Esuals

Lindsey

Leuke winkel! Hebben leuke kleding. Wat ik wel een heel groot nadeel vindt is de hoge retourneringskosten en dat het pakket niet bij dhl kan worden teruggestuurd. Ik moet hiervoor 15 km reizen dat... Leuke winkel! Hebben leuke kleding. Wat ik wel een heel groot nadeel vindt is de hoge retourneringskosten en dat het pakket niet bij dhl kan worden teruggestuurd. Ik moet hiervoor 15 km reizen dat is wel een beetje jammer

Hi Lindsey,
Hi Lindsey,
Wij bieden 2 verschillende opties aan om artikelen te retourneren bij een servicepunt. Namelijk DPD en DHL, echter dien je als klant zijnde bij het aanmelden van je retour het balkje onder DPD open te klikken om de optie DHL te vinden. Ik heb je hierover proberen te bereiken maar helaas zonder gehoor. Bij vragen over het retourneren adviseren wij de klant ons ten allen tijden te contacteren, wij helpen je graag verder namelijk en dan hadden wij vooraf kunnen uitleggen dat dit wel mogelijk was! Wij wensen jou een hele fijne dag! :)

Nicole

Hi Nicole,
Super fijn om te horen dat je tevreden bent over Esuals. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de bestelde items. Liefs Quinty Team Esuals

Gisele

Snel en behulpzaam

Hi Gisele,
Bedankt voor je review en de 5 gouden sterren. Hele fijne dag gewenst! <3

Sanne

Pas geleden voor het eerst een bestelling geplaatst bij Esuals, het ging om een broek en een jasje.
Het was super snel binnen en beiden zijn nu kledingstukken die ik het meest draag!
Een...
Een nieuwe favoriete internetshop voor mij dus!! :)

Hi Sanne,
Hi Sanne,
Wat leuk om te horen dat je jouw eerste bestelling hebt kunnen plaatsen bij Esuals en wat fijn dat je zo'n positieve ervaring er aan over hebt gehouden! Wij wensen jou onwijs veel plezier van het broekje en het jasje en hopelijk tot een volgende keer. <3

sk

Leuke kleding, zowel ik als mijn dochter komen hier graag. Service in de winkel is ook erg prettig en ideaal dat het magazijn in de buurt zit. Producten zijn kwalitatief goed en levering is snel.

Hi Sk,
Hi Sk,
Wat leuk om te horen dat je gezellig komt shoppen in de winkel! De meiden vinden het altijd ontzettend leuk om iedereen te kunnen verwelkomen in onze prachtige boutique en inderdaad ons magazijn ligt op 100m van de winkel vandaan. Wij wensen jou onwijs veel plezier van alle kleding & hopelijk tot een volgende keer. Happy monday!

Isa duijnisveld

Hi Isa,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring bij Esuals en de 5 gouden sterren. Happy monday. <3

Meta Slagter

Laarzen gekocht en deze waren beschadigd. Terug gestuurd met gekregen label zonder kosten. Nieuwe zijn geleverd. Erg blij mee

Hi Meta,
Hi Meta,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden was met de geboden oplossen en de nieuwe boots in goede orde hebt ontvangen. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de laarzen en hopelijk zien wij jou weer een keertje terug bij Esuals. Happy monday! <3

Teja

Accuraat en op tijd

Hi Teja,
Wauw, 5 gouden sterren. Goed om te horen dat alles vlot is verlopen voor je. Happy manday! <3

Lieke Mulder

Fijne service, goed te bereiken.

Hi Lieke,
Hi Lieke,
Bedankt voor je recensie! Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. Wij zijn eenvoudig en snel te bereiken via de mail en telefonisch en helpen jullie bij vragen graag verder. Happy Monday! :)

Jenny

Snelle levering en top kleren

Hi Jenny,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring bij Esuals. Goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt over gehouden aan het shoppen bij Esuals. Wij wensen jou een hele fijne dag!...
Hi Jenny,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring bij Esuals. Goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt over gehouden aan het shoppen bij Esuals. Wij wensen jou een hele fijne dag! <3