Esuals

Audrey

Snelle service, leuk persoonlijk contact en super leuke kleding

Hi Audrey,
Hi Audrey,
Wat leuk om deze positieve recensie te lezen en dat je zo tevreden bent over het bestellen bij Esuals. Hier zijn wij ontzettend blij mee. Wij wensen jou heel veel plezier van de bestelling & happy monday!

Camilla De Vries

(Bewerkt)

Bestelling in goede orde ontvangen. Tevreden!

Hi Camilla,
Super om te horen dat je jouw bestelling in goede orde hebt ontvangen. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de bestelling & happy monday! :)

Nina Klaassen

Snelle levering, mooie producten

Hi Nina,
Hi Nina,
Wat fijn om te lezen dat je blij bent over onze snelle levering en de producten. Wij wensen jou heel veel plezier van de bestelling & hopelijk zien wij jou weer een keertje terug bij Esuals. Happy weekend. <3

Nicole Tammenga

Super fijne en snelle levering. De kleding is zoals omschreven. Bij een vraag werd ik heel snel netjes via de mail geholpen. Ik zal zeker vaker bij Esuals bestellen

Hi Nicole,
Wat leuk om deze recensie te lezen en dat je blij bent met de bestelling. Bij vragen zijn wij razendsnel te bereiken via de mail en telefonisch. Wij wensen jou een heel fijn weekend....
Hi Nicole,
Wat leuk om deze recensie te lezen en dat je blij bent met de bestelling. Bij vragen zijn wij razendsnel te bereiken via de mail en telefonisch. Wij wensen jou een heel fijn weekend. :)

leone ten napel

Snelle verzending en als je wilt retourneren gaat dat heel makkelijk en heb je je geld snel terug

Hi Leone,
Wat fijn dat je alles zo positief hebt ervaren. Wij wensen jou een heel fijn weekend & hopelijk tot de volgende keer. :)
LIefs, Quinty Team Esuals

Lynn Ploos van amstel

(Bewerkt)

Snelle reactie

Hi Lynn,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring bij Esuals. Wij wensen jou een fijne dag!

Anne Schut

Mooie kwaliteit, zou de winkel zeker aanraden

Hi Anne,
Wat leuk om deze recensie te lezen! Wij wensen jou onwijs veel plezier van de bestelling & hopen jou snel weer een keertje te zien bij Esuals. :)

Faith Lobato

Met Esuals heb ik een hele fijne ervaring, het is ook echt snel binnen! Ik zal hier zeker vaker bestellen :)

Hi Faith,
Wat leuk om deze positieve review te lezen. Hier zijn wij ontzettend blij mee. Tot een volgende keer! <3

Maud Van Bree

Het kledingstuk was kappot geleverd. Hier contact over gehad met de klantenservice en ben super geholpen! Een gratis retourlabel ontvangen en kreeg een nieuwe opgestuurd.

Hi Maud,
Hi Maud,
Super fijn om te horen dat je zo tevreden was met de oplossing. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een artikel defect bij de klant binnenkomt en gelukkig gebeurt dit zelden. Als klant zijnde is het wel goed in dit soort gevallen contact op te nemen. Wij kijken namelijk altijd samen met de klant naar een oplossing. Bedankt voor het delen van jouw ervaring en hopelijk tot een volgende keer.

Suus Dingerdis

Geweldig!!

Hi Suus,
Wauw, 5 gouden sterren hier zijn wij enorm blij mee. :)
Wij wensen jou onwijs veel plezier van jouw bestelling & hopelijk tot een volgende keer.