Esuals

Sofie van Zanten

Goed, snelle levering!

Hi Sofie,
Hi Sofie,
Bedankt voor het delen van jouw shop ervaring bij Esuals. Wij zijn erg blij om te horen dat je het positief hebt ervaren. Wij hopen jou graag terug te zien bij Esuals & wensen jou een hele fijne dag! :)
Liefs, Quinty Team Esuals

Stephanie

Goede kwaliteit kleding en een snelle levering

Hi Stephanie,
Hi Stephanie,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de kleding en onze levering. De kwaliteit van onze items vinden wij enorm belangrijk en zorgen ervoor dat alle bestellingen op werkdagen voor 17:00 besteld dezelfde werkdag nog worden verzonden. Happy monday!
Liefs, Quinty Team Esuals

Lindsey

Snelle verzending, fijne website, leuke producten

Hi Lindsey,
Wat goed om te horen dat je een positieve shop ervaring hebt gehad bij Esuals. Wij hopen jou graag terug te zien bij een volgende bestelling. Happy day! :)
Liefs Quinty Team...
Hi Lindsey,
Liefs Quinty Team Esuals

Suzan

Hi Suzan,
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over jouw bestelling.
Liefs Quinty Team Esuals

Marloes

Fantastisch lange broeken!

Hi Marloes,
Bedankt voor je positieve feedback!
Goed om te horen dat de broeken die je besteld hebt bevallen en goed naar maat zijn.
Wist je dat wij in iedere nieuwe collectie wel 2, 3...
Hi Marloes,
Bedankt voor je positieve feedback!
Wist je dat wij in iedere nieuwe collectie wel 2, 3 of zelfs 4 nieuwe broeken lanceren.
Stay tuned en tot snel bij je volgende bestelling! :)

Lisan

Top!

Hi Lisan,
Goed om te horen dat je een goede shopervaring hebt gehad bij Esuals.
Wij wensen jou heel veel plezier met de bestelde items!
Happy weekend! :)
Liefs,
Fleur Team Esuals

Marloes

Snelle levering, netjes verpakf!

Hi Marlous,
Bedankt voor het delen van jouw shop ervaring bij Esuals. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Happy day! :)

Dana

Snel geleverd en goed product.

Goedemorgen Dana,
Bedankt voor het schrijven van deze positieve recensie!
Goed om te horen dat je tevreden bent over de service en levering.
Tot snel bij je volgende bestelling!...
Goedemorgen Dana,
Bedankt voor het schrijven van deze positieve recensie!
Goed om te horen dat je tevreden bent over de service en levering.
Tot snel bij je volgende bestelling! :)

Rishma

Snelle levering en mooi kleding

Hi Rishma,
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en de kleding van Esuals.
Ik wens je heel veel plezier met de items die je besteld hebt! :)
Tot snel bij je volgende...
Hi Rishma,
Ik wens je heel veel plezier met de items die je besteld hebt! :)
Tot snel bij je volgende bestelling!
Liefs, Fleur Team Esuals

Romy

Super snelle levering, mooie kleding die precies op de foto’s lijken en het zit nog eens fijn ook. Een minder puntje is dat de kleding een erg sterke geur had toen het uit de zak kwam, maar een... Super snelle levering, mooie kleding die precies op de foto’s lijken en het zit nog eens fijn ook. Een minder puntje is dat de kleding een erg sterke geur had toen het uit de zak kwam, maar een wasbeurt en deze geur is weer weg.

Hi Romy,
Bedankt voor je positieve recensie!
Hi Romy,
Bedankt voor je positieve recensie!
Ik heb even met je meegekeken naar de items die je had besteld, het klopt dat deze twee topjes een geur mee hebben gekregen vanuit de fabriek. Wij kunnen helaas hier ook niks aan doen, maar gelukkig gaat de geur er inderdaad uit na een wasbeurtje! :)
Ik wens je heel veel plezier met de bestelde items!
Happy Monday!