Hoe heeft u het adviseringstraject ervaren?
8.2/10
Hoe verliep het inplannen van de installatieafspraak?

Huisartsen praktijk de Zwolse Tulp

Zeer tevreden met het contact en de service. Ze zijn enorm klantgericht en denken meteen in oplossingen!!

Goed advies gegeven n.a.v. onze situatie om een electrische auto te gaan rijden.

Webwinkel dierenbenodigdheden Braaf

Ik wilde een mobiel oplaad punt aanschaffen, en heb in het traject naar de aanschaf toe, en het soort oplader veel en goed advies gekregen van Maarten, en dus ook iedere keer als er weer nieuwe... Ik wilde een mobiel oplaad punt aanschaffen, en heb in het traject naar de aanschaf toe, en het soort oplader veel en goed advies gekregen van Maarten, en dus ook iedere keer als er weer nieuwe vragen waren kreeg ik daar op zeer korte termijn een goed antwoord op.

Arrow / Ruud

Uitstekend, correct en beleefd.

Prettige ervaring. Goede service
Mooie compacte laadunit

PHEV kabel gekocht van 18 meter , waarbij ik de maximale lengte wilde hebben en dit is
goed gelukt
goed gelukt
gesproken met ik dacht Maarten Schuuring ? ( uit t hoofd) prettig contact gehad waarvoor dank

Kersten

Besteling kabel dag later binnen. Prima kabel.

Goede uitleg. Vlotte levering.

M.J. Visser

Prima service. Goede flexibiliteit en infromatie voorziening in alle voorbereidingen en uitvoering uitstekend verzorgd.