Professionaliteit
9.8/10
9.6/10

Saloua

Betrouwbaar eerlijk en vooral goede resultaat!! Zeker een aanrader

Michel

Heb er mijn tanden en haren laten doen. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en het eindresultaat van tanden, haren duurt nog 5 maanden voordat ik het eindresultaat weet. Alles is zeer goed en... Heb er mijn tanden en haren laten doen. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en het eindresultaat van tanden, haren duurt nog 5 maanden voordat ik het eindresultaat weet. Alles is zeer goed en professioneel geregeld.

MB

Ik ben in januari voor de tweede keer gegaan, dit keer voor liposuctie. Vorige keer was ik voor een borstlift met prothese. Het zou allemaal in een keer, maar de arts vond het te risicovol om alles... Ik ben in januari voor de tweede keer gegaan, dit keer voor liposuctie. Vorige keer was ik voor een borstlift met prothese. Het zou allemaal in een keer, maar de arts vond het te risicovol om alles in 1x te doen. Achteraf gezien ben ik er blij om dat het in delen is gegaan.
Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat maar ook zeer tevreden over de werkwijze en het gehele proces.
De NL hostessen begeleiden je van het begin tot het eind en zelf in de nazorg nog. Je kan dag en nacht bij ze terecht.
Daarnaast heeft de chirurg heel goed geluisterd naar mijn wensen.
De nachten in de kliniek waren ook goed verzorgd. Je wordt enorm goed behandelend en de zusters zijn echt super lief!
Ook de transfers verliepen altijd volgens schema en de chauffeurs zijn ook stuk voor stuk erg aardig en doen er alles aan om het zo aangenaam mogelijk voor je te maken.
En als laatste het hotel, ook daar niks over te klagen. Mooie kamers, goed eten en heel aardig personeel!

Kortom ik zou Esteworld echt aan iedereen aanbevelen en ben inmiddels dan ook een wandelend reclamebord voor ze geworden!

P.rincesse

GEWELDIG, GEWELDIG, GEWELDIG! Het zijn echt top mensen, super goede service, duidelijke begeleiding en ook super goed geholpen door mevrouw Semanur. De arts is echt geweldig, ik vind hem heel... GEWELDIG, GEWELDIG, GEWELDIG! Het zijn echt top mensen, super goede service, duidelijke begeleiding en ook super goed geholpen door mevrouw Semanur. De arts is echt geweldig, ik vind hem heel rustgevend, en vriendelijk. Ik ben zeer tevreden met hem als arts. Dank jullie wel ik waardeer alle goede zorgen had het echt naar me zin.

R.

Na mijn gastric sleeve in 2014 en de vele kilo's die ik ben verloren hiermee besloot ik eind Januari 2021 een buikwandcorrectie + liposuctie te ondergaan. Na veel onderzoek en ervaringen van... Na mijn gastric sleeve in 2014 en de vele kilo's die ik ben verloren hiermee besloot ik eind Januari 2021 een buikwandcorrectie + liposuctie te ondergaan. Na veel onderzoek en ervaringen van vrienden/kennissen uiteindelijk besloten dit bij Esteworld te doen. Mijn eerste contact was met Ozlem wat ik als zeer prettig heb ervaren. Ik kreeg op al mijn vragen m.b.t de behandeling alsook de mijn vragen aan de arts zeer snel antwoord. De wachttijd was vrij kort en de prijs was zeer scherp waardoor ik uiteindelijk heb besloten deze ingrijpende behandeling bij Esteworld te ondergaan. De begeleiding bij aankomst en tijdens de dagen in het ziekenhuis was uitstekend, meerdere keren per dag was het Semanur die even kwam vragen of het goed ging met mij. Ik had een prive kamer waar ik in alle rust kon beginnen met het herstel.
Mijn herstel is op dit moment nog gaande en ik kan met vragen of opmerkingen 24/7 terecht bij Ozlem en Semanur die beide direct voor je klaar staan per telefoon of whatsapp, lekker simpel! Ik beveel Esteworld dan ook van harte aan.

Nadine

Afgelopen week heb ik bij Esteworld een neuscorrectie laten uitvoeren. Een ingreep waar ik lang over heb nagedacht want ik ben zelf helemaal niet bekend met de plastische chirurgie wereld.

Ik wil iedereen van Esteworld zo erg bedanken voor de begeleiding. Ozlem voor alle informatie en uitleg vanaf het begin dat ik contact zocht, Semanur voor de begeleiding en nazorg tijdens mijn verblijf, de arts en verpleegkundigen voor de professionaliteit en lieve zorgen. Ik kan Esteworld zeker aanraden voor diegene die een neuscorrectie wil uitvoeren.

Alles is tot in de puntjes geregeld, ze staan dag en nacht bij elke vraag voor je klaar en de mensen zijn professioneel en zo lief!

Romana

Ik zal esteworld aan iedereen aanbevelen ! Afgelopen dinsdag heb ik een neuscorrectie ondergaan in de kliniek. Ik kan eigenlijk niet meer zeggen als dat alles super goed is geregeld, ik heb me deze... Ik zal esteworld aan iedereen aanbevelen ! Afgelopen dinsdag heb ik een neuscorrectie ondergaan in de kliniek. Ik kan eigenlijk niet meer zeggen als dat alles super goed is geregeld, ik heb me deze week nergens druk om hoeven te maken elke keer kreeg ik ruim van te voren te horen hoelaat ik werd opgehaald. De zorg die ik heb gehad in de kliniek was ontzettend goed heel de nacht werd alles constant goed in de gaten gehouden en iedereen daar is zo ontzettend lief ! De volgende dag ben ik naar mijn hotel gebracht ook het hotel is allemaal heel fijn en netjes. Vandaag ben ik voor de laatste keer op controle geweest bij de arts ik moet zeggen dat ik over het resultaat nog niet veel kan zeggen want het herstel heeft tijd nodig maar voor zover ik het nu heb gezien ben ik al erg tevreden !

Valerie

Afgelopen maandag eindelijk mijn gewenste neuscorrectie gehad bij de chirurg.

Na maanden fijn contact met Ozlem ben ik vanaf de 1e minuut in Istanbul tot in de puntjes goed geholpen....
Afgelopen maandag eindelijk mijn gewenste neuscorrectie gehad bij de chirurg.

De service die ze bieden hier is nog boven het gewenste, helemaal top, met grote dank ook aan beauty Semanur.

Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen aan!

Bedankt ladies voor de goede zorgen.

Cansu

Heel super ervaring gehad met mijn neuscorrectie bij de chirurg. Van personeel tot de behandeling zelf super duidelijk, vriendelijk en correct. Het is zeker aan te raden voor iedereen.

Ik heb een super fijne ervaring overgehouden aan Esteworld. Ik heb een neuscorrectie gehad bij de chirurg en ben heel tevreden met het resultaat ook heb ik de neus gekregen die goed bij mijn gezicht... Ik heb een super fijne ervaring overgehouden aan Esteworld. Ik heb een neuscorrectie gehad bij de chirurg en ben heel tevreden met het resultaat ook heb ik de neus gekregen die goed bij mijn gezicht past. Alles is tot in de puntjes geregeld vanaf begin tot eind. Semanur mijn hostess heeft mij super goed geholpen met alles en ben haar super dankbaar voor haar hulp en steun.