Michiel

Bij binnenkomst voelde ik me direct een belangrijke klant!!

Ze nemen echt de tijd voor je. Hierdoor kon ik in alle rust een beslissing nemen.

Roeland

Telefonisch keurig te woord gestaan, soepele bestelling en snelle levering. Aanrader dus!

Donderdag 2 prachtige Meistersinger horloges gekocht bij Eugene van Baal.

Donderdag 2 prachtige Meistersinger horloges gekocht bij Eugene van Baal.

Ik zie het personeel als sterren koks. Zoals bij elk gerecht een verhaal te vertellen is, zo is er bij elk horloge ook een verhaal en historie te vertellen. De medewerkers van Eugene van Baal zijn dan ook in het bezit van zeer veel kennis en ervaring. En het is een genot om naar de vakkennis te luisteren. Naast de blijdschap van de aankoop heb ik ook weer nuttig informatie mogen inwinnen als horloge liefhebber.

Prettige sfeer
Klantvriendelijk
Brede collectie
Voldoende privacy (prettig interieur)
Erg vakkundig

Als Meistersinger-adept kwam ik Eugene van Baal regelmatig tegen.
Op Marktplaats stond een prima MS aanbieding en op mijn mail werd snel en adequaat gereageerd.
Hierna was een deal gauw...
Als Meistersinger-adept kwam ik Eugene van Baal regelmatig tegen.
Hierna was een deal gauw gesloten

prima service.

geen track and trace gegevens bij mijn order.

JPS Eckebus

Ben sinds 2012 na een tijd hard sparen de trotse eigenaar van een Omega Speedmaster-date. Mijn ervaring is dat ik bij andere niet nader te noemen juweliers niet altijd erg serieus werd genomen als... Ben sinds 2012 na een tijd hard sparen de trotse eigenaar van een Omega Speedmaster-date. Mijn ervaring is dat ik bij andere niet nader te noemen juweliers niet altijd erg serieus werd genomen als ik kwam informeren naar de diverse high-end horloges die zij verkochten en kan u verzekeren ik heb er wat afgelopen. Misschien omdat ik niet gekleed ga als zakenman of rijkeluiszoon? Maar ben bij Eugene v Baal altijd direct serieus genomen en goed,uitgebreid en vriendelijk geholpen. Ook horloges mogen bekijken/passen die ver boven mijn budget lagen, maar wie weet ooit toch binnen mijn bereik zullen komen. Hier werken mensen met passie voor het product dat zij verkopen! Lekkere koffie! Mooie winkel! Goede service!

Er word hier ongeacht of je in je driedelig kostuum binnenkomt of in versleten trainingspak tijd voor je genomen. Dit is bij andere juweliers in dit segment wel anders is mijn ervaring.

Nee.

John Hendriks

Naast zeer grote deskundigheid ook een objectieve manier van zaken doen. Al meer dan 10 horloges gekocht bij de firma van Baal en nog nooit een negatieve ervaring gehad.

deskundigheid en uitermate correct

Robert

Diverse Omega's bij Peter van Baal gekocht. Echt een zeer prettig contact, kennis van zaken en goede prijs. Ooit een Longines gekocht waar ik spijt van had, ondanks dat ik hem al gedragen had, was... Diverse Omega's bij Peter van Baal gekocht. Echt een zeer prettig contact, kennis van zaken en goede prijs. Ooit een Longines gekocht waar ik spijt van had, ondanks dat ik hem al gedragen had, was omruilen geen probleem. Online kopen kan, maar fysiek naar de winkel is toch echt altijd een hele leuke belevenis.

Klantgerichtheid, communicatie, after sales, prijs.

Zou het van Baal gunnen dat ze ook nog twee merken als IWC en Panerai aan hen collectie kunnen toevoegen als officieel dealer.

Erwin Leber

Fijn contact, deskundig en mooie winkel

Zeer vriendelijk

Uitstekende service en snelle bezorging.

Paul Nagelmaeker

Grote collectie , goede informatie en alles snel en correct geleverd.