Perfecte laptop voor een mooie prijs. Alleen verzending duurde langer dan verwacht. Zaterdag een laptop besteld, nieuw in doos, had verwacht dat die maandag wel verzonden zou worden. Maar dat is...Perfecte laptop voor een mooie prijs. Alleen verzending duurde langer dan verwacht. Zaterdag een laptop besteld, nieuw in doos, had verwacht dat die maandag wel verzonden zou worden. Maar dat is uiteindelijk pas dinsdag gedaan, waardoor hij werd afgeleverd op een dag waarop ik niet thuis was, dus hem uiteindelijk pas donderdag in handen had, waar mijn verwachting was hem dinsdag te hebben. Verder doet de laptop perfect wat hij allemaal moet doen.
Jan Noordam
Prima winkel
Arjan Van suxht
Snelle levering. De "refurbished" monitor was echt als nieuw. Geen krasje of iets geks kunnen vinden.
Albert Schermer
Snel de bestelling verwerkt en juiste verpakt geleverd. Is voor herhaling vatbaar.
Martijn
Top scherm gekocht net bedrijf
Jos
Aankoop PC. Prima product en super service.
Gert Folkerts
Zeer goed
Stijn Verhaar
Mijn ervaring met Estunt was top. Het team reageert snel op vragen via de mail en telefoon, en lossen gauw een probleem op om het beste voor de klant voor elkaar te krijgen.
Henk
Prima product, snelle levering.
Diego Roza
Netjes verpakt. Goede communicatie via mail en op tijd geleverd. Keuze voor achteraf betalen zou een mooie uitbreiding zijn, dat is meestal mijn go-to bij twijfel over betrouwbaarheid van nieuwe...Netjes verpakt. Goede communicatie via mail en op tijd geleverd. Keuze voor achteraf betalen zou een mooie uitbreiding zijn, dat is meestal mijn go-to bij twijfel over betrouwbaarheid van nieuwe webshops. In dit geval op basis van de reviews en keurmerk toch de gok gewaagd, en naar tevredenheid.