Reactie ESVShop.nl:
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw waardering. Goed om te horen dat u tevreden was over onze snelle levertijden.
We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.
Beste klant,
We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.
Beste klant,
Bedankt voor uw positieve reactie en voor het goede eindoordeel!
We hopen u snel weer in onze webshop te mogen begroeten.
Mandy
Namens Team...
Beste klant,
Bedankt voor uw leuke reactie. Fijn om te horen dat alles helemaal in orde was en dat u tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling.
Hopelijk zien we u snel terug in...
Beste klant,
Bedankt voor uw feedback. We zijn blij om te horen dat het bestellen snel en makkelijk ging. U geeft aan dat wij niet alle stickers hadden die u zocht.
Heeft u in de toekomst...
Beste klant,
Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle en correcte manier van leveren.
We hopen u snel nog eens van dienst te mogen...
Beste klant,
Bedankt voor uw review en voor de positieve score die u ons gegeven heeft.
Ik begrijp dat het zoeken op onze website meer tijd in beslag heeft genomen dan u had gewild. Heeft u...
Beste klant,
Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u tevreden bent over de uw bestelling. Natuurlijk kunt u bij ons op rekening te bestellen.
Hopelijk kunnen we u snel nog...
Beste Henk,
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat u ons product snel heeft ontvangen. Ook fijn om te horen dat u tevreden bent over onze scherpe prijzen.
Hopelijk zien we u...
Beste klant,
Bedankt voor de zeer positieve feedback! Hopelijk zien we u snel bij ons terug!
Mandy
Namens team ESVSHOP.nl
Beste klant,
Bedankt voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.
We hopen u binnenkort terug te zien in onze webshop.