Hoe verliep het inplannen van de installatieafspraak?
Bruker Nederland
Bestelling liep prima, afspraak maken ook. snel geinstalleerd.
Duidelijk en eerlijk Kundig en betrouwbaar
Ron Verhagen
Prima, keurig benaderd en voldoende flexibel bij het inplannen. Afspraak werd netjes nagekomen en vooraf nog even contact rondom de exacte tijd. Uitvoerder was deskundig en vlot. Liet alles netjes...Prima, keurig benaderd en voldoende flexibel bij het inplannen. Afspraak werd netjes nagekomen en vooraf nog even contact rondom de exacte tijd. Uitvoerder was deskundig en vlot. Liet alles netjes achter en gaf heldere toelichting. Kortom: goede kennismaking met jullie dienstverlening.
Rob
Prima en snelle service
Goede services, goed bereikbaar en snelle (af)handeling
De levering was snel en goed verpakt....Ik heb een HALO wallbox van Charge Amps besteld bij EV Company. Voorafgaand uitvoerig contact gehad per mail en ben voorzien van goed advies.
De levering was snel en goed verpakt. Goede instructies voor een doe-het-zelf installatie worden ook mee geleverd.
Aart Jonkers
Zeer correct en snelle service. Monteur die aan huis kwam was ook zeer creatief in het bedenken van een juiste constructie om de laadpaal te plaatsen.
Zeer klantvriendelijke en professionele aanpak door account manager