Theo

Perfect geregeld

snelle levering

Hugo

Prettige ervaring

Goede prijs en snelle levering

Janssen

Zeer te spreken over de geboden hulp.

Technische hulp, snelle levering, goedkoop

A. Mulder

Zeer slechte ervaring bij retourneren artikel. Euro-electronics beseft blijkbaar niet dat retourneren een recht is van de klant ne niet een gunst van het bedrijf. Na retournering duurde het meer dan... Zeer slechte ervaring bij retourneren artikel. Euro-electronics beseft blijkbaar niet dat retourneren een recht is van de klant ne niet een gunst van het bedrijf. Na retournering duurde het meer dan een maand en koste het meerdere e-mails voordat het bedrag werd teruggestort. Dit zou komen door de grote drukte (net voor Kerst) en blijkbaar de vele retourgoederen. Mijn track- en tracecode was persé nodig om mijn pakket er uit te pikken en af te handelen.

B. Tomesen

Koop hier nooit! Als je de producten al krijgt (na weken wachten) worden deze na het terugsturen beoordeelt als beschadigd (wat absoluut niet zo is). Deze zaak is niet bekend met het... Koop hier nooit! Als je de producten al krijgt (na weken wachten) worden deze na het terugsturen beoordeelt als beschadigd (wat absoluut niet zo is). Deze zaak is niet bekend met het herroepingsrecht. Adverteren bovendien met een keurmerk dat niet (meer) bestaat. Ga niet met deze partij in zee. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Reageren op mail (geen telefoon)

Particulier

Prima prijs/prestaties

Daan Schreuder

Goeie levering

Klantvriendelijk

Janssen

Zeer tevreden, na een fout van mij kon ik een besteld artikel nog ruilen voor een andere variant zonder problemen.

Snel gehandeld, goedkope prijs, communicatie

Van Lenthe

Particulier

Eerste ervaring , positieve ervaring

Geen sterke punten , maar ook geen slechte punten