Esuals

Jasmijn Van der velden

Super mooie laarzen!! 🩷

Hi Jasmijn,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de laarzen & happy monday! <3
Liefs, Quinty Team Esuals v

Demelza Kouwenoord

Ben heel blij dat ik jullie gevonden heb.
Mijn dochter is 1,75 en heeft altijd problemen met de lengte haar broeken.
Maar nu heeft ze eindelijk broeken die lang vallen

Hi Demelza,
Hi Demelza,
Wat ontzettend leuk om deze review te lezen. Wij hebben echt al een hele lange tijd verschillende tall broeken in onze collectie en in iedere nieuwe collectie komen er wel weer tall broeken bij. Wij zijn blij om te horen dat jouw dochter eindelijk broeken heeft gevonden die goed voor haar zijn. Wij wensen haar dan ook onwijs veel plezier van de broeken. <3

Bo Meurs

Mooi item

Hi Bo,
Wat leuk dat je onze Camilla body zwart hebt besteld, echt een prachtige body inderdaad. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de bestelling & happy monday!
Liefs, Quinty Team...
Hi Bo,

Nova Oosterom

Ik had een broek besteld en ben er erg blij mee

Hi Nova,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Super om te horen dat je zo tevreden bent met de bestelling. Happy day!

Samira Van baak

Hele goede klantenservice

Hi Samira,
Bedankt voor jouw review. Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. Wij wensen jou een hele fijne dag! :)

Lisa Rijnbrand

Heerlijke broek ontvangen en toen ik mijn bestelling niet goed had ontvangen, werd ik gelijk goed geholpen.

Hi Lisa,
Hi Lisa,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring en super om te horen dat je zo blij bent met de broek en tevreden bent over de klantenservice. Bij problemen helpen wij de klant graag verder en zijn dan ook ontzettend blij dat je hier zo tevreden over bent. Wij wensen jou een hele fijne dag en hopelijk tot een volgende bestelling. :)

Laura De Wispelaere

Snelle levering, alles netjes ingepakt, kleren waren van goede kwaliteit!

Hi Laura,
Wat fijn om deze positieve punten te horen! Hier zijn wij natuurlijk enorm blij mee. Wij wensen jou heel veel plezier van de items en hopelijk zien wij jou een keertje gezellig terug....
Hi Laura,
Wat fijn om deze positieve punten te horen! Hier zijn wij natuurlijk enorm blij mee. Wij wensen jou heel veel plezier van de items en hopelijk zien wij jou een keertje gezellig terug. <3

Aimee Brendel

Super snelle en goede service

Hi Aimee,
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze snelle verzending en service, hier worden wij blij van. Happy day!

Willisa Morren

Super snelle levering

Hi Willisa,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring bij Esuals. Happy monday!

Marion Busser

Bedrijf wat de kleding snel verstuurd en waarbij de retournering snel wordt afgehandeld en terug betaald. De kleding ziet er netjes uit, goede kwaliteit.

Hi Marion,
Hi Marion,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze verzending en de afhandeling van de retourneren. Wij hopen jou graag weer terug te zien bij Esuals. <3
Liefs, Quinty team Esuals