Esuals

Babs Hereijgers

Leuke collectie, snelle levering

Hi Babs,
Wat leuk om te horen dat jij net zo enthousiast bent over de collecties als wij. Happy day babe! :)

Claire

Top

Hi Claire,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Happy day! <3

Susanne

Hi Susanne,
Goed om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt over gehouden aan het shoppen bij Esuals. Wij wensen jou een hele fijne dag! :)

Yfke

Hi Yfke,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring bij Esuals. Goed om te horen! Happy monday! <3

Jenn

Het is een mooie skort! Alleen ik had het verwacht dat het broekje wat meer zou aansluiten. Voor de rest is het een super product!

Hi Jenn,
Hi Jenn,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring en fijn om te horen dat je tevreden bent over jouw bestelling. Ik zie dat je onze Sienna skort hebt besteld. Dit broekrokje zit aan de bovenzijde mooi aangesloten en loopt door de ruffles aan de onderzijde wijd uit. Happy weekend babe! <3

Chelsea

Snelle levering en top kwaliteit

Hi Chelsea,
Wat ontzettend fijn om deze review te lezen. Bedankt voor het delen van jouw ervaring & happy weekend babe! <3

M

Onjuiste informatie op de site wat betreft lengtematen. Ze zeggen dat het past t/m lengte 173, maar de lengtes komen overeen met een normale lengtemaat 30 wat voor kleiner dan 165 is. En ze verkopen... Onjuiste informatie op de site wat betreft lengtematen. Ze zeggen dat het past t/m lengte 173, maar de lengtes komen overeen met een normale lengtemaat 30 wat voor kleiner dan 165 is. En ze verkopen niks wat voor 165-173cm is wat overeenkomt met jeans lengte 32 wat de meest voorkomende maat is terwijl ze op hun site doen alsof alle broeken lang vallen maar ze verkopen enkel korte of tall lengtes, geen tussenmaat. Er staan ook nergens binnenbeenlengtes bij. Ik heb dit allemaal bij ze aangegeven maar ze zijn niet bereid om dit aan te passen of er iets mee te doen. Erg jammer.

Hi M,
Hi M,
Jammer om deze review te lezen. In jouw bestelling heb je onze bestselling Jacy broek besteld. Deze is draagbaar tot een lengte van 1.73m. Ik zelf heb deze broek gehouden en heb een lengte van 1.65m, deze broek is juist bedoelt voor de kleinere meiden onder ons en zit bij mij als gegoten. Wij hebben een breed assortiment dames broeken die voor verschillende lengtes draagbaar zijn zoals vermeld staat bij het product. Indien er meer vraag naar is kunnen wij altijd gaan kijken naar maat tabellen, echter hebben wij hier geen vraag naar gehad gezien alles duidelijk staat vermeld bij het product en wij hier alleen maar positieve verhalen over ontvangen. Er gaat enorm veel tijd in zitten mochten wij dit aan gaan maken, indien hier maar 1 vraag naar is kunnen wij dit niet doen. Jammer om deze review te lezen maar ik hoop op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben en anders mag je natuurlijk altijd contact opnemen. Ik wens je desondanks een heel fijn weekend.

Corry

Snelle en goede service

Hi Corry,
Goed om te horen dat je tevreden bent over onze snelle en goede service. Geniet van het weekend. <3

Birgit

Body kapot voordat ik hem aan wilde proberen, mailtje gestuurd en nog steeds geen antwoord gekregen. Erg slecht.

Hi Birgit,
Hi Birgit,
WIj hebben op 16 april jouw mailtje ontvangen en ook diezelfde werkdag nog beantwoordt. Wij hebben hier geen reactie op ontvangen en hebben jou na het lezen van de review opnieuw gemaild, hierop hebben wij reactie ontvangen maar nadat wij een oplossing hebben geboden hebben wij opnieuw geen reactie van jouw mogen ontvangen. Wij lossen het graag met de klant op, echter zonder enige reacties kunnen wij helaas niets betekenen op dat moment. Hopelijk lees je ons bericht. Wij hopen graag van je te horen. :)

Miriam Caminada

Prima! Zowel webshop, als bestellen, betalen en aflevering

Hi Miriam,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over Esuals. Hier zijn wij ontzettend blij om. Geniet van deze heerlijke zomerse dag! :)