Hoe verliep het inplannen van de installatieafspraak?
Kennis van zaken erg fijn contact
R. de Langen/ Strukton
Via de leasemaatschappij met EV Compagny in contact gekomen. Zowel in de voorbereiding, overleg over de offerte etc. als in de uitvoering als prettig en accuraat ervaren.
Piet
EV Company heeft bij mij thuis (car port) een laadpunt geplaatst voor mijn nieuwe elektrische auto. Duidelijke offerte en prima dienstverlening volgens de planning. Heel goed gedaan! Dank.
Correct bedrijf, goede communicatie, doen wat ze beloven
Michiel Boellaard Strukton RAIL
De service betrokkenheid spraken mij van het begin al aan, daarna is ook de aftersales uitstekend verzorgd.
Leo
Heel vriendelijke,beleefde en behulpzame mensen. Een dikke pluim voor het bedrijf. Een vlotte en prettige samenwerking, aangenaam om te winkelen. Ik beveel dit bedrijf zeker en...Heel vriendelijke,beleefde en behulpzame mensen. Een dikke pluim voor het bedrijf. Een vlotte en prettige samenwerking, aangenaam om te winkelen. Ik beveel dit bedrijf zeker en vast aan.
Nette communicatie. Enthousiaste medewerkers. Korte lijnen. Het werkelijke werk (montage van de paal) wordt door ZZP'ers gedaan. Communicatie met (veel te drukke) ZZP'er verliep moeizaam: ging veel...Nette communicatie. Enthousiaste medewerkers. Korte lijnen. Het werkelijke werk (montage van de paal) wordt door ZZP'ers gedaan. Communicatie met (veel te drukke) ZZP'er verliep moeizaam: ging veel tijd overheen voordat een schouw werd gedaan....daarna gaat ook wat tijd verloren door goedkeuringen van Leasemy en fleetowner. Op beide aspecten kan EVComapny strakker managen.
mrp
Proactieve club en enthousiaste mensen die passie voor hun vak hebben
Edwin Roos
Positief, ondanks de extreme drukte positief en attent.