Professionaliteit
9.8/10
9.6/10

Vanessa

Ik heb een neuscorrectie ondergaan bij esteworld. Alles was super goed gelopen en alles werd geregeld voor je. De chauffeur, de arts en de zusters waren erg vriendelijk en stonden altijd voor je... Ik heb een neuscorrectie ondergaan bij esteworld. Alles was super goed gelopen en alles werd geregeld voor je. De chauffeur, de arts en de zusters waren erg vriendelijk en stonden altijd voor je klaar.
Een heel professionele kliniek.
Ik beveel het zeker aan!

Reactie Esteworld Plastische Chirurgie:

Bedank voor uw goede review en aanbeveling. Heel veel succes met uw mooie resultaat.

Kw

Professioneel en klantvriendelijk. Begeleiding, dokters en zuster allemaal bedankt voor de goede zorgen!

Reactie Esteworld Plastische Chirurgie:

Bedankt voor de review. Uiteraard waarderen wij dat enorm. Heel veel plezier van uw mooie resultaat.

Marion Messink

Alles wat je vooraf hoopt dat goed gaat, ging goed! De chirurg heeft top werk geleverd. De dames in de kliniek zijn zo vreselijk lief voor mij geweest en alle gemaakte afspraken of dat nu was om... Alles wat je vooraf hoopt dat goed gaat, ging goed! De chirurg heeft top werk geleverd. De dames in de kliniek zijn zo vreselijk lief voor mij geweest en alle gemaakte afspraken of dat nu was om naar de kliniek te komen of het vliegveld, ALLES was uitermate goed geregeld.

Reactie Esteworld Plastische Chirurgie:

Bedankt voor uw mooie review. Heel veel plezier met uw resultaat.

Aleyna Zumrut Uyar

Super tevreden over het eindresultaat betreft mijn neuscorrectie. Dhr heeft erg mooi resultaat geleverd, de arts weet wat hij doet en met alle vertrouwen in hem ben ik de operatie aangegaan! Ik wil... Super tevreden over het eindresultaat betreft mijn neuscorrectie. Dhr heeft erg mooi resultaat geleverd, de arts weet wat hij doet en met alle vertrouwen in hem ben ik de operatie aangegaan! Ik wil mijn begeleidster Gulay enorm bedanken voor de warmte, de liefde en de gezellige en fijne tijd samen! She is the best, erg professioneel gewerkt. Betreft de service van het hotel, de transporter en de begeleiding is alles goed geregeld. Ik heb deze review met trots en een glimlach geschreven. Bedankt allemaal! Esteworld ga zo door!

Reactie Esteworld Plastische Chirurgie:

Bedankt! veel plezier met uw nieuwe neus!

Elza

6 maanden geleden ben ik geholpen door Dokter Lutfi. Ik had last van hip dips die zorgden voor ongelijke verhoudingen. Ik heb lang research gedaan voor ik bij este world terecht kwam. Ben ook bij... 6 maanden geleden ben ik geholpen door Dokter Lutfi. Ik had last van hip dips die zorgden voor ongelijke verhoudingen. Ik heb lang research gedaan voor ik bij este world terecht kwam. Ben ook bij verschillende klinieken in Nederland geweest voor een consult, maar geen van de Nederlandse klinieken wisten mij te overtuigen. Ik merkte steevast al gauw dat geld de grote factor was om de operatie uit te voeren. Dr Lutfi steekt met kop en schouders uit boven alle artsen die ik heb gezien. Deze man is ontzettend bekwaam, deskundig en vooral heel erg lief en bescheiden. Met 1 blik wist hij direct wat er nodig was.
Hij heeft vet uit mijn buik gebruikt om de hip dips op te vullen. Geen injecties in de billen omdat ik het zo natuurlijk mogelijk wilde houden. Het resultaat is echt verbluffend. Ik ben ontzettend blij met hoe het is geworden en mijn hip dips zijn mooi gecorrigeerd. Hierdoor past kleding veel beter. De service rondom was prima, de verpleegsters doen hun werk maar daar moet je verder niet teveel van verwachten. De chauffeurs, taxi service en hotel waren verder top geregeld. Al mijn sterren gaan naar Dr Lutfi.

Fleur

Vriendelijk bedrijf waar ik van te voren in Nederland ook persoonlijk contact had, en nederlands kom communiceren in Istanbul.
Blij met het resultaat!

Reactie Esteworld Plastische Chirurgie:

Bedankt voor uw review. Door het consult vooraf in Nederland is alles bekend en staat u niet voor verassingen. Fijn dat u dit waardeert.

Eilish

Onlangs bij Esteworld geweest voor mijn neuscorrectie. Van het ontvangst, tot de begeleiding en het resultaat alles is echt super! Je wordt erg goed begeleidt door het gehele proces en ze zijn erg... Onlangs bij Esteworld geweest voor mijn neuscorrectie. Van het ontvangst, tot de begeleiding en het resultaat alles is echt super! Je wordt erg goed begeleidt door het gehele proces en ze zijn erg zorgzaam. Daarnaast ben ik super tevreden met mijn arts, heel erg kundig en stelt je gerust wanneer nodig, alles bij elkaar een dikke 10+!

Reactie Esteworld Plastische Chirurgie:

Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met uw fantastische nieuwe neus.

Super tevreden over Esterworld. De Nederlandse begeleiding en de vriendelijkheid van iedereen. Taxi hotel etc TOP geregeld. En wat heel belangrijk is; vakwerk van de arts!!!!!!

Reactie Esteworld Plastische Chirurgie:

Dank voor de mooie woorden. Heel veel plezier van uw resultaat.

Esteworld

Heel blij met het resultaat. Goed geholpen en een super lieve vrouwelijke tandarts.

Derk

Zeer goede ervaring geweest. Resultaat is Super!