Erik Flore

Uitstekende service in relatie tot scherpe prijsstelling. De website is in 2013 sterk verbeterd. Met name minder statisch en een lichtere kleurstelling.
Mijn vrouw en ik hebben in 2013 drie...
Mijn vrouw en ik hebben in 2013 drie horloges bij Peter gekocht. De " reis" uit de Randstad was mee dan de moeite waard. Contact is informeel zonder meteen al te joviaal te worden. Hulde

Wellicht informatie geven over parkeermogelijkheden en als service een uitrijdkaart voor de dichtstbijzijnde parkeergarage verstrekken.

Pawel

Uitstekende service! Eugene van Baal is in mijn beleving de enige juwelier die er in slaagt om online en offline klantbediening te versmelten. Los van de geweldige collectie is het personeel zeer... Uitstekende service! Eugene van Baal is in mijn beleving de enige juwelier die er in slaagt om online en offline klantbediening te versmelten. Los van de geweldige collectie is het personeel zeer deskundig en vriendelijk. Kortom: voor mij de beste juwelier van Nederland.

Robin

Ik heb onlangs een Omega Seamaster bij Peter van Baal gekocht. Ik had in eerste instantie mijn oog laten vallen op een Tag Heuer Aquaracer, maar besloot uiteindelijk toch de Omega te bestellen.... Ik heb onlangs een Omega Seamaster bij Peter van Baal gekocht. Ik had in eerste instantie mijn oog laten vallen op een Tag Heuer Aquaracer, maar besloot uiteindelijk toch de Omega te bestellen. Peter heeft zich hierin uiterst klantgericht en flexibel opgesteld en mij constant op de hoogte gehouden van de bestelling. Ik heb Peter al diverse malen aangeraden aan anderen, want zijn collectie, klantgerichtheid en aanpak is een verademing bij de gemiddelde juwelier, bijvoorbeeld in de grote steden. Je gaat tenslotte niet een halfje wit halen en dat weet Peter als geen ander op waarde te schatten. Ik kom zeker weer bij hem terug!

Flexibiliteit, deskundigheid, klantgerichtheid, vriendelijkheid.

Nóg meer aan landelijke bekendheid werken. Mensen zijn voor dergelijke zaken meer dan bereid ook vanuit de Randstad naar Nijmegen te rijden, zeker met de service en klantgerichtheid die je bij... Nóg meer aan landelijke bekendheid werken. Mensen zijn voor dergelijke zaken meer dan bereid ook vanuit de Randstad naar Nijmegen te rijden, zeker met de service en klantgerichtheid die je bij jullie ontvangt (zoveel beter dan de gemiddelde juwelier in de vier grote steden).

Via internet Juwelier Eugène van Baal gevonden (ruime collectie Breitling op vooraad was mijn zoekopdracht). Het Telefonisch contact met Auke Jan, dat ik als plezierig ervaarde, was aanleiding tot... Via internet Juwelier Eugène van Baal gevonden (ruime collectie Breitling op vooraad was mijn zoekopdracht). Het Telefonisch contact met Auke Jan, dat ik als plezierig ervaarde, was aanleiding tot een bezoek. Dit leidde tot kennismaking met Peter van Baal. Zijn competentie: de man en het horloge te matchen. Conclusie: gelukt!

Professionaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk

Ted

Prima prettig contact via email. Aanschaf horloge na winkelbezoek (was me iets te duur om op te laten sturen), ook helemaal ok.

Zeer goede ervaring gehad met dit bedrijf. Dit kwam zeker door het prettige contact met Peter en zijn deskundige advies. Voorafgaand aan mijn persoonlijke afspraak heb ik regelmatig een email naar... Zeer goede ervaring gehad met dit bedrijf. Dit kwam zeker door het prettige contact met Peter en zijn deskundige advies. Voorafgaand aan mijn persoonlijke afspraak heb ik regelmatig een email naar Peter gestuurd omtrent het vergaren van de juiste info en hier werd eigenlijk altijd direct en zeer uitgebreid / volledig op gereageerd door Peter. Al met al een top juwelier.

Top juwelier

Jeroen

Top service, super geholpen door Peter. Hij neemt alle tijd voor je, legt alles goed uit en laat vele modellen uit de collectie zien. Heeft verstand van zaken. Aanrader!

Fijne duidelijke website. Overzichtelijk. Veel informatie. Mooie zaak. Geeft vertrouwen.

Geen verbeteringen voorhanden. Zeer tevreden over de service tot op heden.

Remco

Eindelijk weer eens een juwelier met verstand van zaken, waarbij werk volgens mij ook nog eens hobby is.

Weer eens een juwelier waarmee je over horloges kan praten en niet alleen over "een product".

Nog niet gevonden.

SA

Onlangs wilde ik met spoed een specifiek horloge bestellen daar een bekende juwelier, onlangs in het nieuws, failliet bleek. Eugene van Baal wist binnen aan aantal dagen gewenst produkt te leveren.... Onlangs wilde ik met spoed een specifiek horloge bestellen daar een bekende juwelier, onlangs in het nieuws, failliet bleek. Eugene van Baal wist binnen aan aantal dagen gewenst produkt te leveren. Ik ben dan ook zeer tevreden over snelle en professionele afhandeling .

Bas Suijs

Excellente service en echte vakmensen. Was al een tijd op zoek naar een horloge. Ik woon in Engeland maar vond de horloge op de website van Eugenevanbaal.nl. De horloge werd gereserveerd en heb hem... Excellente service en echte vakmensen. Was al een tijd op zoek naar een horloge. Ik woon in Engeland maar vond de horloge op de website van Eugenevanbaal.nl. De horloge werd gereserveerd en heb hem tijdens de vakantie kunnen ophalen. Ben nog steeds erg tevreden met mijn aankoop en geniet nog dagelijks van mijn nieuwe horloge.