Erik Flore

Vandaag mijn vijfde horloge bij "Eugene/Peter van Baal" gekocht. Als je vijf keer de rit Nieuwegein -Nijmegen vice versa maakt, dan moet deze Nijmeegse juwelier toch boven de middelmaat uitstijgen.... Vandaag mijn vijfde horloge bij "Eugene/Peter van Baal" gekocht. Als je vijf keer de rit Nieuwegein -Nijmegen vice versa maakt, dan moet deze Nijmeegse juwelier toch boven de middelmaat uitstijgen. Dat doet hij ook. Peter beheerst de kunst om zijn zakelijkheid als ondernemer op perfecte wijze samen te laten gaan met de klant die enerzijds vakkundig geadviseerd wil worden in relatie tot een goede prijsstelling. Ook als op inruilen aankomt zal juwelier Van Baal je niet teleurstellen. Kortom chapeau.

Zie boven

Juwelier heeft veel klanten vanbuiten Nijmegen. Een uitrijkaart voor de dichtstbijzijnde parkeergarage of (deel) vergoeding van het OV, bij besteding van een bepaald bedrag, kan de service op een... Juwelier heeft veel klanten vanbuiten Nijmegen. Een uitrijkaart voor de dichtstbijzijnde parkeergarage of (deel) vergoeding van het OV, bij besteding van een bepaald bedrag, kan de service op een nog hoger plan brengen.

Hendriksen

Vandaag een Meistersinger No3 aangeschaft. Ik werd zeer deskundig geholpen door Eugenie. Het gesprek heb ik als zeer prettig ervaren, voorlopig heb ik geen horloge nodig, maar de volgende wordt hier... Vandaag een Meistersinger No3 aangeschaft. Ik werd zeer deskundig geholpen door Eugenie. Het gesprek heb ik als zeer prettig ervaren, voorlopig heb ik geen horloge nodig, maar de volgende wordt hier zeker aangeschaft.
een aanrader dus!

Persoonlijke benadering, veel product kennis. Een fantastisch horloge voor een eerlijke prijs!

Nee, prima zo!

Kom er graag en vooral geduld met de klanten goede uitleg van producten helemaal top.

Zeer vriendelijk personeel.

Jan van Dijk

Vriendelijk, snel en deskundig geholpen bij het uitzoeken van een horlogeband!

Zeer deskundig

Jan

Ik heb onlangs een Omega seamaster planet ocean gekocht (m'n tweede aankoop bij Eugene van Baal) ook nu weer een zeer prettige manier van communiceren . Snelle en correcte afhandeling. Zeer aan te... Ik heb onlangs een Omega seamaster planet ocean gekocht (m'n tweede aankoop bij Eugene van Baal) ook nu weer een zeer prettige manier van communiceren . Snelle en correcte afhandeling. Zeer aan te bevelen

Servicegericht bedrijf met een eigenaar die passie heeft voor zijn vak. Een absolute aanrader!

Afterservice en prijs

Fijn bedrijf, mooie winkel, zeer vriendelijk personeel! Wederom heel fijn geholpen door Peter. Vakmanschap staat hoog in het vaandel. De volgende keer rijden we weer vanuit Weert naar Eugene van Baal.

Goede uitleg over de produkten. Als klant voel je je echt op je gemak.

De laatste Breitling superocean 42 uit het assortiment aangeschaft en per verzekerde post laten opsturen hieropvolgt een beknopte revieuw omtrend dit proces
Aankoopprijs - uitstekend...
Aankoopprijs - uitstekend (vergeleken met andere officiele retailers in mijn omgeving & aanbod van het desbetreffende model)
Verzending - snel gratis en verzekerd dus helemaal perfect.
Correspondentie "Mail"- perfect, snelle reacties zeer behulpzaam en correct.
Geleverde artikel - exact zoals het hoort.
Kortom zeer tevreden.
Zeer zeker een onbetwiste aanrader geen twijfels nodig. Kijk gewoon even op de officiele breitling site onder verkooppunten te Nijmegen dan is het
direct duidelijk dat dit 100% in orde is

Jeroen de Ree

Zeer snel geleverd, prettige communicatie en zeer persoonlijk. Top.

Persoonlijke en snelle benadering
Perfecte kwaliteit
Zeer flexibel bij vragen over een product

Jelle Oosterhoff

Een goede ervaring. Overzichtelijke site en snelle afhandeling. Pakje in neutraal papier wat handig is bij producten van een grotere waarde.

Snel, safe en mooie producten