Na eerst de foutieve stickers te hebben ontvangen, zijn de juiste snel nageleverd.

Bedankt voor het achterlaten van uw reactie.
Vervelend dat de bestelling in eerste instantie niet juist geleverd was. Ik ben blij dat we het toch naar uw tevredenheid hebben kunnen oplossen door u snel de juiste stickers toe te sturen.
Namens Team ESVSHOP.nl

Duidelijke website, snelle levering.

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze webshop en onze snelle levertijden.
We hopen u snel weer in onze webshop te...
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review.
We hopen u snel weer in onze webshop te mogen begroeten.

Peter Schuiling

Perfecte snelle levering. Helaas duurde het bij de tweede bestelling een stuk langer. (weekend uiteraard niet meegerekend) maar absoluut een aanrader.

Beste Peter,
Hartelijk dank voor het achterlaten van je review.
Beste Peter,
Hartelijk dank voor het achterlaten van je review.
We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Vervelend dat het bij de tweede bestelling niet helemaal zo is gelopen als verwacht, maar we zijn wel blij om te zien dat je ons nog steeds zou aanraden. Bedankt daarvoor!
We hopen je binnenkort weer eens van dienst te mogen zijn.

Simon Eikelenboom

Goede informatie ,korte levertijd, levering op de vooraf aangegeven tijd.

Beste Simon,
Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review!
Beste Simon,
Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review!
Fijn om te zien dat we je helemaal naar jouw wensen hebben kunnen helpen en dat je ons zelfs met een 10 beoordeelt. Dat vinden we leuk om te lezen, hartelijk dank!

Woldringh

De bestelling kwam keurig zoals afgesproken binnen samen de de factuur die je daarna dan kunt betalen.

Beste meneer/mevrouw Woldringh,
Beste meneer/mevrouw Woldringh,
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review.
We vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over (de ontvangst van) uw bestelling en onze betaalmogelijkheden.
Hopelijk zien we u binnenkort bij ons terug.

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw korte, krachtige reactie.
Fijn om te zien dat u tevreden bent met onze levertijden en dat u ons met een 8 heeft beoordeeld.
Hopelijk zien we u snel...
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw korte, krachtige reactie.
Hopelijk zien we u snel weer bij ons terug.
Namens Team ESVSHOP.nl

Duidelijke website, snelle service.

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
ESVSHOP.nl heeft service hoog in het vaandel staan. We vinden het dan ook leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service.
We...
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

AIRPORT PARTNERS SCHIPHOL

Wat wij nodig hebben is op voorraad en voor lage prijzen

Beste klant,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Beste klant,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
We vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Wist u dat we naast onze voorraadartikelen ook producten naar wens kunnen maken?
We hopen u binnenkort weer bij ons in de webshop te mogen begroeten en u van onze service te mogen voorzien.
Namens Team ESVSHOP.nl

Prima assortiment en snelle levering.

Bedankt voor het achterlaten van uw reactie.
Fijn om te zien dat u tevreden bent over ons assortiment en onze levertijden. We hopen u snel weer bij ons te begroeten.
Met...
Namens Team ESVSHOP.nl

Meer dan Week geleden besteld, nog niets ontvangen. Ook geen verwachte levertijd