Esuals

Fleur

Snelle reactie en oplossing!

Hi Fleur,
Super om te horen dat je blij bent met onze oplossing en snelle reactie. Happy day babe! <3

Asha Evenwel

Super goede ervaring

Hi Asha,
Wat goed om te horen dat je een fijne ervaring hebt overgehouden aan Esuals. Hier zijn wij blij om. Happy day! <3

Amy

Super mooi rokje geleverd gekregen, goede kwaliteit en snelle levering!! Had met een cadeaubon betaald en ging lekker makkelijk daarom 5 sterren zou hier zeker vaker bestellen

Hi Amy,
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met jouw bestelling, hier zijn wij enorm blij om! Wij wensen jou ontzettend veel plezier van de bestelling & een hele fijne dag!...
Hi Amy,
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met jouw bestelling, hier zijn wij enorm blij om! Wij wensen jou ontzettend veel plezier van de bestelling & een hele fijne dag! :)

Saira

Leuke kleding en de maten staan duidelijk aangegeven. Ook via de mail wordt je snel en goed verder geholpen🥰

Hi Saira,
Hi Saira,
Goed om te horen dat je zo tevreden bent over het plaatsen van een bestelling bij Esuals. Mocht je er tijdens het bestellen niet helemaal uitkomen, zijn wij zowel via de mail als telefonisch super makkelijk te bereiken. Wij helpen jullie graag bij vragen. Happy monday! :)

Gonnie Schuite

Goede snelle
Levering

Hi Gonnie,
Hi Gonnie,
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over over onze levering. Op werkdagen voor 17:00 besteld is dezelfde werkdag nog verzonden. Vaak heb je jouw bestelling de volgende dag al binnen, dit is toch fantastisch?! Happy day! <3

Demy

Super! Heel blij met mijn nieuwe kleding

Hi Demy,
Leuk om te horen dat je zo blij bent met jouw bestelling. Wij wensen jou onwijs veel plezier van alle items. <3
liefs, Quinty team Esuals

Corina Zoeren Van Schouten

Keurig netjes en zeer snel geleverd

Hi Corina,
Fijn om te horen dat je tevreden bent over jouw Esuals bestelling. Op werkdagen voor 17:00 besteld is vaak de volgende dag al dragen, dit is wat iedereen wilt toch?! Happy monday!...
Hi Corina,

Larissa Waverijn

Goede service. Maten kloppen alleen niet altijd.

Hi Larissa,
Hi Larissa,
Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Bij ieder product vermelden wij ten allen tijden hoe het item valt. Mocht je na het lezen van de maatvoering er nog niet uitkomen wat de beste maat is , dan mag je ons gerust contacteren. Wij kijken graag met je mee voor passend maatadvies. Happy day! <3

Tanja

Ik kreeg geen automatische bevestiging met factuur. Gebeld en vervolgens vriendelijk en adequaat geholpen. Verzending van het bestelde was in een keurige verpakking verzonden en de kwaliteit van het... Ik kreeg geen automatische bevestiging met factuur. Gebeld en vervolgens vriendelijk en adequaat geholpen. Verzending van het bestelde was in een keurige verpakking verzonden en de kwaliteit van het bestelde jasje was een dikke prima!

Hi Tanja,
Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Voor vragen zijn wij altijd snel te bereiken zowel via de mail als telefonisch om jullie vragen te beantwoorden. Happy day! :)
Liefs,...
Hi Tanja,

J

Super service

Hi Janine,
Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! Wij wensen jou veel plezier van de bestelling & een hele fijne dag! <3