RGS

Vorige week een Breitling B50 aangeschaft. Goede deal en uitstekende service van Peter.

Uitstekende website. Actualiteit van voorraad op de website is een echte plus in deze tijd. Daarnaast zeer te spreken over mogelijkheden tot inruil.

Mooie collectie, goede presentatie op de site, snelle reactie op 1e mail en snelle levering na aankoop!
Prima.

Ik heb mijn Breitling via deze juwelier ter reparatie aangeboden, buiten de garantietermijn. Van Baal heeft zich zodanig goed voor mij ingezet dat Breitling mijn horloge kosteloos heeft gerepareerd... Ik heb mijn Breitling via deze juwelier ter reparatie aangeboden, buiten de garantietermijn. Van Baal heeft zich zodanig goed voor mij ingezet dat Breitling mijn horloge kosteloos heeft gerepareerd en mij op die reparatie zelfs nogmaals garantie heeft gegeven. Kortom, ik ben uiterst tevreden over deze winkel!

Bij deze winkel werken mensen die nog écht de klant hoog in het vaandel hebben.

Bij juwelier Eugene van Baal heb ik via de website een Oris horloge gekocht, een horloge waar ik enige tijd naar op zoek was. De aankoop is prima verlopen. De communicatie per e-mail ging heel snel... Bij juwelier Eugene van Baal heb ik via de website een Oris horloge gekocht, een horloge waar ik enige tijd naar op zoek was. De aankoop is prima verlopen. De communicatie per e-mail ging heel snel en ik werd goed op de hoogte gehouden van het verzendproces van het horloge. Het pakje arriveerde een dag na de bestelling, ik ben zeer tevreden.

Perfecte afhandeling van de aankoop, snelle communicatie

Michiel Staal

Een fantastische service bij het bestellen via de WEB-shop. Omdat ik wist wat ik wilde hebben, was het zoeken naar een betrouwbaar adres. Dat vond ik in Nijmegen bij Juwelier Eugene van Baal.

Bijzonder attent om per mails, persoonlijk aan te geven wanneer de bestelling verzonden gaat worden en wordt. Vervolgens informeren hoe de bestelling is ontvangen. Enorm persoonlijk en een goed... Bijzonder attent om per mails, persoonlijk aan te geven wanneer de bestelling verzonden gaat worden en wordt. Vervolgens informeren hoe de bestelling is ontvangen. Enorm persoonlijk en een goed gevoel. Prima verpakt, opdat er NIETS kon beschadigen. SUPER tevreden met de fantastische aankoop.

Eigenlijk niet echt. Ik was erg tevreden over de aankoop, en afhandeling er van.
Misschien een vestiging in 'twesten van Nederland ?

Ik heb een horloge via de website gekocht.

Ik heb prettig en goed contact gehad met de medewerkers van Eugene van Baal. Zeer snelle afhandeling van mijn vragen en de uiteindelijke bestelling. Een aanrader.

R. Peeters

Gewoon super!!
Gewoon super!!
Een aantal maanden terug heb ik mijn droomhorloge - een Tag Heuer Carrera Monaco GP - bij van Baal gekocht en dat is me zeer goed bevallen. Daarna enkele malen terug geweest om wat horloges te passen.
Gisteren heb ik de knoop doorgehakt en een Omega Seamaster 300m met donkerblauwe wijzerplaat/bezel gekocht.
Ik ben wederom super tevreden over de vriendelijke afhandeling, kennis en ongedwongen sfeer.

Ongedwongen sfeer, vakkennis, klantvriendelijkheid en natuurlijk de koffie.

Hans Scholze

Wát een fijne en mooie zaak is dit! Een prettige ontvangst door bijzonder sympathieke mensen, die verstand hebben van zaken en je in alle rust ontvangen en te woord staan. Ik heb er in ieder geval... Wát een fijne en mooie zaak is dit! Een prettige ontvangst door bijzonder sympathieke mensen, die verstand hebben van zaken en je in alle rust ontvangen en te woord staan. Ik heb er in ieder geval mijn slag geslagen!

Je bent meteen op je gemak in deze fijne winkel, dat kan ook bijna niet anders tussen al dat moois en die fijne mensen!

Die moet ik nog bedenken ....

Steven

Goede en snelle service van juwelier van Baal!

Goede communicatie over order en snelle reactie bij vragen