P. van der Meer

Uiterst vriendelijk en zeer competent.
een omweg waard !

S.Eckebus

Mijn broer was al klant bij deze juwelier en heeft een zeer goede ervaring. Dus vandaar dat hij mij mee heeft genomen om een kijkje te nemen naar een nieuw horloge.

In eerste instantie...

In eerste instantie had ik nog niet echt een idee wat voor een horloge ik precies zocht. Maar bij mijn eerste bezoek werd ik al gelijk erg vriendelijk ontvangen en werd mij een goed advies gegeven over de horloges binnen mijn budget. Na dit advies ben ik zelf uitgebreid gaan speuren op internet om mij verder te oriënteren voor een mooi horloge.

Toen zat ik een week later weer bij deze juwelier om nog wat meer advies te vragen over het horloge waar mijn oog op was gevallen. De Longines HydroConquest. Dit model is er in vele uitvoeringen en daarom was ik erg blij dat ik er diverse om mijn pols kon proberen. En het verschil te kunnen aanschouwen tussen kwarts en mechanisch maar ook de optionele complicaties. En het is uiteraard leuk om horloges om de pols te proberen die ver boven mijn budget liggen.

Toch wilde ik nog even goed over mijn keuze nadenken. Maar na een paar dagen wist ik eigenlijk al zeker welke uitvoering het ging worden en dat ik hem graag bij deze juwelier wilde halen. Dus na een email met de order bevestiging werd ik al spoedig geïnformeerd dat ik de optie had om het horloge uit Zwitserland te laten komen. Ondanks dat dit langer zou duren is dat voor mij toch van grote meerwaarde geweest.

Ik kreeg binnen een week de email met de bevestiging dat het horloge binnen was en dat ik hem kon komen ophalen. Uiteraard ben ik de dag erna direct naar de juwelier gegaan. En wederom zeer vriendelijk ontvangen met een heerlijk kopje koffie. En hoe gaaf is het om je horloge vers uit de fabrieksverpakking te kunnen halen. Na het op maat maken en het krijgen van onderhoud adviezen ben ik als trotse eigenaar van een Longines HydroConquest mechanisch de deur uitgelopen.

Kortom: Ik ben uiterst tevreden over Eugene van baal en ik kan iedereen deze klantvriendelijke en service gerichte juwelier aanbevelen.

-Klantvriendelijk;
-Servicegericht;
-Snelle levering;
-Uitgebreid advies;
-etc.

Op de internet site word niet het hele assortiment vermeld.

A. Koops

Mijn ervaring is erg positief, adequaat geholpen en alles op een (2014) wijze afgehandeld. Zeer prettig korte digitale lijnen, gecombineerd met snelle pakketbezorgdienst. Gisteren besteld vandaag... Mijn ervaring is erg positief, adequaat geholpen en alles op een (2014) wijze afgehandeld. Zeer prettig korte digitale lijnen, gecombineerd met snelle pakketbezorgdienst. Gisteren besteld vandaag correct afgeleverd in huis !

Persoonlijke benadering, een vraag en dan vervolgens in heldere en duidelijke oplossingen denken. TOP zo zien we dat graag, dat werkt bijzonder prettig.

Heb geen tips voor verbetering

M de Boer

Ik was op zoek naar een omega de ville prestige.
Was via internet bij Eugene van Baal terecht gekomen.
Heb contact gezocht met deze juwelier en dit horloge hier besteld.
Binnen 2...
Ik was op zoek naar een omega de ville prestige.
Was via internet bij Eugene van Baal terecht gekomen.
Heb contact gezocht met deze juwelier en dit horloge hier besteld.
Binnen 2 dagen was het horloge binnen en kom ik het ophalen.
Ben Zeer tevreden over deze mensen en de klant vriendelijkheid.
Zeker een aanrader om hier iets te kopen, en als ik in de toekomst weer wat koop ga ik het zeker hier doen.

Super snelle levering, klantvriendelijk

Geen op of aanmerkingen

M.A.L.F.P. Jansen

Wilde graag de Diver Pro 3 (DP3) voor mijn Breitling SA. De etalage van Eugene v. Baal kende ik al. Nu ook de zeer snelle en klantvriendelijke wijze van firma V. Baal, bij het leveren van deze DP3.... Wilde graag de Diver Pro 3 (DP3) voor mijn Breitling SA. De etalage van Eugene v. Baal kende ik al. Nu ook de zeer snelle en klantvriendelijke wijze van firma V. Baal, bij het leveren van deze DP3. Peter, bedankt!

Klantvriendelijk! Snelle levering! Top!!

Ik heb een horloge gekocht via internet. De service en mijn wensen zijn bovengemiddeld. Klant is hier nog koning.

Fantastische service, goed meedenken en zorgen dat je als klant goed wordt geholpen. Zowel in keuzemogelijkheden, betaling en verzenden. Goede communicatie.Niets dan lof. Zeer betrouwbaar.

R. Peeters

De service was super en de klantvriendelijk hebben we als zeer prettig ervaren. Onder het genot van een heerlijk bakje verse bonen koffie is er erg veel keus in kwaliteitshorloges. Je wordt niets... De service was super en de klantvriendelijk hebben we als zeer prettig ervaren. Onder het genot van een heerlijk bakje verse bonen koffie is er erg veel keus in kwaliteitshorloges. Je wordt niets opgedrongen en krijgt alle vrijheid om tot een goede keuze te komen. Goede prijzen voor mooie materialen. Wij komen er zeker terug!

Niet opdringerig. Gericht op het maken van de juiste keuze(door de klant) in plaats van op verkoopcijfers!

Nee.

Kasper Verhoek

Zeer vriendelijk en communicatief.

Goede service en snelle afhandeling van de bestelling

Frederik

Diverse malen zaken gedaan met Peter en beschouw het contact altijd als erg prettig. Peter neemt rustig de tijd om verschillende horloges te laten zien en kan uitgebreid vertellen over de historie... Diverse malen zaken gedaan met Peter en beschouw het contact altijd als erg prettig. Peter neemt rustig de tijd om verschillende horloges te laten zien en kan uitgebreid vertellen over de historie en de kenmerken van het betreffende horloge. Ook als je al een keus gemaakt lijkt te hebben neemt hij (indien gewenst) alsnog de tijd om je verschillende alternatieven te laten zien, uit ervaring weet ik dat dit de uiteindelijke keus zeer verrassend kan beïnvloeden!
Kortom; niets dan lof over deze kundige middenstander met passie voor zijn product!

Klantvriendelijkheid, service en productkennis.

Dichtstbijzijnde parkeergelegenheden vermelden op de website (detail...)