Hoe heeft u het adviseringstraject ervaren?
8.2/10
Hoe verliep het inplannen van de installatieafspraak?

Antea

Via werkgever

Van Mossel Autolease - Cas Bastiaansen

Werkzaam bij Van Mossel Autolease, dus organische keuze

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?

- Plannen van de installatie duurde aardig lang;
- Grijze afdekkap besteld, bij montage een witte geleverd. Dit is uiteindelijk netjes opgelost, maar is vervelend om hier achteraan te gaan; - Plannen van de installatie duurde aardig lang;
- Installatie was in de ochtend, aansluiting tegen de avond; begrijp de drukte, maar als hier vooraf meer over bekend was geweest had ik niet de hele dag vrij hoeven te houden.

Werking van de laadpaal is prima, mooi exemplaar dus al met al tevreden dat de laadpaal uiteindelijk gemonteerd en aangesloten is.

Spsbv

Via Van Mossel

Strukton Civiel

Via mijn werkgever

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?

Planning, installatie en werkmensen top. Offertetraject erg slecht. Verplichte winkelnering vanuit werkgever. Wordt gebruik van gemaakt door EV. Vindt ik erg slecht. Offerte ligt ook ver boven... Planning, installatie en werkmensen top. Offertetraject erg slecht. Verplichte winkelnering vanuit werkgever. Wordt gebruik van gemaakt door EV. Vindt ik erg slecht. Offerte ligt ook ver boven marktprijs (ongeveer 30%). Ga hier nog bezwaar tegen maken via werkgever.

Attenza

Via de leasemaatschappij

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?

De installateur moest terugkomen om de meterkast te vervangen omdat ze niet alle spullen bij zich hadden.

BRB

Werkgever

MCB

Leasemaatschappij

nee

Thijs van der Kevie

Via leasemaatschappij

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?

Via sms of app bv half uurtje van te voren aankomst aanmelden.