André van de Reijt

Zeer goed in het assortiment in materialen.

snelle levering en goede service

Niet geheel tevreden

Op de site stond dat het onderdeel op voorraad was en de volgende bezorgd zou worden maar dat was niet het geval. Naar een paar dagen een mail gestuurd toen netjes een reactie gehad en ze vonden het... Op de site stond dat het onderdeel op voorraad was en de volgende bezorgd zou worden maar dat was niet het geval. Naar een paar dagen een mail gestuurd toen netjes een reactie gehad en ze vonden het raar en konden pas na 1 week een case aanmaken. Volgende dag zat het onderdeel in de brievenbus.

Ze reageerde gelukkig op de mail.

Reactie Euro-electronics.nl:

Beste,
Beste,
jammer van de slechte beoordeling voor onze webshop, de levering word verzorgd door PostNL en deze heeft door een storing uw pakket met een levertijd van 1 week aangeboden. Helaas kunnen wij zelf pas na 1 week een case openen bij PostNL hierdoor kan ik dan ook niet eerder actie ondernemen hierop.
Fijn dat uw pakket inmiddels bezorgd is geworden, hopelijk wilt u de beoordeling herzien.

Franco

Flash delivery at cheap price

Easy and fast

Pieter Van Veen

Prijs

Jakob Smit

Snel en volgens bestelling geleverd

makkelijke webwinkel

Hans

Prima het juiste produkt en snel geleverd.

Voldoet aan verwachting

Bzn

Wat ik besteld heb is netjes geleverd

Nvt

Bas

Rick jkw

Goed snel helemaal top wel jammer dat er geen fysiek telefoon nummer is

Turbo levering goede prijs kwaliteit

Rene de Groot

Hele snelle levering