Topbedrijf, mooie producten en een goede klantenservice
Vriendelijke service, ruim aanbod aan veiligheidsartikelen
De Guzman Martial Art
(Bewerkt)
Na een bestelling, wat niet geleverd was, door omstandigheden en door uitleg van het bedrijf zijn we er samen uitgekomen. Goed dat ze direct contact met ons genomen hebben.
Webshop is prima.
Helaas is de bezorging nog niet gedaan, maar dat ligt denk ik meer bij de vervoerder.
Guus van der Ploeg Gabrielparochie
Ik heb vooraf aan mijn bestelling telefonisch contact gezocht om te informeren of de bestelling echt ( zoals op de site wordt aangegeven) nog de volgende dag ( zaterdag 15 december) bezorgd zou...Ik heb vooraf aan mijn bestelling telefonisch contact gezocht om te informeren of de bestelling echt ( zoals op de site wordt aangegeven) nog de volgende dag ( zaterdag 15 december) bezorgd zou worden. Het antwoord was bevestigend en daarom heb ik het donkergroene veiligheidshesje besteld. Helaas kwam het pas op de dinsdag aan, te laat voor mij omdat ik het echt eerder nodig had. Daarom ga ik de bestelling retourneren. Deze ervaring neem ik natuurlijk mee. 5
Prima service
Vlotte levering stickers
Geen bijzonderheden. Goeie informatie
Dolf Carté
Alles tiptop in orde
Frans
Zoektocht naar geschikte bestickering eindigde hier succesvol