Bochove

Rob Groothuis

Netjes en correct

Groot assortiment

J.

Het is erg moeilijk om contact te krijgen, geen telefoonnummer op de website. Trage afhandeling van zaken en antwoord op een specifieke vraag maar een reply met instructievideo link over een... Het is erg moeilijk om contact te krijgen, geen telefoonnummer op de website. Trage afhandeling van zaken en antwoord op een specifieke vraag maar een reply met instructievideo link over een onderwerp wat niets met de vraagstelling te maken heeft

Behoudens redelijk snelle levering heb ik ze nog niet kunnen ontdekken

J.A. Kaashoek

Ik heb super veel gehad aan het programma wat ik van jullie gedownload heb. Op een gegeven moment wist ik even iets niet meer en heb jullie gebeld. Jullie hadden gelukkig niet zo'n lange wachttijd... Ik heb super veel gehad aan het programma wat ik van jullie gedownload heb. Op een gegeven moment wist ik even iets niet meer en heb jullie gebeld. Jullie hadden gelukkig niet zo'n lange wachttijd als bij jullie colega's en ik ben nog eens super geholpen ook. Ik heb wel een minpuntje alhoewel dit zeker niet aan jullie ligt. Ik heb mijn computer geschoond en daarmee heb ik helaas het programma gewist wat mij zo goed heeft geholpen. Als ik het weer wil downloaden dan moet ik er zeker weer voor betalen.
Succes met uw bedrijf.

De hulp die ik telefonisch heb gekregen.

Eenennaam

Snel en goed geleverd

Prijs

Wens

Snelle levering!

Snelle levering, redelijke prijzen, groot assortiment!

Harry

Goede kwaliteit