Goed zaken gedaan met ESVShop.nl: duidelijke website, prima betalingsmogelijkheden en pakketten keurig op tijd in huis.
Fokkens
Prima kwaliteit en een snelle levering
Bezigmetjehond
Na te hebben besteld, geheel volgens afspraak snel geleverd. Steeds op de hoogte gehouden van het proces. Goede kwaliteit
Residentie deauville
Alles geleverd zoals besteld en op tijd
Jaap
(Bewerkt)
Tot nu toe goed, vlotte bezorging en bordjes zien er goed uit, de tijd zal leren of de kwaliteit goed zal zijn!
Rika Materialen & Diensten
Snelle levering, mooie kwaliteit stickers
Karreboer B.V.
Snelle levering. Goede kwaliteitsproducten
B. Kiezenberg / Intermontage
BHV-hesjes besteld
privé - lid van een VME in een woonblok (appartementen)
Zéér goede ervaring met ESV SHOP. We waren op het ogenblijk nog geen klant bij het bedrijf maar werden op een gelijke voet behandeld en vriendelijk ondersteund om aan onze bestelling te komen....Zéér goede ervaring met ESV SHOP. We waren op het ogenblijk nog geen klant bij het bedrijf maar werden op een gelijke voet behandeld en vriendelijk ondersteund om aan onze bestelling te komen. De aflevering gebeurde zoals vermeld en keurig op tijd! Als we in de toekomst nog nood hebben aan een artikel uit de ESV SHOP weten alvast waarheen.
Heijmans Infra Energie
Ik kreeg aantal keren snel mijn offertes. Leveringstermijn is tot nu toe altijd op tijd.