Mooie parkeerplaatsen op enkele minuten lopen van het luchthavengebouw. Met een goede service!
tarik benachour
De mensen die werken zijn altijd aanwezig en zeer professioneel op 400 meter van de luchthaven dus ook heel praktisch
M.Wali Arghandiwal
Onze ervaring was in zijn geheel goed bevallen wij hebben niets op aan te merken!
Marcel Koedijk
Bij aankomst, wat later dan door ons opgegeven konden we niet het terrein op. De slagboom ging niet open. Gebeld met jullie maar geen gehoor. Na een kwartier komt er een jongeman aanrijden die er...Bij aankomst, wat later dan door ons opgegeven konden we niet het terrein op. De slagboom ging niet open. Gebeld met jullie maar geen gehoor. Na een kwartier komt er een jongeman aanrijden die er wel door kan. Hij bleek een medewerker te zijn. Maar was hij niet ( bij toeval) gekomen dan hadden wij niet kunnen parkeren.
Dennis J
Prima betaalbare parkeerplaats,op korte loopafstand van het vliegveld,gewoon top!!
Goede ligging tov de vertrekhal en goede prijs kwaliteit