesteld, dit zodat ik een goed beeld kreeg wat er ging gebeuren en wie dit ging doen, de anesthesist werd aan mij voorgesteld, de zusters en verzorgers. Erg professioneel en een super resultaat!
Amal
Top top top! Dokter Arif Turkmen, Ozlem, Sema. Dank jullie zeer! Buiten gewoon goed en behulpzaam.Alles is zo goed geregeld! Heb een Smass lift laten doen bij Dr Arif die erg secuur te werk gaat en...Top top top! Dokter Arif Turkmen, Ozlem, Sema. Dank jullie zeer! Buiten gewoon goed en behulpzaam.Alles is zo goed geregeld! Heb een Smass lift laten doen bij Dr Arif die erg secuur te werk gaat en bovendien erg aardig en lief is. En alle tijd voor je neemt.Ben erg gelukkig met ‘t resultaat! En bovendien gaat de gezondheid van de patiënt voor alles.Zelfs voor de verstopte oren hebben ze er alles aan gedaan om ‘t door een kno arts te laten behandelen. Fantastische mensen!
Bobby
Zelfs in deze nare Coronatijd ben ik vorige week probleemloos naar Istanbul gevlogen en heb ik afgelopen week een BBL laten uitvoeren door de lieve chirurg! Super lieve vrouwelijk arts die weet waar...Zelfs in deze nare Coronatijd ben ik vorige week probleemloos naar Istanbul gevlogen en heb ik afgelopen week een BBL laten uitvoeren door de lieve chirurg! Super lieve vrouwelijk arts die weet waar ze over praat! Werkt erg netjes, denkt goed mee met jou wensen en neemt echt de tijd voor je! Voor de operatie, maar ook daarna komt ze regelmatig op de kamer voor controles en om te kijken hoe het met je gaat. Alle controles worden door de chirurg zelf gedaan. Heel erg belangrijk! Dank daarvoor!
Mijn contact en gesprekken verliepen via Özlem een super tof en lief wijfie! Eenmaal aangekomen ontmoeten ik de 2e consulente de super lieve Semanur! De beide dames spreken nederlands en begeleiden jou van begin tot het eind. Altijd is er 1 van de 2 of beide dames aanwezig, bij aankomt, gesprek met de arts, controles bij de arts enz. Je kan dag en nacht bij ze terecht als er ook maar iets is. Alles is tot in de puntjes geregeld! Bedankt lieve schatten voor jullie steun, advies en niet te vergeten de gezelligheid!
In de kliniek is alles ook super goed geregeld, het is er netjes en schoon! De verzorgsters zijn ook allemaal lieve dames. De VOOR en NA zorg is erg goed! Ze komen je vaak controleren dan meten ze je bloeddruk, je hartslag, geven medicatie via infuus, meten je temp enz. Je bent in goede handen bij hun!
Kortom een top TEAM!!!
Ik kan het iedereen aanraden die twijfels heeft! Volg je gevoel, doe je onderzoek goed dat heb ik ook gedaan! Meerdere mensen uit mijn kennissenkring zijn er inmiddels geweest en zijn allemaal positief!
Ondanks covid19 is alles goed geregeld, word goed gecontroleerd, word ook nog getest in de kliniek voor de operatie en bij vertrek!
Ik ben nu al erg blij met mijn resultaat ondanks dat er nog zwelling en vocht aanwezig is. Dat zal zo allemaal nog mooier worden na alle massages in nl!
Bedankt allemaal voor alle goed zorgen en het super mooie resultaat!
GO ESTEWORLD!!!!
Nabila
Zeer vakkundig, goed geholpen door sema en ozlem top meiden ! Zag er tegen op maar bij aankomst top begeleiding en uitleg gekregen van ozlem en sema dankjulliewel toppers veel liefs en dankbaarheid...Zeer vakkundig, goed geholpen door sema en ozlem top meiden ! Zag er tegen op maar bij aankomst top begeleiding en uitleg gekregen van ozlem en sema dankjulliewel toppers veel liefs en dankbaarheid nabila
Nabila
Afgelopen week een neuscorrectie gehad , goed geholpen door semanur top meid ! Begeleide mij met alles en stond gelijk voor me klaar bij aankomst , top resultaat voor iedereen een aanrader...Afgelopen week een neuscorrectie gehad , goed geholpen door semanur top meid ! Begeleide mij met alles en stond gelijk voor me klaar bij aankomst , top resultaat voor iedereen een aanrader esteworld, de zusters waren ook lief genaamd aicha zo een liefe vrouw die je een fijn gevoel geeft . En niet te vergeten een top arts safak geen woorden voor love it, het is letterlijk een all inclusief vakantie en een top neusoperatie, ik heb maar 1 neus anders was het voor herhaling vatbaar
Denise
Afgelopen 2 jaar veel contact gehad met Ozlem ze heeft me altijd fijn en goed geholpen...Alles top geregeld zelfs in coronatijd! Super goede Nederlandse begeleiding van Ozlem en Semanur.
Afgelopen 2 jaar veel contact gehad met Ozlem ze heeft me altijd fijn en goed geholpen met al mijn vragen. Erg getwijfeld om tijdens corona te gaan maar achteraf zorgen om niks gehad. Alles is top geregeld en dit is echt geen reden om niet te gaan. Ik heb een neusoperatie laten uitvoeren door dokter Safak Aktar. Echt zo'n lieve en professionele arts. Het hele verblijf Nederlandse begeleiding gehad van Semanur en Ozlem en ze verzorgen alles tot in de puntjes. Ondersteunen je als je bang bent. Je kan ze alles vragen niks is raar echt toppers!!
Ik ben erg tevreden over mijn operatie/begeleiding/verblijf ik zou iedereen adviseren naar esteworld te gaan voor een operatie en mocht je nog twijfelen bel Ozlem zij kan je echt gerust stellen en al je vragen beantwoorden.