Bij Esteworld kwam ik terecht na een zoektocht voor een liposuctie. Een gezonde levensstijl kreeg vetophopingen niet weg op mijn taille, onderrug en buik. Ondanks dat ik geen overgewicht had wilde...Bij Esteworld kwam ik terecht na een zoektocht voor een liposuctie. Een gezonde levensstijl kreeg vetophopingen niet weg op mijn taille, onderrug en buik. Ondanks dat ik geen overgewicht had wilde ik hier toch graag aangeholpen worden. Doordat vrienden goede ervaringen hadden bij Esteworld viel uiteindelijk ook mijn keus hierop. Vanuit het contact in Nederland tot aan Turkije ben ik eerlijk, vriendelijk en persoonlijke geholpen. Het is toch spannend om iets aan je lichaam te laten veranderen. Ozlem stond telkens voor mij klaar! Doordat covid-19 de wereld in zijn greep hield was het passen en meten naar mogelijkheden. Hierin was zij dan ook een echte ster, ze vond telkens opties. Dit alles in mijn belang. Bij aankomst werd ik door de vriendelijk Engels sprekende transfer opgehaald en naar een mooi, schoon hotel gebracht. Vanuit hier werd ik iedere keer opgehaald en naar de kliniek gebracht. In de kliniek werd ik uiterst vriendelijk ontvangen door Semanur, deze gastvrije, behulpzame, lieve jongedame stond dag en nacht tot mijn beschikking! Daar waar taal lastiger werd vertaalde zij alles. Ze vertelde van A tot Z wat er ging gebeuren met mij. Iets wat voor mij heel rustgevend was. Ik zat hier op de juiste plek, dat werd nogmaals bevestigd. De liposuctie werd uitgevoerd door Dr. Gamza, deze uiterst kundige chirurg begreep mijn wensen. Zij vormde mijn lichaam zoals ik het voor ogen had. Zoals we in Nederland zeggen: "De puntjes op de i". Vervolgens verbleef ik 1 nacht in de kliniek. Door de attente verpleegkundige en zusters werd ik geholpen bij mijn herstel. De dagen die volgde gingen met grote stappen vooruit. Dusdanig dat ik na 5 dagen, in goed overleg!, de reis terug naar Nederland al kon maken. Ik durf mijn aanbevelingen te doen naar Esteworld en hun team! Mijn dank is groot, bedankt Dr. Gamza, Semanur, Ozlem en alle andere!
Manouk
Ik kwam voor een neus correctie naar esteworld, we zijn elke keer heel goed begeleid. Ik was erg zenuwachtig en heb flink wat gehuild door de zenuwen maar Sema en de chirurg stellen je echt gerust....Ik kwam voor een neus correctie naar esteworld, we zijn elke keer heel goed begeleid. Ik was erg zenuwachtig en heb flink wat gehuild door de zenuwen maar Sema en de chirurg stellen je echt gerust. Ik zelf heb het echt 3 dagen zwaar gehad , moeite met eten misselijk moe zwak. Maar na die dagen gaat het gelukkig beter. Net het kapje en de siliconen tampons eruit en het ziet er zo mooi uit! Ondanks de zwelling de hele vorm is zoveel mooier en het belangerijkste ik kan weer goed ademen en ruiken. Heel erg bedankt ook de lieve zusters in het ziekenhuis voor de goeie zorgen!
Silvia
Vandaag laatste controle gehad van mijn facelift. Ben al erg tervreden met het resultaat na 1 week en de chirurg. Over hem kan ik zeggen dat het een vakman is en ook een zeer rustige lieve arts. De...Vandaag laatste controle gehad van mijn facelift. Ben al erg tervreden met het resultaat na 1 week en de chirurg. Over hem kan ik zeggen dat het een vakman is en ook een zeer rustige lieve arts. De begeleiding is ook top gegaan vanaf het begin tot eind dankzij toppertjes Ozlem en Sema.
Olivier
Ik heb er een oorcorrectie en een nieuw gebit en fantastisch resultaat en alles top geregeld van a tot z ,maar voor mij nog dikke merci aan Nederlandse tolks semanur en ozlem ,want voor mij zou...Ik heb er een oorcorrectie en een nieuw gebit en fantastisch resultaat en alles top geregeld van a tot z ,maar voor mij nog dikke merci aan Nederlandse tolks semanur en ozlem ,want voor mij zou wereld van verschil zijn zonder jullie,???
Imane drd
Een goede ervaring met Esteworld! Heb een BBL laten uitvoeren door de chirurg. Een lieve vrouwelijke arts die ook Engels spreekt. Ze luistert uitgebreid naar je wensen. Ik ben het meest te...Een goede ervaring met Esteworld! Heb een BBL laten uitvoeren door de chirurg. Een lieve vrouwelijke arts die ook Engels spreekt. Ze luistert uitgebreid naar je wensen. Ik ben het meest te spreken over de begeleiding van de knappe dames Ozlem en Sema! Zij zijn onwijs lief, meedenkend en leggen alles goed uit, zodat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast wil ik ook mijn tevredenheid uit spreken over de verzorgsters Amine en Sakine, de wat oudere dametjes die echt als moedertjes voor je zorgen.
Ik heb tot op heden (1 week na operatie) nog steeds geen pijn aan de behandelde gebieden. Wel heb ik helaas onwijze pijn aan mijn nek/schouders al de hele week, dit was blijkbaar al een bestaand probleem die sterk tot uiting is gekomen na de operatie. Maar staat hier geheel los van.
Het enige minpunt is het eten in de kliniek, dat tegen viel. Enorm veel koolhydraten en weinig smaak. Voor een kliniek waar mensen komen om hun lichaam te verbeteren, zou dat een verbeterpunt kunnen zijn om wat gezonder eten aan te bieden.
Plus de temperatuur in de kliniek is hoog (25-28 graden) terwijl het buiten 15 graden was. Daar moet je tegen kunnen.
Om een lang verhaal samen te vatten, krijgen ze alsnog als score een 10 out of 10!! Toppers! Ik zeg DOEN!
Gizem
Met 1 woord perfect!
Ton Raaphorst
Esteworld kenmerkt zich vanaf de intake in Nederland tot en met het eindresultaat in de kliniek in Istanbul door professionaliteit en een klantgedreven, persoonlijke en plezierige aanpak en...Esteworld kenmerkt zich vanaf de intake in Nederland tot en met het eindresultaat in de kliniek in Istanbul door professionaliteit en een klantgedreven, persoonlijke en plezierige aanpak en benadering. De chirurg, die mijn neusoperatie uitvoerde, is een authoriteit internationaal op dit gebied, een arts die luistert naar en samenwerkt met zijn patienten. Semanur en Ozlem, als begeleidsters, hebben mij uitstekend voorbereid en begeleid, en zijn absolute toppers in hun werk. Alles is perfect georganiseerd, van voorbereiding tot aan ingreep, verpleging, begeleiding, transport en hotel, en alles met een dosis Turkse gastvrijheid. Ik kan Esteworld als professionale organisatie voor de ingrepen die zij doen voor 100% aanbevelen!
Betül
Ik ben enorm goed geholpen en goed geadviseerd door de arts. Vanaf het begin in Nederland tot aan de operatie in Istanbul ben ik goed op weg geholpen met goede Nederlandse begeleiding. Ik geniet na...Ik ben enorm goed geholpen en goed geadviseerd door de arts. Vanaf het begin in Nederland tot aan de operatie in Istanbul ben ik goed op weg geholpen met goede Nederlandse begeleiding. Ik geniet na 10 maanden nogsteeds van het resultaat!
Ghazal
Ik heb me zo enorm veilig gevoeld in een onbekend land. Ze zijn er altijd voor je voor alle vragen en zullen met je mee denken. Echt alles is zo goed geregeld, zoals: transfer, contact met kliniek,...Ik heb me zo enorm veilig gevoeld in een onbekend land. Ze zijn er altijd voor je voor alle vragen en zullen met je mee denken. Echt alles is zo goed geregeld, zoals: transfer, contact met kliniek, hotel en nazorg. Het liefst kom ik ieder jaar terug om me daar weer te laten verzorgen ha ha. Onwijs bedankt dokter lutfi, lieve sema en de verpleegkundige voor jullie liefdevolle, goede zorgen en niet te vergeten mijn nieuwe neus waar ik al vanaf mijn jeugd naar uit heb gekeken.
Joris Janmaat
Nu 10 maanden verder na mijn 360 graden buikwand correctie. Enorm tevreden met mijn nieuwe lichaam. Ook over de nazorg, waarover ik in het begin mijn vraagtekens bij had - hoe ga je vanuit Turkije...Nu 10 maanden verder na mijn 360 graden buikwand correctie. Enorm tevreden met mijn nieuwe lichaam. Ook over de nazorg, waarover ik in het begin mijn vraagtekens bij had - hoe ga je vanuit Turkije iemand controleren die in Nederland zit? Ben ik enorm tevreden. Ook na je operatie ben je patiënt van Esteworld en zeker geen nummertje. TOP!