Hoe heeft u het adviseringstraject ervaren?
8.2/10
Hoe verliep het inplannen van de installatieafspraak?

Bouwe Gravesteijn

Leasemaatschappij regeld dit

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?

jammer dat de afwerking buiten niet zo netjes is als de laadinrichting zelf. geen kabelgoot onder de kast tot de grond maar 2 grijze pijpen naast elkaar. Ik zal hier zelf een nette afwerking... jammer dat de afwerking buiten niet zo netjes is als de laadinrichting zelf. geen kabelgoot onder de kast tot de grond maar 2 grijze pijpen naast elkaar. Ik zal hier zelf een nette afwerking overheen maken die past bij mijn huis

Global Paint Products B.V.

Via mijn werkgever

Geen op of aanmerkingen

Unit4

Leasemaatschappij

Alstom Transport

Via Direct Lease

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?

De melding dat de monteur 3 uur eerder kwam dan gepland, kreeg ik nu in de vorm van een e-mail met de tekst: de monteur is onderweg. Daaruit heb ik niet geconcludeerd dat hij 3 uur eerder zou zijn.... De melding dat de monteur 3 uur eerder kwam dan gepland, kreeg ik nu in de vorm van een e-mail met de tekst: de monteur is onderweg. Daaruit heb ik niet geconcludeerd dat hij 3 uur eerder zou zijn. Een dergelijke vervroeging ook beter per telefoon melden, dan kan er eventueel afstemming plaatsvinden.

Internet en tip hyundaidealer

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?

Een fijne omgang met Amber bij inwinnen advies en inplannen

cewe Nederland bv

Ken het bedrijf vanaf het begin

neen

Trumpf

Broekhuis

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?

Weinig praktische info vervolg traject, na ontvangst auto, A4 tje zou al mooi zijn

Slob

Via leasemaatschappij

Uitvoeringsfirma

Via van Mossel

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?

Er zijn een aantal verbeterpunten. Tijdig de klant op de hoogte brengen van aankomst tijd houden. Tevens is het scherm van de laadvoorziening bekrast en er is een tegel ernstig beschadigd van de... Er zijn een aantal verbeterpunten. Tijdig de klant op de hoogte brengen van aankomst tijd houden. Tevens is het scherm van de laadvoorziening bekrast en er is een tegel ernstig beschadigd van de oprit.

HartingBank

Leasemaatschappij

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?

Navragen wanneer de auto komt zodat de installatie daar qua timing op aangepast kan worden. Nu heb ik 5 maanden een paal waar niks mee gebeurt