klaas

Mooie klok gekocht via internet, service prima houden je goed op de hoogte wanneer deze geleverd gaat worden en na levering netjes een mailtje van hun kant of alles naar wens is...... gewoon top

geweldige service. ik had het nog nooit meegemaakt dat wanneer product geleverd is je netjes mail ontvangt of alles naar wens is.

Diverse malen horloge via de website aangeschaft.

Heel vlotte en klantvriendelijke benadering. Goede informatievoorziening.

Eigenlijk geen verbeterpunten.

Zeer vriendelijke en persoonlijke aandacht.

Jeroen

Prima ervaring bij het bestellen via internet van een horloge.

Snel antwoord, adequaat ingespeeld op de mogelijkheden en wensen.

Geen punten over de dienstverleninge n de koop, prima. Enige punt wat ik gemerkt heb is dat niet alle onderdelen van de website te voorschijn kwamen.

Jan Christiaan

Bij toeval ondekt op internet vanuit Haen (Gr) een beetje ver weg natuurlijk maar geen seconde spijt van mijn bezoek gisteren. Erg positief dat je een horloge kunt inruilen. De prijs moet je... Bij toeval ondekt op internet vanuit Haen (Gr) een beetje ver weg natuurlijk maar geen seconde spijt van mijn bezoek gisteren. Erg positief dat je een horloge kunt inruilen. De prijs moet je natuurlijk over onderhandelen en hangt ook af van de conditie van het horloge wat je wilt inruilen. Tevens of je de papieren en doos en dergelijke nog hebt... allemaal heel begrijpelijk en last but not least wat je aanschaft natuurlijk...Een zeer plezierig verblijf voorzien van deskundig en bereidwillige uitleg van de baas van het bedrijf Peter van Baal....

Mooi gelegen pand op de hoek in het centrum...mooie collectie kwalitatief hoogwaardige horloges, Zeer vriendelijke bejegening, gewoon fijn om daar ongedwongen binnen te zijn. Deskundige en... Mooi gelegen pand op de hoek in het centrum...mooie collectie kwalitatief hoogwaardige horloges, Zeer vriendelijke bejegening, gewoon fijn om daar ongedwongen binnen te zijn. Deskundige en bereidwillge baas Peter van Baal...

kan ik op dit moment niet bedenken..

Vincent

Super vriendelijk en vakbekwaam personeel. Persoonlijke benadering en uitstekende service en after sales. Absolute aanrader voor iedereen die opzoek is naar een mooi sieraad!

C.D. Brand

Afgelopen week een Breitling horloge gekocht. Na een maandenlange zoektocht bij Van Baal terechtgekomen en absoluut geen spijt. Gastvrij, professioneel, kennis van zaken en uitstekende service.

Kennis van zaken, ruime keuze. Gastvrije ontvangst.

Na een zogenaamde 'contact aanvraag' waarin ik doeltreffend van de gewenste informatie ben voorzien, ben ik een keer bij de zaak langs geweest. Daar ben ik vakkundig geïnformeerd over het product... Na een zogenaamde 'contact aanvraag' waarin ik doeltreffend van de gewenste informatie ben voorzien, ben ik een keer bij de zaak langs geweest. Daar ben ik vakkundig geïnformeerd over het product waarin ik geïnteresseerd was en heb ik besloten tot aankoop ervan over te gaan.

Vriendelijk en ter zake kundig.

Ik had toch graag een bericht met de pakketgegevens ontvangen, zodat ik ook een indicatie had gehad op welk moment ik de berzorger kon verwachten en niet de hele dag paraat hoefde te staan voor een... Ik had toch graag een bericht met de pakketgegevens ontvangen, zodat ik ook een indicatie had gehad op welk moment ik de berzorger kon verwachten en niet de hele dag paraat hoefde te staan voor een levering om 17:45 uur.

P.Gehlen

Zeer klantvriendelijk en snelle correcte reactie zowel per mail als telefonisch.
Een ander kleur horlogeband en sluiting was geen enkel probleem en werd onmiddelijk gemonteerd.

Een klein verbeterpuntje: geef op jullie site aan waar je in Nijmegen het beste kunt parkeren wanneer je jullie zaak wilt bezoeken. Voor de rest geen enkel min puntje !!

Reactie Eugenevanbaal.nl:

Hartelijk dank voor uw feedback. Vanaf nu staan de parkeergelegenheden er bij http://www.eugenevanbaal.nl/contacts/
Veel plezier van uw horloge,
Peter van Baal
Juwelier E. van Baal

Bert Meijer

De eigenaar Peter van Baal geeft je op een ongedwongen en uiterst klantvriendelijk manier informatie over allerlei horloges. Ik had in juni informatie gekregen over the longines master collection 44... De eigenaar Peter van Baal geeft je op een ongedwongen en uiterst klantvriendelijk manier informatie over allerlei horloges. Ik had in juni informatie gekregen over the longines master collection 44 mm chronograaf maar had nu pas tijd om vanuit Groningen naar Nijmegen te rijden. Deze juwelier is echt een aanrader. Mooie collectie horlogemerken voor elk wat wils en voor de echte liefhebber van horloges het walhalla.

Collectie, klantvriendelijkheid en kennis.

Geen, beetje ver weg van Groningen :-) maar het de reis meer dan waard.