Professionaliteit
9.8/10
9.6/10

Karin Kiffen

Kwaliteit tegen zeer betaalbare prijs

Irem

Ik ben ZO TEVREDEN over Esteworld. Vanaf het begin tot de laatste dag was alles perfect geregeld. Iedereen is vriendelijk en staat voor je klaar. Ik heb helemaal geen zorgen gehad, alles is perfect.... Ik ben ZO TEVREDEN over Esteworld. Vanaf het begin tot de laatste dag was alles perfect geregeld. Iedereen is vriendelijk en staat voor je klaar. Ik heb helemaal geen zorgen gehad, alles is perfect. Ik ben zo blij met mijn neusje. Al met al een top bedrijf met top medewerkers en een top chirurg. Esteworld is ZEKER een aanrader!!

Mel

Omzettend tevreden hoe ik ben geholpen en geadviseerd in de kliniek. Vooral door Semanur en Ozlem. Heel kundig, zorgzaam en heel gezellig! Ik heb mijn neus laten doen door de chirurg. Nu al... Omzettend tevreden hoe ik ben geholpen en geadviseerd in de kliniek. Vooral door Semanur en Ozlem. Heel kundig, zorgzaam en heel gezellig! Ik heb mijn neus laten doen door de chirurg. Nu al ontzettend blij met het resultaat!!

Rochelle

Sinds vorig jaar november ben ik al bezig in Nederland voor een neuscorrectie. De operatie was zowel medische als cosmedische, door Corona is de operatie meerdere keren verzet. Wanneer de operatie... Sinds vorig jaar november ben ik al bezig in Nederland voor een neuscorrectie. De operatie was zowel medische als cosmedische, door Corona is de operatie meerdere keren verzet. Wanneer de operatie op 3 november weer niet door kon gaan ben ik verder gaan kijken naar de mogelijkheden.
Ik kwam uiteindelijk uit op de website van plastische chirurgie Turkije. Zelf kon ik Esteworld van een vriend die onlangs hier was geweest voor een haar transplantatie. Ik heb meteen contact opgenomen en dezelfde dag nog contact gehad met de Nederlandse contact persoon. De mensen waren er behulpzaam en er werd meteen vanuit foto’s gekeken met de arts wat mogelijk was! Nog geen uur later werd ik terug gebeld. Het voelde vertrouwd aan, aangezien ik nu de ruimte en tijd had voor de operatie was het voor mij van belang dat ik snel geholpen kon worden. Dit kon binnen 2 of 4 weken! Ik heb er voor gekozen om 23 november de operatie te ondergaan bij dr. Lütfi Teke?.

Het contact voorafgaand de reis verloopt super via whatsapp krijg je informatie en kan je je vragen duidelijke stellen! Op 22 november ben ik samen met mijn vriend naar instanbul gevlogen (trouwens voor een minimale meerprijs kan je iemand meenemen!). De taxi heeft al meteen contact met ons telefonische contact gezocht hierdoor zijn we al snel in het hotel. Hotel is goed verzorgd, vriendelijk personeel en het eten is lekker. Telefonische krijg ik te horen hoe laat ik de volgende dag wordt opgehaald voor mijn operatie.

22 november D-day..... spannend maar door de goede zorgen vanaf het eerste moment was ik erg kalm. We zijn opgehaald bij het hotel zoals afgesproken en bij de kliniek aangekomen wordt je begeleid door je Nederlandse consultant. Gedurende de dag wordt telkens goed vertelt wat er gaat gebeuren. Eerst de zakelijke kant, vervolgens allemaal controlens en vervolgens het consult met dr. Lütfi Teke?. Dit consult wordt samen gedaan met de Nederlandse consultant voor de vertaling.
Dr. Lütfi Teke? kwam meteen heel vriendelijk over. Er zijn vanuit 3D foto’s een voorbeeld gemaakt van de mogelijkheden. Vervolgens heb ik nog wat voorbeelden laten zien en kwamen we uit op wat ik graag wou en wat de arts dacht wat mooi bij mij gezicht zou passen. Het voelde goed en vertrouwd! Nog veel later ben ik opgehaald voor de operatie hiervan weet ik niet meer veel. Na de operatie zijn de eerste 1 a 2 dagen super zwaar. Mijn vriend mocht gelukkig de gehele tijd bij mij blijven en kom dus ook in de kliniek blijven slapen. Zusters in de kliniek behandelen je super vriendelijk. Aangezien ik erg veel pijn had is dr. Lütfi Teke? gekomen en heb ik uiteindelijk meer pijn medicatie gekregen. Na de eerste nacht mag je terug na het hotel, nogmaals alles wordt goed besproken en uitgelegd indien er vragen zijn mag je altijd met je contact persoon contact opnemen wat erg prettig aanvoelt.

Na dag 3 gaat alles beter. Einde van de week heb je een controle afspraak hier krijg je je neus te zien en wordt het nog even ingepakt voor een weekje.

Ik ben echt super tevreden met het resultaat nu al! Het is nog dik en wat blauw maar wauw! De arts heeft precies gedaan wat ik in gedachten had.

De algehele ervaring is voor mij dan ook super goed verlopen. Ben misschien wel met een fijner gevoel bij esteworld geweest dan dat ik in Nederland geholpen zou zijn. Aangezien alles goed geregeld is betreft het vervoer, verblijf en de operatie en contact met de kliniek.

Super bedankt voor de goede zorgen

Mijn ervaring met esteworld was goed. Ik ben heel erg tevreden. Ook met het contact tussen mij en de chirurg. De chirurg is ervaren en geeft duidelijk advies. Ik werd heel warm en open ontvangen,... Mijn ervaring met esteworld was goed. Ik ben heel erg tevreden. Ook met het contact tussen mij en de chirurg. De chirurg is ervaren en geeft duidelijk advies. Ik werd heel warm en open ontvangen, iedereen was heel vriendelijk en behulpzaam.

anoniem

Hele goede NL begeleiding. De arts neemt ruim de tijd om naar je wensen/verwachtingen te luisteren.

Bart van kerckhoven

Hey allemaal!

Ik heb onlangs kronen laten plaatsen bij Esteworld. Ik had namelijk enkele problemen met mijn tanden en wilde graag opnieuw een mooi gebit en van mijn problemen af. Hey allemaal!

Ik ben via Ozlem bij Esteworld terechtgekomen. Ozlem is een Turkse hostess die vlot Nederlands spreekt en me van het begin tot het einde heeft bijgestaan tijdens mijn visite aan Istanbul.

Ook de chirurgen zijn erg professioneel. Ze hebben eerst naar het medische aspect gekeken en me van mijn pijn en slechte tanden afgeholpen. Daarna hebben we samen een nieuw gebit uitgekozen. De artsen luisteren erg naar je wensen. Ozlem is altijd beschikbaar en zorgt voor de vertaling. Op die manier is het erg makkelijk converseren en ontstaat er geen miscommunicatie.

Ik heb op 6 dagen tijd een schitterend nieuw gebit. De tanden lijken identiek op mijn eigen gebit, maar dan terug gezond, en dit wilde ik echt. Ze zijn zeer mooi wit en ik ben ontzettend tevreden. De ingreep zelf was intensief maar voor mij niet echt pijnlijk. Ik zou dit meteen terug opnieuw doen met het resultaat dat ik heb gekregen.

Esteworld is echt een aanrader. Twijfel niet! Het is de moeite waard en je zal zeker niet teleurgesteld zijn!

Elisabeth

Ik wil hier graag mijn ervaring delen over Esteworld. Vorige maand ben ik voor een neuscorrectie naar Istanbul gegaan. Aangekomen op het vliegveld werd ik opgehaald door een chauffeur van Esteworld,... Ik wil hier graag mijn ervaring delen over Esteworld. Vorige maand ben ik voor een neuscorrectie naar Istanbul gegaan. Aangekomen op het vliegveld werd ik opgehaald door een chauffeur van Esteworld, met een busje met logo ( je weet dus bij wie je instapt ;)). Contact met chauffeur liep via whatsapp, erg duidelijk.

De volgende dag werd ik opgehaald om naar de kliniek te gaan. Daar aangekomen ging het heel snel. Na het invullen van de papieren gingen Ozlem en ik naar de arts. Dr Safak was precies zoals ik hem had voorgesteld; rustig en aardig. Hij vertelde me wat hij met mijn neus ging doen. Daarna werd ik wel een beetje zenuwachtig; je krijgt geen animatie hoe je neus wordt, je moet echt op de ervaring van dr Safak vertrouwen. Ik stelde mezelf gerust door te bedenken dat hij reeds 7000 neuzen heeft gedaan, dus als iemand weet wat hij doe, dan is het dr Safak.

Na het roesje ging het heel snel, ik heb niks meer meegekregen. Toen ik wakker werd uit narcose moest ik heel erg schokken vnan de kou, en ik moest spugen van het bloed dat in mijn maag terecht was gekomen. De zusters hebben me heel lief geholpen. Van de nacht heb ik niet veel meegekregen, ik kreeg goede pijn- en slaapmedicatie toegediend.

De volgende dag mocht ik naar het hotel en daar heb ik wel 2 moeilijke dagen gehad; ik was daar alleen, de stress van de operatie kwam eruit, de onzekerheid of het mooi was geworden, je hoofd is helemaal opgezwollen...kortom, je bent jezelf niet. Maar 48 uur na de operatie gingen de zwellingen minderen, precies zoals Ozlem zei. Daarna ging het telkens beter! Je herkent je gezicht weer en je bent wat meer de oude aan het worden. Ik ben vaak even naar het winkelcentrum geweest ( er zijn er 2 in de buurt, en ik voelde me heel veilig, ook als vrouw alleen).

Ik ben zelfs nog een dagje Istanbul in geweest met een vrouw die ik in het hotel had leren kennen.

Tips;
Stel je in op 2/3 zware dagen, en bedenk je dat het echt over gaat.

Ik had een luchtbevochtiger mee, zodat de lucht op de kamer niet zo droog was door de airco. ( Je ademt het meest door je mond).

Koel zoveel mogelijk.

Ga lekker even naar buiten zodra je kunt, je knapt er echt van op. Wie weet kun je met gids rondje Istanbul doen.

Neem droogshampoo mee. Je mag je haar een week niet wassen namelijk.

Nu een maand verder en ik ben superblij met mijn neus!! Dr Safak heeft de neus gegeven die echt bij mijn gezicht past, zoooooo blij mee. Mijn neus is van voren nog gezwollen ,maar dat valt alleen mij op. Sterker nog; ik heb niemand die niet van mijn operatie wist, gehoord over mijn neus! Ík vind dat zo grappig! En dat is echt een mooi compliment, m'n nieuwe neus past echt bij mij!!

Mocht je twijfelen, zoals ik deed, ik hoop dat ik je duidelijkheid heb kunnen geven door mijn review. Ik ben namelijk ook afgegaan op de reviews en heb daar geen spijt van gehad. En iemand die ik ken heeft op mijn advies ook haar neus laten doen ( Zij kon met 2 weken terecht ivm met uitvallen operatie) en zij heeft ook een hele fijne ervaring gehad, Dus van mij krijgt dr Safak een dikke 10!

Elisabeth

Neuscorrectie Esteworld