Esuals

Luca

(Bewerkt)

Goede en snelle levering, ook hele goede service nadat er iets was misgelopen! Er werd direct goede en lieve contact opgenomen!!

Hi Luca,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons contact en de oplossing. Wij wensen jou een onwijs fijne dag en hopelijk tot en volgende bestelling. <3
Liefs, Quinty Team...
Hi Luca,

Ruby

Ik heb de denim jumpsuit besteld en hij is echt super mooi! Ik heb hem eerder in het zwart besteld dus dacht ik haal hem ook in het blauw echt een aanrader! Ook is het erg snel in huis😊

Hi Ruby,
Hi Ruby,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring bij Esuals. Leuk om te horen dat de jumpsuit zo goed beviel dat je de andere kleur ook hebt besteld. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de items & happy monday! <3

Desiree

Leuke kleding snelle service

Hi Desiree,
Bedankt voor het schrijven van jouw review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kleding en onze service. Wij wensen jou een heerlijke zonnige dag. <3
Liefs, Quinty...
Hi Desiree,

Wanda

Maten komen overeen, goede kwaliteit , ruime keuze , snelle levering

Hi Wanda,
Wat fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij Esuals. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de bestelling & geniet van deze heerlijke dag. <3
Liefs,...
Hi Wanda,

Lizzy

Snelle levering en goed

Hi Lizzy,
Bedankt voor jou positieve review.
Hi Lizzy,
Bedankt voor jou positieve review.
Op werkdagen voor 17:00 besteld is dezelfde werkdag al verzonden. Op deze manier kun je vaak de volgende dag jouw items al dragen. Happy monday babe! :)

Judith Mesker

(Bewerkt)

Vlotte levering, vriendelijke en snelle communicatie.

Hi Judith,
Hi Judith,
Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze levering en de communicatie. Wij vinden het belangrijk dat de klant goed op de hoogte blijft over haar bestelling en zorgen er dan ook voor dat alle communicatie op een vlotte manier verloopt. Wij wensen jou een onwijs fijne dag & hopelijk tot een volgende keer. <3

Fleur

Super snelle levering, klantenservice echt super geregeld! Komen met verschillende oplossingen en denken echt met je mee.

Hi Fleur,
Hi Fleur,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze levering en onze klantenservice. Bij problemen of vragen helpen wij de klant altijd zo goed mogelijk en proberen wij samen met de klant naar een mooie passende oplossing te kijken. Super fijn dat je tevreden bent met de geboden oplossing. Wij hopen jou graag een keer terug te zien bij Esuals en wensen jou een hele fijne dag! :)

Jolyne Reitsma

Goed, mooie kwaliteit kleding

Hi Jolyne,
Goed om te horen dat je tevreden bent over onze kwaliteit. Wij vinden dit altijd enorm belangrijk en zijn dan ook blij dat je dit positief hebt ervaren. Happy day! :)
Liefs,...
Hi Jolyne,

Hilda Smidt

De maten van de kleding kunnen heel erg verschillen. Ik heb een rokje besteld maat M wat uiteindelijk niet een M was, omdat hij niet paste. Jammer dat de maten dus niet exact kloppen. Voor de rest... De maten van de kleding kunnen heel erg verschillen. Ik heb een rokje besteld maat M wat uiteindelijk niet een M was, omdat hij niet paste. Jammer dat de maten dus niet exact kloppen. Voor de rest moest ik zelf betalen om mijn pakketje terug te sturen wat ik ook wat jammer vond.

Hi Hilda,
Hi Hilda,
Ik heb gelijk even met je meegekeken en zie dat je onze Sienna skort leopard hebt besteld. Helaas valt deze skort inderdaad een hele maat kleiner, wat je had kunnen terug lezen bij ons maatadvies. Een maat M kun je dan vergelijken met een maat S, hierdoor kan het kloppen dat de maat niet als een maat M past. Wij hebben meerdere malen geprobeerd contact met je te krijgen maar helaas zonder gehoor. Wellicht heb je ons maatadvies over het hoofd gezien, echter adviseren wij de klant ten allen tijden de maatvoering goed te checken. Hopelijk zien wij jou in de toekomst nog een keer terug en heb je iets aan ons advies. Wij wensen jou een fijne dag! :)

Demi

Een top bedrijf, leuke kleding en als je wat besteld heb je het ook best snel binnen. Als het wat langer duurt houden ze je daar ook van op de hoogte

Hi Demi,
Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wij zijn blij om te horen dat alles zo goed is verlopen en wensen jou heel veel plezier van de bestelling. Geniet van deze dag!...
Hi Demi,
Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wij zijn blij om te horen dat alles zo goed is verlopen en wensen jou heel veel plezier van de bestelling. Geniet van deze dag! :)