Professionaliteit
9.8/10
9.6/10

Maike

Lang overwogen om een neuscorrectie te laten doen en echt alles tot de puntjes uitgezocht. Het werk van de chirurg stijgt echt ver boven andere artsen uit op het gebied van natuurlijkheid en... Lang overwogen om een neuscorrectie te laten doen en echt alles tot de puntjes uitgezocht. Het werk van de chirurg stijgt echt ver boven andere artsen uit op het gebied van natuurlijkheid en uitstraling. De arts is professioneel, vriendelijk en geeft je een vertrouwelijk gevoel. De Nederlandse contact personen zijn echt heel leuk en vriendelijk. Zo wil ik Sema bedanken voor haar behulpzame en vriendelijke houding gedurende mijn verblijf. Echt een leuke oprechte meid die ondanks de drukte echt tijd voor je vrijmaakt. Echt een topper. De operatie is goed verlopen, maar de pijn viel ondanks de pijnstilling tegen. Hou er rekening mee dat de verpleegsters en verzorgers bijna geen woord engels spreken. Ook gaat het soms een beetje gehaast, maar dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. Lees je vantevoren ook goed in! De transfers zijn ook de hele tijd uitstekend geregeld. Ik zou Esteworld zeker aanraden :)

Romy

Vriendelijk en professioneel

Jona DT

Ik had echt een super goede ervaring!
Ik kwam hier voor een neuscorrectie.
Ik had echt een super goede ervaring!
Ik kwam hier voor een neuscorrectie.
Dit is zo goed georganiseerd. Alles loopt zo vlot. Echt amazing. Werd begeleid door Sema, wat een schat van een meid. De chirurg was mijn arts en wat een lieve rustige man. Ben zo tevrede. Als ik ooit nog wat wil laten veranderen doe ik dit zeker terug met esteworld

Jona DT

Super ervaring

Elisaira

Top bedrijf.
Heb een neuscorrectie gehad,
Alles is goed verlopen, goede begeleiding.
Top bedrijf.
Heb een neuscorrectie gehad,
Alles is goed verlopen, goede begeleiding.
Allemaal lieve en zorgzame mensen. Twijfel niet, je krijgt hier de juiste zorg en begeleiding.

F

Voor de tweede keer geopereerd door doktor Safak, deze man is echt de allerbeste doktor, zeer professioneel en heel precies in wat hij doet. Een echt perfectionist! Ik ben de eerste keer door Ozlem... Voor de tweede keer geopereerd door doktor Safak, deze man is echt de allerbeste doktor, zeer professioneel en heel precies in wat hij doet. Een echt perfectionist! Ik ben de eerste keer door Ozlem geholpen en de tweede keer door Sema, beide toppers, vriendelijk, lief alles is ontzettend goed geregeld bij este world. Dus zusters van de nacht zijn ontzettend behulpzaam en heel lief. Ik werd dit keer geholpen door Tugae, Suheda en Sakine alle 3 schatjes. Este world is echt een aanrader!

Fatih

Na een lange tijd getwijfeld te hebben om een neuscorrectie uit te laten voeren ben ik online bij Esteworld terecht gekomen. Heb mijn gegevens gestuurd en na een telefonisch gesprek met Özlem was ik... Na een lange tijd getwijfeld te hebben om een neuscorrectie uit te laten voeren ben ik online bij Esteworld terecht gekomen. Heb mijn gegevens gestuurd en na een telefonisch gesprek met Özlem was ik direct helemaal overtuigd en hadden we gelijk een datum geprikt! Bij aankomst in Istanbul is alles keurig voor je geregeld en ben ik erg comfortabel verwelkomt door de chauffeur Fikret. Het hotel is uiteraard geweldig en alles is erg hygiënisch geregeld ivm corona. Op de dag van de operatie wederom warm ontvangen door Semanur. M'n Turks is niet al te best dus samen met Semanur en de chirurg besproken wat er gedaan gaat worden aan m'n neus en wat mijn wensen waren en wat realistisch haalbaar is. Hierna volgde al direct de operatie die erg goed verlopen is. Ik heb persoonlijk zelf na de operatie verrassend genoeg nauwelijks klachten/pijn gehad maar dit varieert per persoon. De dag/avond/nacht na de operatie verbleven in de kliniek en ontzettend goed geholpen door de lieve zusters (in het bijzonder zusters Emine&Ayse!) die met een klik op de knop direct naast je bed staan. De dag na de operatie terug gebracht naar het hotel om uit te rusten en ik heb nooit echt pijn ervaren dus heb met gemak kunnen genieten van de stad. Een week later weer terug gekomen naar de kliniek voor de nacontrole bij de chirurg en het resultaat is ondanks de zwellingen al direct goed zichtbaar en precies naar wens! Kan niet wachten tot de zwellingen helemaal weg zijn om het eindresultaat te kunnen zien! Werkelijk waar complimenten naar het hele team bij Esteworld! Ondanks de situatie waar we nu in zitten door Corona had ik me geen betere ervaring voor kunnen stellen!

Wilma

Professioneel
Menselijk
Professioneel
Menselijk
Wat ik erg fijn vond was dat Ozlem je precies verteld wat er te gebeuren staat. De arts heel vriendelijk . Het personeel dat dag en nacht voor je klaarstaat en met alles helpt. Semanur zij is bij ieder gesprek aanwezig je kunt altijd bij haar terecht als er vragen zijn. Het hotel is perfect ook hier wordt weer goed voor je gezorgd ?

C

Van begin tot eind goede ervaring en service gehad. Sema en Ozlem hebben vanaf Nederland ons heel goed geholpen. Amine, verpleegster is een hele lieve dame die ons zo goed verpleegd heeft. De... Van begin tot eind goede ervaring en service gehad. Sema en Ozlem hebben vanaf Nederland ons heel goed geholpen. Amine, verpleegster is een hele lieve dame die ons zo goed verpleegd heeft. De chirurg is een professionele arts waar je op kan rekenen. Esteworld is zeker aan te raden.

Ruben Veth

Na wat onderzoek gedaan te hebben kwam ik bij deze kliniek terecht en ook al lees je goede reviews het blijft toch spannend.
Maar ik had vanaf het eerste contact meteen een goed gevoel...

Maar ik had vanaf het eerste contact meteen een goed gevoel bij Este World.
Ze belde me na aanleiding van foto’s van mijn gebit, deden me een goed aanbod en ik kon meteen de volgende dag terecht.
Alles is naar volle tevredenheid verlopen en ik heb nu een probleem vrij gebit wat er prachtig en toch natuurlijk uitziet. Ook de communicatie verliep vlekkeloos omdat je een PA toegewezen krijgt die perfect Nederlands praat.
Daarnaast was ook de algehele verzorging optimaal. Het was een hele fijne ervaring.