Esuals

Iris

Mooie kwaliteit kleding. Altijd blij met wat ik heb besteld

Hi Iris,
Hi Iris,
Onze kwaliteit van de kleding vinden wij onwijs belangrijk. Wij vinden het daarom ook altijd fijn feedback hierover te horen! Heel veel plezier van de bestelling & hopelijk tot snel! :)

Lynn

Helemaal top!

Hi Lynn,
Wauw, 5 gouden sterren. Super om te horen dat je tevreden bent over Esuals. Geniet van deze dag. <3

Nora Beijer

Fijne site en Fijne meiden die werken en die snel reageren.

Hi Nora,
Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wij vinden het fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over Esuals en onze service! Happy day. :)

Pauline Klaassen

Vind het een fijn bedrijf. Mooie, hippe kleding voor een lage prijs.

Hi Pauline,
Wat leuk om deze review te lezen! WIj zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent en blij bent met de kleding. Geniet van jouw dag. :)

Annemarie Lucker-Jensen

Snelle levering. Super leuke kleding.

Hi Annemarie,
Wat goed om te horen dat je jouw bestelling zo snel hebt ontvangen en blij bent met de kleding. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de bestelling & happy day!...
Hi Annemarie,
Wat goed om te horen dat je jouw bestelling zo snel hebt ontvangen en blij bent met de kleding. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de bestelling & happy day! <3

Sozi

Ik pas veel broeken niet door de maten maar de broek die ik hier bestelde paste perfect

Hi Sozi,
Hi Sozi,
Wat leuk om te horen dat je bij ons de perfecte broek hebt gevonden! Bijna al onze broeken bevatten stretch waardoor dit de perfecte broeken zijn mocht je normaal gesproken moeite hebben met de passende maat! Wij wensen jou ontzettend veel plezier van de broek & happy weekend. Liefs, Quinty team Esuals

Romana Santos

Everything perfect!!!

Hi Romana,
Super bedankt voor het schrijven van jouw review. Happy day! :)

Maudi

Snelle levering, fijne klantenservice & een hele mooie kleding!

Hi Maudi,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Goed om te horen dat je tevreden bent over Esuals en onze klantenservice. Wij wensen jou een hele fijne avond.
Liefs,
Quinty team...
Hi Maudi,
Liefs,
Quinty team Esuals

Manon

Mooie aanbiedingen en superrrr snelle levering

Hi Manon,
Bedankt voor het schrijven van de postieve review. Hier zijn wij blij om. Geniet van deze prachtige dag! :)

Silke

Communicatie met het bedrijf was fijn maar de kwaliteit van de kleding vond ik slecht. Erg dunne stof en slecht afgewerkte randen met loshangende draden.

Hi Silke,
Hi Silke,
Goed om te horen dat je tevreden was over onze communicatie. Voor jij jouw bestelling geplaatst hebt, hebben wij inderdaad contact gehad. Jammer om te horen dat je na jouw bestelling helaas niet tevreden bent. Hierover hebben wij helaas geen contact gehad waardoor wij na het lezen van de review jouw direct gecontacteerd hebben. Helaas hebben wij hier geen antwoord op ontvangen. Wij hopen dan ook graag alsnog iets van je te horen! Happy monday! <3