Hoe heeft u het adviseringstraject ervaren?
8.2/10
Hoe verliep het inplannen van de installatieafspraak?

Reinier

Na een aantal aanbieders gesproken te hebben terecht gekomen bij EV Company. Zeer goed en uitvoerig te woord gestaan door Fons die actief meegedacht heeft met wat het beste bij mijn huidige... Na een aantal aanbieders gesproken te hebben terecht gekomen bij EV Company. Zeer goed en uitvoerig te woord gestaan door Fons die actief meegedacht heeft met wat het beste bij mijn huidige leaseauto en daarna past.

BMB Invest bv

Mijn eerste contact met Maarten betrof een offerteaanvraag van een Wallbox, als alternatief voor een zeer slechte aanbieding van Greenfl** (welke wordt ingeschakeld door Renault om de laadunits bij... Mijn eerste contact met Maarten betrof een offerteaanvraag van een Wallbox, als alternatief voor een zeer slechte aanbieding van Greenfl** (welke wordt ingeschakeld door Renault om de laadunits bij de ZOE's te leveren). Ondanks dat hij wist dat ik afhankelijk was van Renault (en dus niet veel te kiezen had) heeft hij mij uitstekend geadviseerd. Ik heb toen wel direct de laadpas besteld om dat deze én bij vrijwel alle laadpalen te gebruiken is én één van de voordeligste is.

Nadat mijn laadunit na enkele problemen uiteindelijk was geïnstalleerd heb ik opnieuw contact opgenomen met Maarten met de vraag of ik via EV-Company de stroomkosten kon verrekenen aangezien Green**** hier nogal behoorlijke bedragen voor wilde rekenen. Maarten bood direct aan z.s.m. langs te komen om dat voor elkaar te maken. Op een vrijdagochtend (op zijn vrije dag nota bene) kwam Maarten langs en heeft de installatie verzorgd zodat ik nu de stroomkosten kan verrekenen.

Adviesbureau Stroeken

Snelle reactie op vragen, goede informatie en alles goed geregeld.

P Oomen

Prima installatie!

Plezierig contact en de installatie van het apparaat is netjes verwerkt!

Van Welie Calculaties W&W

Goed advies.

Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen. Toch is bij de bestelling een fout gemaakt waardoor de geïnstalleerde oplaadbox niet de bestelde oplaadbox bleek te zijn. Daar kwamen we pas tijdens de... Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen. Toch is bij de bestelling een fout gemaakt waardoor de geïnstalleerde oplaadbox niet de bestelde oplaadbox bleek te zijn. Daar kwamen we pas tijdens de installatie achter. Jammer, want zo gaat er opnieuw een tijd overheen voordat ik daadwerkelijk gebruik kan maken van een oplader bij huis. De medewerkers van EV Company hebben excuses aangeboden en gaan het snel in orde maken. Keurig! Wel jammer...

Yoga Shiva

In één woord: fantastisch