Super snel auto staat bij afhalen altijd klaar of de sleutel ligt in het kluisje. Werkt perfect.
Daisy
Heel makkelijk online te boeken , dichtbij vliegveld, en vriendelijk personeel. Prijsverhouding goed .
F. Schut
Vriendelijke medewerkers, snel geregeld & een lekker schone auto bij terugkomst! Aanrader.
José Mink
Super goed geregeld, de jonge man bij de slagboom is erg vriendelijk en behulpzaam
Marzena Polanska
Super!
Alles is zeer goed verlopen. Het ging heel vlot (wat natuurlijk belangrijk is als je al wat te laat aankomt 🫣). Heel vriendelijke bediening. Zou het zo aanraden aan al mijn kennissen.
Wilco Vrooland
Perfect geregeld. Vriendelijk en zeer behulpzaam. Ivm rolstoel wilde de medewerker ons naar het vliegveld brengen. Bij terugkomst stond de auto netjes klaar. Je hoort vaak negatiefiteit omtrend...Perfect geregeld. Vriendelijk en zeer behulpzaam. Ivm rolstoel wilde de medewerker ons naar het vliegveld brengen. Bij terugkomst stond de auto netjes klaar. Je hoort vaak negatiefiteit omtrend parkingen, maar in deze was het top voor elkaar.