Zeer goed!!
Duidelijk en overzichtelijke web site
Reactie European-fasteners.com:
Bedankt voor uw positieve reactie en wij hopen u weer snel in onze shop te mogen begroeten.
Duidelijk en overzichtelijke web site
Flexibel
Lage prijs.
Goede kwaliteit, ruime keus, perfecte prijs
Door een goed overzicht van de produkten is het makkelijk bestellen.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. wij streven naar optimale klanttevredenheid en hopen u in de toekomst weer graag terug te zien. met vriendelijke groet, European Fasteners
Goede kwaliteit en levering van de bestelling.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie en we hopen u weer snel in onze shop te mogen begroeten.
Levering volgens afspraak geleverd.
Dat horen we graag en we streven er naar om onze service nog verder te verbeteren.
Website is overzichtelijk en werkt prettig
Dit is fijn om te horen, we zijn momenteel bezig om onze shop nog gebruiksvriendelijker te maken.
Medio maart is dit hopelijk gerealiseerd, en horen wij graag wederom uw positieve reactie.
Zie boven
Hartelijk dank voor uw positieve reactie.
We horen inderdaad vaker dat men liever een kleinere verpakkingseenheid heeft met een lager minimum orderbedrag, echter dit is gezien onze prijsstelling...
Goede levering zonder gezeur.
Dank u wel voor uw beoordeling . Het kan inderdaad wel eens voorkomen dat een verpakking openscheurt door een slappere verpakking. Veel fabrikanten gebruiken tegenwoordig een iets slappere...